Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Καλή χρονιά κι ευτυχισμένο το 2020 για όλους, με υγεία κι ό,τι καλύτερο για σας και τους αγαπημένους σας.

Xρονια Καλα και Πολλα ... σε ολους τους φορουμιτες :proud: (και φορουμιτισες :flute:)

Happy-New-Year-2020.gif

πολύς κόσμος σήμερα ε;;
και η κόρη μου σαν σήμερα γεννήθηκε.
αλλά ίσως να μην δηλώνουν όλοι την σωστη ημερομηνία γεννησης Δημήτρη.
άσε που αν κάποιο μέλος φύγει απο την ζωή δεν γίνεται διαγραφή του, όπως και δεν γίνεται διαγραφή αν θέλει να φύγει απλά απο το φόρουμ..
απλά δεν ξαναγράφει. έτσι δεν είναι;

Κατ αρχήν να χαίρεσαι την κορούλα σου και κάθε καλό στην ζωή της.

ναι,πολλοί δίνουν ψεύτικες ημερομηνίες γέννησης απλά ήθελα να υποδείξω την ειρωνεία του σκεπτικού.

Είναι δυνατόν να έχουμε μέλος 110 χρονών??

Αλλά το πλήθος των εορταζώντων με εξέπληξε.

Και απ το φόρουμ διαγράφονται μόνο οι μπαναρισμένοι.

Οι λοιποί ,όπως λες,απλά σταματούν να γράφουν..

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Που το είδατε το 110 ρε παιδιά;

Στο τμήμα του φόρουμ για αυτούς που έχουν γενέθλια την 1/1/2020 υπήρχαν 8 υπεραιωνόβιοι, που πάει να πεί ότι αν ήταν από τα "ιδρυτικά" μέλη του κλαμπ όταν πρωτογράφτηκαν ήταν ήδη 90-97.......Μάλλον κουφό δεν βρίσκεις;

Στο τμήμα του φόρουμ για αυτούς που έχουν γενέθλια την 1/1/2020 υπήρχαν 8 υπεραιωνόβιοι, που πάει να πεί ότι αν ήταν από τα "ιδρυτικά" μέλη του κλαμπ όταν πρωτογράφτηκαν ήταν ήδη 90-97.......Μάλλον κουφό δεν βρίσκεις;

Και αν ειναι .... Highlanders ? :flute:

highlander12.jpg

Φοβου το quickening ! :afraid:

μόλις γυρίσαμε από διακοπές ανάψαμε τζάκι και λιωωωωνουν!
a746210ab8f7cb77081c53d5e4be5a02.jpg

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

ψυχούλες μου...

εγώ φοβάμαι να ανεβάσω φωτό μη σε στεναχωρήσω...
τους πήρα ένα πράμα που μου είχαν πει τα παιδιά παλιά να τους πάρω και έγινε "το σώσε"

οχι. ένα πράμα που ξύνουν τα νύχια τους, ανεβαίνουν επάνω του, τρέχουν το κοπανάνε να το ρίξουν αλλά δεν μπορούν,
γενικώς προσπαθούν να το καταστρέψουν. αλλά αυτοί που το έφτιαξαν ήξεραν τι έκαναν... :flipout:
λίγο κάτω απο 50 ευρώ το πήρα σε προσφορά.

οχι. ένα πράμα που ξύνουν τα νύχια τους, ανεβαίνουν επάνω του, τρέχουν το κοπανάνε να το ρίξουν αλλά δεν μπορούν,
γενικώς προσπαθούν να το καταστρέψουν. αλλά αυτοί που το έφτιαξαν ήξεραν τι έκαναν... :flipout:
λίγο κάτω απο 50 ευρώ το πήρα σε προσφορά.
ανέβασε το να το δούμε!

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Status
Not open for further replies.