Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
O σκυλος τρελλαινεται απο χαρα οταν σαρωνεται η οσφρηση του απο χιλιες μυρωδιες ταυτοχρονα.
Ειναι κατι σαν μαστουρα για αυτον :proud: ... αδιακοπη μαστουρα !

tumblr_nwngmmzF7I1r0maa4o1_1280.jpg

bwmp63zy1xc11.jpg

Μόλις προστέθηκε στο βιογραφικό μου μια ακόμα δεξιότητα:
Άνοιγμα ντουλαπακίου συνοδηγού ΙΧ (χαλασμένο χερούλι) με μεταλλική κρεμάστρα, χωρίς φθορές!
Ποιος Μαγκάιβερ...Με την ευγενική συνδρομή του YouTube.

Μόλις προστέθηκε στο βιογραφικό μου μια ακόμα δεξιότητα:
Άνοιγμα ντουλαπακίου συνοδηγού ΙΧ (χαλασμένο χερούλι) με μεταλλική κρεμάστρα, χωρίς φθορές!
Ποιος Μαγκάιβερ...Με την ευγενική συνδρομή του YouTube.
Για δώσε και το λινκ.

Vlad ,μόλις την είδα σκέφτηκα εσένα και είπα να στην αφιερώσω .
Κάπου αριστερά είναι ....

Attachments

• 70285261_2513349028721793_1773161408314212352_o.jpg
    70285261_2513349028721793_1773161408314212352_o.jpg
    287.2 KB · Views: 85
Το μάτι μου καρφώθηκε στα Accuphase!!!!

Υπέροχα!

Τα ηχεία ποια είναι Πέτρο?

και εμενα το ιδιο..
εκει αριστερα που λεει ο Πετρος, ειναι το 1200G..
μαλλον δεν το ακουμπαμε αυτο.. :laugh:
δεν το'χω δει απο κοντα ακομα να πω την αληθεια..

μολις ηρθαμε απο την Κυλληνη παιδια και να σας πω τι εστι Ταμπυ σε ταξιδι..
σε σταση στο Αιγιο τον εβγαλα απο το "κλουβι" για να τεντωθει λιγο και μολις ειδε τον κοσμο και την φασαρια, ...ξαναμπηκε μεσα μονος του...
μετα στο σπιτι εκανε μια μ@λ@κια στο μπαλκονι και μολις του εβαλα τις φωνες, ..ξανα στο "κλουβι" μονος του!!
αυτο πια.... :laugh:

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

μολις ηρθαμε απο την Κυλληνη παιδια και να σας πω τι εστι Ταμπυ σε ταξιδι..
σε σταση στο Αιγιο τον εβγαλα απο το "κλουβι" για να τεντωθει λιγο και μολις ειδε τον κοσμο και την φασαρια, ...ξαναμπηκε μεσα μονος του...
μετα στο σπιτι εκανε μια μ@λ@κια στο μπαλκονι και μολις του εβαλα τις φωνες, ..ξανα στο "κλουβι" μονος του!!
αυτο πια.... :laugh:

Ελλειπες βρε θηρίο?

Γι αυτό χάθηκες?

Εγώ είμαι Ξυλόκαστρο και τρώω σαν..στης!

Κρίμα τα γυμναστήρια και τις διατροφές αλλά στις διακοπές μου είπα να το ρίξω λίγο έξω ρε γαμώτο.Να τα γεμιστά μπιφτέκια,να τα δίμετρα πιτόγυρα,να οι πατάτες τηγανητές ,να τα γαλακτομπούρεκα,ε την έχασα την μπάλα.

Από Οκτώβριο διατροφή και γυμναστήριο,άλλωστε έξι κιλά είναι αυτά.

Αλλωστε στην Αθήνα δεν βρίσκω σπιτικές πατάτες τηγανητές,είναι όλες προκατ και δεν τρώγονται.Και είναι από τα αγαπ[ημένα μου φαγητά γι αυτό και τις τσακίζω στο Ξυλόκαστρο.

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ελλειπες βρε θηρίο?

Γι αυτό χάθηκες?

Εγώ είμαι Ξυλόκαστρο και τρώω σαν..στης!

Κρίμα τα γυμναστήρια και τις διατροφές αλλά στις διακοπές μου είπα να το ρίξω λίγο έξω ρε γαμώτο.Να τα γεμιστά μπιφτέκια,να τα δίμετρα πιτόγυρα,να οι πατάτες τηγανητές ,να τα γαλακτομπούρεκα,ε την έχασα την μπάλα.

Από Οκτώβριο διατροφή και γυμναστήριο,άλλωστε έξι κιλά είναι αυτά.

Αλλωστε στην Αθήνα δεν βρίσκω σπιτικές πατάτες τηγανητές,είναι όλες προκατ και δεν τρώγονται.Και είναι από τα αγαπ[ημένα μου φαγητά γι αυτό και τις τσακίζω στο Ξυλόκαστρο.

Πεμπτη απογευμα εφυγα. δουλειες ειχα στο σπιτι φιλε.. ενα μπανακι καναμε χτες στην αναληψη και αποφασισαμε του χρονου οι διακοπες μας να ειναι Σεπτεμβρη!
τελος ο Ιουλιος και ο Αυγουστος!! ησυχια, λιγος κοσμος, ελαφρυ αερακι, κρυσταλλινα νερα, παρκινγκ οπου θες...
στο Ξυλοκαστρο πας σε αυτον που κανει μονο κοτοπουλο; κοντα στην εισοδο του πευκια; δεν θυμαμαι πως λενε το μαγαζι γμτ..

@vlad66, Πάρος, Φάραγγας. Η παραλία αυτή τον Ιούλιο/Αύγουστο έχει τόσο πολύ κόσμο που δεν πλησιάζεις. Το Σεπτέμβριο όμως είναι παράδεισος.
Αυτή είναι καλή εποχή για διακοπές. Λιγότερος κόσμος, πιο ησυχία.
Υπάρχουν και μειον.
Δεν έχει πια σύκα στις συκιές, πολλά μαγαζιά έχουν κλείσει κι έχει μια ψυχρούλα νωρίς το πρωί και το βράδυ.
Του χρόνου πάλι. Καλά να ´μαστε να είναι καλά και οι γάτες της εξοχής να μας περιμένουν και του χρόνου.
(Έχουμε κι αυτά τα άγχη. Πως θα τη βγάλουν το χειμώνα. )

Status
Not open for further replies.