Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Για τα χορτα που τρωνε, και που ξερνανε μετα, ας πουμε οτι "ξερουν" οτι θα ξερασουν. Το κανουν για να καθαριζουν τους αγωγους τους.

Τα κρεατα ειναι απο λαιμαργια. Αρα μαλλον δεν το ξερουν.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Τρωνε κατι που ξερουν οτι θα ξερασουν ?
Η τρωνε κατι που ΔΕΝ ξερουν οτι θα ξερασουν ?
Δεν κάνουν πάντα εμετο όταν τα τρώνε αυτά, αλλά γίνεται 5/10 φορές γιατί μπορεί να τους πέσουν βαριά...
Δεν κάνουν και τα τρία εμετο, μπορεί να τύχει μόνο στο ένα

Ένα πράγμα που πρέπει να προσέχετε όλοι όσοι έχετε γάτες είναι το ψάρι.

Τρελένονται και το τρώνε με βουλιμία.

Να τους δίνετε, αλλά όχι συχνά γιατί δεν τους κάνει καλό.

Και ποτέ ωμό ψάρι.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Εγώ θα το πάω στους σκύλους...
Τα (τρία) δικά μου αν τους δώσω κόκαλα από πρόβατο ή κατσίκι πέρα απ' το ότι τρελαίνονται και τα τρώνε μετά από λίγες ώρες δεν μπορούν να τα χωνέψουν εύκολα με αποτέλεσμα τον εμετό...
Δεν τρώνε πολλά, νορμάλ τρώνε αλλά μάλλον τους πέφτουν βαριά...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όπως κι εμείς από κάποια στιγμή και μετά δεν μπορούμε να φάμε εύκολα κάποια φαγητά έτσι και τα ζώα, ειδικά σκύλοι και γάτες που τρώνε διάφορα...

Kαλό είναι να μην τους δίνεις κόκαλα γιατί πολλές φορές σχηματίζονται κοπρόλιθοι στο έντερο και ταλαιπωρούνται. Μπορεί σε ακραίες περιπτώσεις να χρειαστεί και επέμβαση.
Ο κτηνίατρος μου απαγόρευσε προληπτικά να δίνω κόκαλα στην λύκαινα μου αν και δεν είχε ποτέ της πρόβλημα, τα έβαζε κάτω και τα εξαφάνιζε με τις δοντάρες της!
Από τότε ξηρά τροφή, κονσέρβα και μαγειρεμένο κρέας ή κοτόπουλο με ρύζι. Στο κοτόπουλο υποχρεωτικά αφαιρούμε τα κόκαλα μόλις βράσει γιατί είναι τα πιο επικίνδυνα.

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Kαλό είναι να μην τους δίνεις κόκαλα γιατί πολλές φορές σχηματίζονται κοπρόλιθοι στο έντερο και ταλαιπωρούνται. Μπορεί σε ακραίες περιπτώσεις να χρειαστεί και επέμβαση.
Ο κτηνίατρος μου απαγόρευσε προληπτικά να δίνω κόκαλα στην λύκαινα μου αν και δεν είχε ποτέ της πρόβλημα, τα έβαζε κάτω και τα εξαφάνιζε με τις δοντάρες της!
Από τότε ξηρά τροφή, κονσέρβα και μαγειρεμένο κρέας ή κοτόπουλο με ρύζι. Στο κοτόπουλο υποχρεωτικά αφαιρούμε τα κόκαλα μόλις βράσει γιατί είναι τα πιο επικίνδυνα.

το κοκκαλο απο το μπουτι του κοτοπουλου σπαει με τετοιο τροπο που γινεται στιλετο πολλες φορες. τρυπαει το στομαχι.

Νικο Πετειναρακη, με συγκλονισες με αυτο που εγραψες για τους γονεις σου!
τι να πω....... και αυτος ο εφιαλτης ειδικα στην Κρητη, δεν λεει να τελειωσει!!!!
συγνωμη που θα ρωτησω.. τις σπουδες τις τελειωσες;

Πάντα με σοκάρει το πόσο επιλεκτικό πράγμα είναι η ντροπή σε μερικούς ανθρώπους.
Ευαισθησία και αναισθησία κατά το δοκούν.

Χέρι χέρι στην πραγματικότητα.

:p

Νικο Πετειναρακη, με συγκλονισες με αυτο που εγραψες για τους γονεις σου!
τι να πω....... και αυτος ο εφιαλτης ειδικα στην Κρητη, δεν λεει να τελειωσει!!!!
συγνωμη που θα ρωτησω.. τις σπουδες τις τελειωσες;

Να είσαι καλά Βλαδίμηρε. Ναι, τις τελείωσα. Ξανασταθήκαμε στα πόδια μας και ξαναμπήκαμε στο κουπί..Το γεγονός πως έπρεπε να δουλέψω και να σπουδάζω ταυτόχρονα πλέον επέδρασε και λυτρωτικά..

Πάντα με σοκάρει το πόσο επιλεκτικό πράγμα είναι η ντροπή σε μερικούς ανθρώπους.
Ευαισθησία και αναισθησία κατά το δοκούν.

Χέρι χέρι στην πραγματικότητα.

:p

να πω οτι καταλαβα τι εννοεις Χρηστο, θα πω ψεματα..

Να είσαι καλά Βλαδίμηρε. Ναι, τις τελείωσα. Ξανασταθήκαμε στα πόδια μας και ξαναμπήκαμε στο κουπί..Το γεγονός πως έπρεπε να δουλέψω και να σπουδάζω ταυτόχρονα πλέον επέδρασε και λυτρωτικά..

ενα μεγαλο μπραβο!!!

Mε όσα είδα δια ζώσης, συμφωνώ δεν σου αξίζει ένα μπράβο!

Σου αξίζουν πάρα πάρα πολλά μπράβο!

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ήταν περήφανος για εσένα.

Έχεις εξελιχθεί σε ένα υπέροχο άνθρωπο και δεν υπάρχει μεγαλύτερο επίτευγμα από αυτό.

Αυτό είδα, αυτή είναι η μαρτυρία μου.

Περαστικός από σούπερ-μάρκετ είδα στη μόστρα παστούς μπακαλιάρους ! Τί έγινε, ρε παιδιά, μπλέξαμε την 28η Οκτωβρίου με την 25η Μαρτίου; Τότε τουλάχιστον είναι του Ευαγγελισμού και "δεν" τρώμε κρέας τώρα τί είναι; Ή μήπως κυκλοφόρησε ντιρεκτίβα της ΕΕ ότι σε κάθε εθνική γιορτή τρώμε μπακαλιάρο γιά ενίσχυση των αναξιοπαθουσών Νορβηγίας & Ισλανδίας......:idea:

Χρήστο μου με συγκινείς, σε ευχαριστώ για τον καλό σου το λόγο. Από τις λίγες αναλλοίωτες αξίες στη ζωή πια, μια καλή κουβέντα..

Την αλήθεια λέω Νίκο.

Εγώ είμαι περήφανος που σε έχω φίλο μου.

Ταράσσει τοὺς ἀνθρώπους οὐ τὰ πράγματα, ἀλλὰ τὰ περὶ τῶν πραγμάτων δόγματα· οἷον ὁ θάνατος οὐδὲν δεινόν (ἐπεὶ καὶ Σωκράτει ἂν ἐφαίνετο), ἀλλὰ τὸ δόγμα τὸ περὶ τοῦ θανάτου, διότι δεινόν, ἐκεῖνο τὸ δεινόν ἐστιν. ὅταν οὖν ἐμποδιζώμεθα ἢ ταρασσώμεθα ἢ λυπώμεθα, μηδέποτε ἄλλον αἰτιώμεθα, ἀλλ' ἑαυτούς, τοῦτ' ἔστι τὰ ἑαυτῶν δόγματα. ἀπαιδεύτου ἔργον τὸ ἄλλοις ἐγκαλεῖν, ἐφ' οἷς αὐτὸς πράσσει κακῶς· ἠργμένου παιδεύεσθαι τὸ ἑαυτῷ· πεπαιδευμένου τὸ μήτε ἄλλῳ μήτε ἑαυτῷ.

Status
Not open for further replies.