Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Τα ίδια έκανε και ο δικός μου στην ηλικία του τάμπυ.

Μια φορά δεν τον προλάβαμε και πάτησε πεταχτά στο μάτι της κουζίνας-δεν το ξαναέκανε μετά.

Επίσης είχε κάψει τα μουστάκια του στο καντήλι που έκαιγε !!

Τώρα μόνο κοιμάται και τρώει.

Επίσης,η αδελφή μου ξετρελλάθηκε με τον μικρούλη σου ..:)

Nα μην τον αφήνετε να ανεβαίνει εκεί.

Μπορεί να καεί πολύ άσχημα.

Κάθε φορά που θα ανεβαίνει να τον κατεβάζετε αμέσως.

Θα το καταλάβει και θα προσαρμοστεί.

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Τα ίδια έκανε και ο δικός μου στην ηλικία του τάμπυ.

Μια φορά δεν τον προλάβαμε και πάτησε πεταχτά στο μάτι της κουζίνας-δεν το ξαναέκανε μετά.

Επίσης είχε κάψει τα μουστάκια του στο καντήλι που έκαιγε !!

Τώρα μόνο κοιμάται και τρώει.

Επίσης,η αδελφή μου ξετρελλάθηκε με τον μικρούλη σου ..:)

ΧΑ !!! εχουμε fan club στους Ιωαννου!! :2thumb22sup:

Nα μην τον αφήνετε να ανεβαίνει εκεί.

Μπορεί να καεί πολύ άσχημα.

Κάθε φορά που θα ανεβαίνει να τον κατεβάζετε αμέσως.

Θα το καταλάβει και θα προσαρμοστεί.

δεν μπορω να τον κατεβαζω αλλο.. με νικαει συνεχεια με την επιμονη του!! σε ολα!! καποιες φορες αναγκαζομαι να τρωω ορθιος πανω απο το τραπεζι για να μην χωνει την μυτη του στο φαϊ μου!!
απλα προσεχουμε, ενα ζεστο ματι να ειναι παντα καλυμμενο με κατι. ή αδειο σκευος, ή καπακι απο κατσαρολα, τετοια πραγματα..
μεχρι τωρα Χρηστο, εμεις μονο προσαρμοζομαστε... αυτος κανει οτι θελει!!!!
συνηθισαμε μεχρι και τον βραστηρα να βγαζουμε απο την μπριζα, μη τυχον πατησει τον διακοπτη με το πατουσακι του και γινει χαμος οσο λειπουμε.....

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Θα βρεις τον μπελά σου αν δεν του βάλεις κανόνες και δεν συνηθίσει σε κάποια πράγματα. Και εμάς η γάτα μας μυρίζει τα πάντα , είναι στη φϋση της, ακόμη και το φαγητό μας (πολλές φορές μάλιστα το κάνουμε οι ίδιοι) αλλά ποτέ δεν τρώει από τα πιάτα μας, το πολύ πολύ να βγάλει τη γλωσίτσα της όταν απομακρύνω το πιάτο. Τρώει στο κεσεδάκι της δικό της φαΐ / λιχουδιές/ μπάρες κλπ.
Στο σπίτι παει παντού εκτός από τον πάγκο της κουζίνας. Δεν έχει ανεβεί ποτέ εδώ και 5 χρόνια. Δεν τον αφήσαμε εξαρχής.

Απλά οπως τον μάθεις τώρα που είναι μικρός θα συμπεριφέρεται σε όλη του τη ζωή. Οπότε άξιζει να επιμείνεις σε κάποια πράγματα ακόμη και αν σε στεναχωρεί πως σε κοιτάει μετά.

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Θα βρεις τον μπελά σου αν δεν του βάλεις κανόνες και δεν συνηθίσει σε κάποια πράγματα. Και εμάς η γάτα μας μυρίζει τα πάντα , είναι στη φϋση της, ακόμη και το φαγητό μας (πολλές φορές μάλιστα το κάνουμε οι ίδιοι) αλλά ποτέ δεν τρώει από τα πιάτα μας, το πολύ πολύ να βγάλει τη γλωσίτσα της όταν απομακρύνω το πιάτο. Τρώει στο κεσεδάκι της δικό της φαΐ / λιχουδιές/ μπάρες κλπ.
Στο σπίτι παει παντού εκτός από τον πάγκο της κουζίνας. Δεν έχει ανεβεί ποτέ εδώ και 5 χρόνια. Δεν τον αφήσαμε εξαρχής.

Απλά οπως τον μάθεις τώρα που είναι μικρός θα συμπεριφέρεται σε όλη του τη ζωή. Οπότε άξιζει να επιμείνεις σε κάποια πράγματα ακόμη και αν σε στεναχωρεί πως σε κοιτάει μετά.

αυτο το "πως σε κοιταει μετα" ειναι το οπλο του...

Στις παραλιες, περιπολουν για ψιχουλα.
Τι κριμα που δεν ΤΡΩΩ τιποτα σε παραλια.
Μονο πινω ! Τι να τους δωσω ? Τσαι ? Η σοκολατα ?
Το μπουκαλακι νερο ειναι too precious οταν βγαινω απ'τη θαλασσα (σε ορια αφυδατωσης).

Kαι ομως ... υπαρχουν φορες που το σκεφτομαι.
Απ'το μπουκαλακι ειναι ... too frightened to drink.
Πιατακι δεν εχω ... υπαρχει ομως το πωμα απο το μπουκαλακι.
Μια φορα, και μονο μια φορα, ετυχε να τελειωνω πινωντας νερο
και εκεινη ακριβως την στιγμη να περασουν μερικα διψασμενα ζουζουνια.
Εβαλα στο πωμα ... το αφησα δυο μετρα απο μενα ... το κοιταξαν ... και εφυγαν !

:nounder:

(εαν ειχα βαλει ΛΙΓΟ το μυαλο μου να δουλεψει και οχι το συναισθημα ...
στα πενηντα μετρα πισω ... υπηρχαν ολοκληρες λιμνουλες στο πλακοστρωτο
απο τις ντουζιερες ... αλλα δεν μου κοβει :icon15:)

Status
Not open for further replies.