Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
SOS !!

Γύρισα το μεσημέρι από τον συνάδελφό μου και δεν άνοιγε ο υπολογιστής!

Τον πήρα σε διπλή σακούλα,μου πέσαν τα χέρια αλλά έφτασα στο ΠΛΑΙΣΙΟ.(απ τα καλά του να μένεις κέντρο)

Αφού ξεπάγιασα απ έξω ,καθώς εξυπηρετούνται μόνο δύο άτομα στο Σέρβις,τον παρ'εδωσα ,τον εξέτασε ένα παλληκάρι και τελικά είχε καεί το τροφοδοτικό.

Ειλικρινά δεν με νοιάζει το κόστος μπροστά στην χρησιμότητα και το άγχος,αφού κλείνουν τα καταστήματα μεθαύριο.!!

Μου είπαν οτι θα είναι αύριο έτοιμος αλλά το άγχος άγχος.

Τώρα γράφω απ το HTPC αλλά δεν στηρίζεται καλά το πληκτρολόγιο και θα μου "καεί" η OLED μου.

Οπότε δεν θα μπορώ να σας παρακολουθώ και να είμαι λειτουργικός για κανα 24ωρο ακόμα.

Ευχηθείτε μου καλά ξεμπερδέματα..

Ορίστε, βρήκαμε καθαριστικό. Με 95% αλκοόλ νομίζω μας φτάνει.

90f1e8d648aa2a7dd4b4843fa4b86758.jpg

Το 95% αλκοόλ δεν καθαρίζει τον ιό, όσο κι αν ακούγεται περίεργο.
Θέλει αραίωμα - με νερό - ώστε να πέσει περίπου στο 70% για να ξεπλυθεί ο ιός.

Εγώ φταίω που το έπαιζα λογικός και δεν έπαιρνα το οινόπνευμα με το κιβώτιο όταν έβρισκα. Τώρα ψάχνουμε τα ξεχασμένα.
Βρήκα αυτό και το ανταλάσω με την καλύτερη προσφορά σε οινόπνευμα. Είναι 200ml. :flipout:

IMG_20200317_124018_1.jpg

Και το 96% κάνει δουλειά.
Αλλά ξεραίνει τα χέρια, οπότε η προσθήκη κάποιου baby oil ή γλυκερίνης π.χ. είναι απαραίτητη.
Για αυτό και καταλήγει στο 75%...
Άσε που το 96% είναι πολύ ακριβό χωρίς λόγο αφού θα αραιωθεί στο τέλος.

P.S. αυτό είναι το αγαπημένο μου αψέντι.
Καμία σχέση με τα άλλα, έχει απίστευτη γεύση και μπορείς να το πεις και γλυκόπιοτο...

Με σκοτώνεις...
Καλά.

IMG-20200314-143712.jpg

200ml οινόπνευμα με άρωμα εκκλησιαστικό μύρο.
Μυρίζεις σαν μεγάλη Παρασκευή, δεν σε πλησιάζει άνθρωπος στα 5 μέτρα.
Τριπλή προστασία απέναντι στον κορονοϊό!

Στο επόμενο στάδιο αν είναι σαν το σενάριο της ταινίας που έβαλα μόνο τα εκκλησιαστικά αρώματα και τα σκόρδα θα πιάνουν. Έχουν οι μενούνοι σκόρδο? Μήπως να προμηθευτούμε σκόρδο σκόνη αν επιζήσουμε τώρα?

Για να το κοιτάξω λίγο!

Status
Not open for further replies.