Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Ηρθα Ξυλόκαστρο την περασμένη Πέμπτη για τριήμερο ,κι όμως είμαι ακόμα εδώ!

Φαγητό μέχρι σκασμού και αραλίκι (όχι οτι στην Αθήνα σκάβω..) και το τριήμερο έγινε εβδομάδα.

Αύριο που όλοι θα τρέχουν για τα κούλουμα,εγώ θα επιστρέψω στην Αθήνα.! Ανάποδος σε όλα.

Αα.. και το πιό κουλό: Προσπαθούσα να κάνω κατάθεση στο ΑΤΜ της Eurobank και μου έβγαζε μήνυμα μη αποδεκτής συναλλαγής.Σκέφτηκα οτι θα φταίει το κωλομηχάνημα

Πήγα σήμερα να κάνω κατάθεση στο ταμείο και η τράπεζα ήταν κλειστή με σημείωμα στην πόρτα οτι λειτουργεί πλέον στο Κιάτο !!!!

Να μη χ@σω.Ολες οι τράπεζες λειτουργούν στο Ξυλόκαστρο και η δικιά μου μετακόμισε..

Γκαντέμης σε όλα μου.!

Eγω σημερα πηγα να φορτισω καρτα (για συνδρομη στο NetFlix) ... και ξεχασα τον κωδικο !!!!
Ευτυχως μπορεσε να γινει η φορτιση στο ταμειο (χωρις PIN) .... I was the only one to blame.
Δεν μου φταιγε καμια τραπεζα. Eιμαι τρισμεγιστος ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ.

Καμια μερα θα κατεβω να μπω σε αμαξι .... χωρις κλειδια ! Alzheimer ζεις, εσυ μας οδηγεις !

Εδω το 96% του DNA δεν ξερουμε τι ακριβως λειτουργια επιτελει ...
και ο συγραφεας του λινκ κολλαει στο Rh-θετικο και Rh-αρνητικο του αιματος ?

Καλα ...

Υπό άλλες συνθήκες, θα έμπαινε στο "Αστείες εικόνες".....

evro11.jpg

....αλλά τα πράγματα είναι εξόχως σοβαρά !

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Δηλαδη .... να ανοιξουμε να μπουν ?
Τρελός είσαι που να παν η Ευρώπη κάνει την πάπια δεν ανοίγει σύνορα. Όποιος μπει θα μείνει εδώ και μιλάμε για 30.000 χιλιάδες που έρχονται

Ειχα την εντυπωση .... οτι ΜΟΝΟ εμεις διδασκουμε Φιλοξενια (σε ολοκληρο τον πλανητη :flute:)
Οι αλλοι, οι γκαου-γκαου .... ζουν ακομα στα κλαδια (και τσακωνονται για μια μπανανα).
Δεν σκαμπαζουν απο Πολιτισμο. :flute:

Ειχα την εντυπωση .... οτι ΜΟΝΟ εμεις διδασκουμε Φιλοξενια (σε ολοκληρο τον πλανητη :flute:)
Οι αλλοι, οι γκαου-γκαου .... ζουν ακομα στα κλαδια (και τσακωνονται για μια μπανανα).

φιλοξενια σε νορμαλ ορια οχι αυτο που γινεται

Στην περίπτωση αυτή η Τουρκία απέκτησε την "Ειδομένη" της. Να δούμε θα μπορέσουμε να τους κρατήσουμε εκεί, που είναι. Πιάσανε σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ ~65, που μπουκάρανε από διάφορες "τρύπες"....

Δεν προκειται για φιλοξενια. Για μπουκαρισμα προκειται. Οποτε οι αλλοι πολυ καλα κανουν. Δωσαν δωσαν...

Παιδιά, να θυμίσω κάτι, ή το θυμόσαστε από μόνοι σας;

Δε μ'αρέσει να κρατάω ούτε το μαστίγιο ούτε τη σφουγγαρίστρα εδώ, και αντιλαμβάνομαι ότι μιλάμε για εξαιρετικά σημαντικά γεγονότα, αλλά παρακαλώ αυτοσυγκρατηθείτε όσο γίνεται.

Στην περίπτωση αυτή η Τουρκία απέκτησε την "Ειδομένη" της. Να δούμε θα μπορέσουμε να τους κρατήσουμε εκεί, που είναι. Πιάσανε σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ ~65, που μπουκάρανε από διάφορες "τρύπες"....
To θέμα είναι ότι εμάς κατηγορούν ότι δεν ανοίγουμε τα σύνορα να πάνε Ευρώπη και ότι φερομαστε απάνθρωπα μπες τουιτερ να δεις

Στα @@ μας.

Ένα σωρό πληρωμένοι από τον Ερτνογάν και την ΜΙΤ στο tweeter.

Όλη η Ευρώπη (ο κόσμος τουλάχιστον) είναι μαζί μας. Δες στο reddit.

Στα @@ μας.

Ένα σωρό πληρωμένοι από τον Ερτνογάν και την ΜΙΤ στο tweeter.

Όλη η Ευρώπη (ο κόσμος τουλάχιστον) είναι μαζί μας. Δες στο reddit.
Το ξέρω εχουμε μπλέξει δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξουν εκεί πάνω χωρίς να έχουμε θύματα

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Παιδιά, ο Ιάσωνας έκανε μια παράκληση λίγο πριν. Θα ήθελα να γίνει σεβαστή για να μην αναγκαστούμε να πάρουμε τη ... γΟμολάστιχα.

:rolleyes: ...
κανω και γω τετοια λαθη γιατι μ'αρεσει να βαζω "ει" εκει που ειναι ενα σκετο "ι" η "η"
"αι" εκει που ειναι ενα σκετο "ε" ..... και "ω" εκει που ειναι σκετο "ο".
Eιναι καταλοιπο απο μια εποχη που το "ταξιδι" γραφοταν "ταξειδι" ....

-bye-

Status
Not open for further replies.