Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Η δική μου γάτα τα καλοκαίρια άραζε πάνω στο καπώ του αυτοκινήτου, ειδικά τα απογεύματα που το αυτοκίνητο είχε απορροφήσει μπόλικη θερμότητα. Τότε μέναμε στη Λάρισα.

Τώρα ζούμε στη Γερμανία και το χειμώνα πολλές φορές σκαρφαλώνει πάνω στα σώματα του καλοριφέρ και ξαπλώνει με τις ώρες.

πως εξηγειται αυτο ρε παιδια καλοκαιριατικα; τις προαλλες ανοιγω το καπο του κινητηρα και πανω στον κινητηρα νασου τα 4 γατακια που ταίζω εδω εξω..!
τρομαξαν και οπου φυγει φυγει!! μα τι εκαναν εκει μεσα;; φαντασου να βαζαμε μπρος την μηχανη.... ο ιμαντας στο φοκους ειναι φορα παρτιδα!! δεν εχει προστατευτικο.
ευτυχως δηλαδη που εχανε νερα απο την τρομπα εκεινες τις μερες... υποψην οτι ολη την ημερα δεν ειχε κινηθει το αυτοκινητο.

πριν λιγο ανεβηκαμε με τον Ταμπυ απο τον ακαλυπτο οπου εκανε φιλιες με εναν γατουλη φιλικο με μας (τους ανθρωπους) και με μια γλυκυτατη γατουλα. αυτη δεν μας πλησιαζει.
τρεχανε σαν τρελα παρεα! σε καποια δοση ο Ταμπυ επεσε πανω στην μανα της γατουλας.. τις "εφαγε" κανονικα!! :laugh: δεν πτοηθηκε διολου και συνεχισε τις ζουρλιες του με τα υπολοιπα μικρα.
τα οποια ειναι τουλαχιστον 1-1,5 μηνων μεγαλυτερα σε ηλικια. το καλο ειναι οτι ειναι καθαρα απο παρασιτα. το λεω γιατι αυτος ο μικρουλης που ειναι φιλικος με μας, καθεται να τον ζουληξεις, να τον χαϊδεψεις κλπ και ειναι σχεδον λευκος στο χρωμα. ετσι τον εχω εξετασει απο καιρο και δεν ειδα ζωιυφια να μπουσουλανε πανω του.
παρατηρω οτι οταν τα γατια τρεφονται καλα, δεν "πιανουν" ευκολα τσιμπουρια πανω τους. σωστο ειναι αυτο;;

παιδια, πριν λιγο εκανα τον μικρο να τα δει ολα απο τον φοβο του...
αφου μας αλλαξε τα φωτα με τα νουμερα που μας εκανε, (ψευτικες επιθεσεις, ορμαγε στα ρουχα τα εκανε ανω κατω για να τον κυνηγησω, πηδαγε πανω μου με "αγριο" βλεμμα, ετρεχε σαν τρελος περα δωθε λες και ειχε παρει κοκαϊνη),
σε καποια δοση παει και κρυβεται κατω απο το τραπεζι στο καθιστικο. τον βλεπω και εχει παρει θεση επιθεσης.. λεω "τωρα θα σου δειξω..." αρχιζω και περπαταω στα τεσσερα με υφος αιλουρου που ψαχνει καυγα.. και τον κοιταω γρυλιζοντας σιγα...
σαλταρει, παει πιο περα, καμπουριαζει για να δειξει μεγαλος και ολες μα ΟΛΕΣ οι τριχες του απο το κεφαλι ως την ουρα ορθιες!! ματια γουρλωμενα, αλλά αφωνος!!
δεν αντεξα!! εσκασα στα γελια και 5 λεπτα τον κυνηγουσα για να τον πιασω να τον χαϊδεψω.. με τιποτα δεν πιανοταν!
μολις παω στην κουζινα και βγαζω τα αγαπημενα του φρισκις, ..να τονε.. τα ξεχασε ολα. εφαγε λιγα και ως συνηθως τα υπολοιπα να προσπαθει να τα κρυψει κατω απο τα πλακακια...
χαδια, φιλια και σαν διακοπτης ταυλα για υπνο....

2-3 χτύπους στο καπό πριν μπεις στο αυτοκίνητο.

Πάντα

Δεν είναι απόλυτο αυτό..Μια φορά παραλίγο να βουλιαξω το αυτοκίνητο με ένα γατάκι..Άνοιξα το καπό,πήρα σκουπόξυλο..τίποτα..βγήκε μόνο του ύστερα από ένα μισάωρο.

Ευτυχώς που το άκουσα πριν μπω στο αυτοκίνητο.

Δεν είναι απόλυτο αυτό..Μια φορά παραλίγο να βουλιαξω το αυτοκίνητο με ένα γατάκι..Άνοιξα το καπό,πήρα σκουπόξυλο..τίποτα..βγήκε μόνο του ύστερα από ένα μισάωρο.

Ευτυχώς που το άκουσα πριν μπω στο αυτοκίνητο.

που ειχε κρυφτει;
σε ποιο σημειο του κινητηρα δλδ;

Με γ@μησε η δισκοκηλη !!!!

Εσπασε ενα δοντακι απο την ανακλιση της ξαπλωστρας, αποτομη συσπαση και ΚΛΑΚ ... βγηκε η κηλη !
Ειμαι με Voltaren απο χθες αλλα αυτος ο δαιμονας απαιτει ΜΙΑ ολοκληρη βδομαδα αποχη απο κολυμπια
(και κανω πολυυυυ κολυμπι) και ΔΥΟ βδομαδες σταδιακη αναρρωση. Στην καλυτερη των περιπτωσεων,
παει ο Αυγουστος !!!

Δεν επρεπε να κανω την εγχειρηση (τοτε, το 2006). Ολοι (πλην ενος) μου λεγαν "μπες να ξεμπερδευεις".
Ενας μονο (ο ξαδελφος απο Αριζονα) "Μανο, οχι ... μην αφαιρεσεις τιποτα ... θα το μετανιωνεις μια ζωη".

Και το μετανιωνω μια ζωη !!!!

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δεν επρεπε να κανω την εγχειρηση (τοτε, το 2006). Ολοι (πλην ενος) μου λεγαν "μπες να ξεμπερδευεις".
Ενας μονο (ο ξαδελφος απο Αριζονα) "Μανο, οχι ... μην αφαιρεσεις τιποτα ... θα το μετανιωνεις μια ζωη".

Και το μετανιωνω μια ζωη !!!!

Μάνο όπως το περιγράφεις, πιθανότατα είναι μυικός ή/και συνδεσμικός τραυματισμός που προφανώς θέλει το χρόνο του. Η μία και οι δύο εβδομάδες είναι σχετικές. Σου επιβεβαίωσε ορθοπεδικός ότι είναι κήλη;
Είναι γεγονός ότι είναι δύσκολη περίπτωση η οσφυική μοίρα, λόγω της πολυπλοκότητάς της και η εγχείρηση κάποιες φορές δεν δίνει λύση. Όσον αφορά την δική σου εγχείρηση, ποιοί σου έλεγαν να κάνεις ή να μην κάνεις; Ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Πεταλούδας ο Νίκος; Υποθέτω ότι πήρες γνώμες από ορθοπεδικούς και αποφάσισες. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο, αν δεν έκανες την εγχείρηση να είχες ταλαιπωρηθεί περισσότερο όλα αυτά τα χρόνια;

παιδια, πριν λιγο εκανα τον μικρο να τα δει ολα απο τον φοβο του...
αφου μας αλλαξε τα φωτα με τα νουμερα που μας εκανε, (ψευτικες επιθεσεις, ορμαγε στα ρουχα τα εκανε ανω κατω για να τον κυνηγησω, πηδαγε πανω μου με "αγριο" βλεμμα, ετρεχε σαν τρελος περα δωθε λες και ειχε παρει κοκαϊνη),
σε καποια δοση παει και κρυβεται κατω απο το τραπεζι στο καθιστικο. τον βλεπω και εχει παρει θεση επιθεσης.. λεω "τωρα θα σου δειξω..." αρχιζω και περπαταω στα τεσσερα με υφος αιλουρου που ψαχνει καυγα.. και τον κοιταω γρυλιζοντας σιγα...
σαλταρει, παει πιο περα, καμπουριαζει για να δειξει μεγαλος και ολες μα ΟΛΕΣ οι τριχες του απο το κεφαλι ως την ουρα ορθιες!! ματια γουρλωμενα, αλλά αφωνος!!
δεν αντεξα!! εσκασα στα γελια και 5 λεπτα τον κυνηγουσα για να τον πιασω να τον χαϊδεψω.. με τιποτα δεν πιανοταν!
μολις παω στην κουζινα και βγαζω τα αγαπημενα του φρισκις, ..να τονε.. τα ξεχασε ολα. εφαγε λιγα και ως συνηθως τα υπολοιπα να προσπαθει να τα κρυψει κατω απο τα πλακακια...
χαδια, φιλια και σαν διακοπτης ταυλα για υπνο....
μη δίνεις friskies, Whiskas κλπ! είναι οι χειρότερες τροφές! πάρε, ακριβότερες μεν, αλλά θα μεγαλώσουν υγιεινά τα γατάκια σου!

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IMG_20190803_124748[1].jpg
παιδια, αυτη του δινω. του αρεσει πολυ!!
να την σταματησω;
τι να του δινω; βαλτε καμια φωτο να μην κανω κανα λαθος..

Status
Not open for further replies.