Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Aυτα ειναι τα ταξιδια του Μινοϊ (του γατου). Οχι του Γιιωργου.
Και παντα προβλεπομενα με τον ορο μεχρι εκει που μας παιρνει, γιατι ολα εξαρτοντα απο αυτον... ασε καλυτερα σκυλος και παιδια.
Εγω παντως δεν ζηλευω τιποτα. Φετος θα αραξω εδω με το γατο μου. Δε παω πουθενα. Μια χαρα ειμαι...
Οτι ηταν να δω το εχω δει. Θα αραξω σπιτι και στιs παραλιουλες μου. Τερμα τα Deja vu.

Nα εχετε καλο ταξιδι, να προσεχετε και να ξαναβρεθουμε παλι στη επιστροφη σας ολοι μαζι, και ο Ταμπυ φυσικα. :Banane0:

κατσε... μη βιαζεσαι να μας ξεφορτωθεις.. :laugh:
σε μια εβδομαδα θα φυγουμε. μεχρι τοτε, εχουμε και αλλες ζημιες να κανουμε εδω..
παει η βελονα απο την stanton 680EL. τα καταφερε και την εσπασε πριν προλαβω να την δοκιμασω πως παιζει. και τι θα πω του ανθρωπου τωρα; θα ψαξω να βρω για να αγορασω νεα και αν ειναι ακριβη θα του δωσω αλλη δικη μου κεφαλη. δικη μου χαζομαρα που δεν την εβαλα καπου που να μην την φτανει ο μπαγασας!
(αυτα απο το μετωπο Ταμπυ...)

Αν δεις πρωιναδικα στα ιδιωτικά θα αναθεωρήσεις...Τα σκουπίδια έχουν κάποια ποιότητα... :)

λυπαμαι αυτους, ή αυτες που τα βλεπουν... εγω δεν μπορω ουτε για δοκιμη! καλυτερα να με βαλεις να ακουσω με το ζορι ..Πετρελη!!
(που λεει ο λογος...) :twoguns:

λυπαμαι αυτους, ή αυτες που τα βλεπουν... εγω δεν μπορω ουτε για δοκιμη! καλυτερα να με βαλεις να ακουσω με το ζορι ..Πετρελη!!
(που λεει ο λογος...) :twoguns:

Να μην λυπάσαι κανέναν..Ο καθένας καθορίζει την μοίρα του και αυτοί είναι άξιοι της μοίρας τους..Πολλοί από αυτούς δε,τους υποστηρίζουν με πάθος...Τα σκουπίδια τους έγιναν απαραίτητα σε τέτοιο βαθμό που απορούν με τους λιγοστούς που τα απορρίπτουν..

Να μην λυπάσαι κανέναν..Ο καθένας καθορίζει την μοίρα του και αυτοί είναι άξιοι της μοίρας τους..Πολλοί από αυτούς δε,τους υποστηρίζουν με πάθος...Τα σκουπίδια τους έγιναν απαραίτητα σε τέτοιο βαθμό που απορούν με τους λιγοστούς που τα απορρίπτουν..

ναι, αλλά αυτα τα "ζωντανα" καθοριζουν -μεσα σε ακρες- και την δικη μας μοιρα. και των παιδιων μας..
(και μονο που ψηφιζουν φτανει..) να το πω χοντρα χοντρα.

ναι, αλλά αυτα τα "ζωντανα" καθοριζουν -μεσα σε ακρες- και την δικη μας μοιρα. και των παιδιων μας..
(και μονο που ψηφιζουν φτανει..) να το πω χοντρα χοντρα.

Κοίτα εσύ να κάνεις αυτό που νομίζεις σωστό..Προσπάθησε να το μεταδώσεις στον άμεσο περίγυρο..Στα παιδιά σου,τους φίλους σου,την οικογένειά σου...
Στο παραπάνω που έγραψες θα συμφωνήσω..Οι κοινωνίες διαμορφώνονται από εκείνους που κολυμπούν στο στημένο σκουπιδαριο..Γι' αυτό είναι όπως είναι...Αν συνέβαινε το αντίθετο,θα ήταν κάπως αλλιώς...
Εγώ πιστεύω στα τραγούδια..Ένα από αυτά λέει: αστους εκει,περνάνε ωραία.

Κοίτα εσύ να κάνεις αυτό που νομίζεις σωστό..Προσπάθησε να το μεταδώσεις στον άμεσο περίγυρο..Στα παιδιά σου,τους φίλους σου,την οικογένειά σου...
Στο παραπάνω που έγραψες θα συμφωνήσω..Οι κοινωνίες διαμορφώνονται από εκείνους που κολυμπούν στο στημένο σκουπιδαριο..Γι' αυτό είναι όπως είναι...Αν συνέβαινε το αντίθετο,θα ήταν κάπως αλλιώς...
Εγώ πιστεύω στα τραγούδια..Ένα από αυτά λέει: αστους εκει,περνάνε ωραία.

ε βαλε και το ασμα...
https://www.youtube.com/watch?v=1B13QwIQdyk

κατσε... μη βιαζεσαι να μας ξεφορτωθεις.. :laugh:
σε μια εβδομαδα θα φυγουμε. μεχρι τοτε, εχουμε και αλλες ζημιες να κανουμε εδω..
παει η βελονα απο την stanton 680EL. τα καταφερε και την εσπασε πριν προλαβω να την δοκιμασω πως παιζει. και τι θα πω του ανθρωπου τωρα; θα ψαξω να βρω για να αγορασω νεα και αν ειναι ακριβη θα του δωσω αλλη δικη μου κεφαλη. δικη μου χαζομαρα που δεν την εβαλα καπου που να μην την φτανει ο μπαγασας!
(αυτα απο το μετωπο Ταμπυ...)
Προσεξε μη χωθει σε καμια ντουλαπα ο ταμπακος..
Πανε τα δερματινα...

Πριν από λίγο η μικρή μου έριξε ένα ωραιότατο κατούρημα πάνω στο κρεβάτι.

την ώρα που έπαιζε και έτρεχε πάνω κάτω, σταμάτησε και τσουρ...

Καθότανε μετά και με έβλεπε να αλλάζω σεντόνια, επίστρωμα κ.λπ.

Τι να κάνεις όμως? Είναι τόσο αξιαγάπητα...

Δεν το έκανε για να μαρκάρει.
Της φύγανε από τον ενθουσιασμό με το παιχνίδι! :flipout:

Φυσικά και δεν την μάλωσα.
Δικαιούται να κάνει και αυτή την σκανδαλιά της. :D

μικρο το κακο παιδια. το να κανουν ζημια σε ακριβα πραγματα ποναει καπως..
αλλα οτι και να κανουν τα αγαπαμε τοσο πολυ που... δε βαριεσαι....

Ζεσταινόμαστε...κι εμείς και τα γατιά μας...

2605.gif

:laugh: ερχεται, ξαπλωνει δίπλα μου, κλεινει τα ματια του και μετα απο λιγο τον ακουω να πηδαει κατω απο το κρεββατι. δεν αντεχει την ζεστη :laugh:
καλη η παρεα των ανθρωπων, αλλά αυτοι ειναι σομπες... και να σου μονος του στο πατωμα.. :laugh:

Το δικό μου που την άραζε στον ήλιο χειμώνα καλοκαίρι ήταν χαλασμένο δηλαδή;

Status
Not open for further replies.