Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
...Από την επικαιρότητα: Απαγορεύονται δημόσιες συναθροίσεις άνω των δέκα ατόμωνl ...

Αλλά τι είναι συνάθροιση;
...10 άτομα που παίζουν "μακρυά γαϊδούρα" ή "μπιζ" ;
...10 νοματαίοι κάτω από ένα πανώ : "Ζήτω τα ζήτω & κάτω τα κάτω" ;
...10 συνταξιούχοι, που κάθονται στο γνωστό εκείνο ημικυκλικό παγκάκι στο Ζάππειο (σαν την Αρχαία αγορά) ;
ή 10 άνθρωποι, που συνέπεσαν τυχαία σε, ας πούμε, ~25 τ.μ. κάνοντας περίπατο;
...Αυτά!

Παρακαλώ τη διαχείριση να απαγορέψει τα παρακάτω emoticon διότι παρακινούν τέτοιο καιρό συμπεριφορές συνωστισμού που μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο το σύνολο.

Προτείνω η χρήση τους να επιφέρει αποκλεισμό από την συμμετοχή στο φόρουμ μέχρι να λήξει η πανδημία plus 14 μέρες καραντίνα.

Τα emoticon της ντροπής:
:ADFADF1::ernaehrung004::damnyou::BDGBGDB55::gossip::party:

@chris73 Το όριο των smilies σε κάθε μήνυμα είναι τα 10 εδώ και χρόνια.
Η διοίκηση γνώριζε για το συγκεκριμένο μέτρο της κυβέρνησης από το 2006
Ο maximum αριθμός ανθρωπακίων στα smilies είναι 7.
Το ότι κάποιοι στοιβάξατε smilies πολλαπλών ανθρωπακίων θεωρείται κατάχρηση και μόλις σας επιβλήθηκε πρόστιμο 1000 για κάθε ανθρωπάκι.
Η πόρτα σας θα χτυπήσει σε 5, 4, 3...

Πρέπει να είμαστε μπροστά, τα 10άτομα είναι πολύ πιθανό να λιγοστέψουν σύντομα,
αλλά το χειρότερο είναι ότι ειδικά κάποια από αυτά τα διαβολεμένα τα emoticon είναι σχεδόν ανάσα με ανάσα το ένα με το άλλο (βλέπε :gossip:)
Κατά την γνώμη μου δεν αποτελεί αυτό καλό παράδειγμα.

Εμείς τα προσφέρουμε για να μπορούμε να ρίξουμε και κάποιο πρόστιμο που και που.
Έχουμε και hosting να πληρώσουμε!

Βρε 'σείς ... τι συζητάτε τώρα?

Τα smilies έχουμε φροντίσει να έχουν ανοσία στον κορονοϊό.

Χρησιμοποιήστε τα άφοβα!

Συμβάλουν και στην δημιουργία ανόσιας αγέλης.

Confinement tout le monde !

puma-story-fr-01.jpeg

αυτό έμαθα ότι το βρήκε κακοποιημένο σε ένα τσίρκο ένα ζευγάρι στην Ρωσία και το υιοθέτησαν.
υπάρχουν -μου λέει η σύντροφος- και σχετικά βίντεο που το κάνουν μπάνιο κλπ..
απο το μέγεθος του κεφαλιού του και των πατουσών του κρίνω ότι είναι νεαρό αρσενικό, εκτός αν η φωτό με ξεγελάει.
πανέμορφο είναι !
η μικρότερη σε μέγεθος "μεγάλη γάτα" .. μπορεί εύκολα να τα βάλει με άνθρωπο αν πάρει "ανάποδες"

αυτό έμαθα ότι το βρήκε κακοποιημένο σε ένα τσίρκο ένα ζευγάρι στην Ρωσία και το υιοθέτησαν.
υπάρχουν -μου λέει η σύντροφος- και σχετικά βίντεο που το κάνουν μπάνιο κλπ..
απο το μέγεθος του κεφαλιού του και των πατουσών του κρίνω ότι είναι νεαρό αρσενικό, εκτός αν η φωτό με ξεγελάει.
πανέμορφο είναι !
η μικρότερη σε μέγεθος "μεγάλη γάτα" .. μπορεί εύκολα να τα βάλει με άνθρωπο αν πάρει "ανάποδες"

Ακριβως αυτη η ιστορια που λες ειναι.
Το βαλα μεσα στο πνευμα "μενω σπιτι".

Πανεμορφη η μεγαλη γατα. Αν ηταν να παω στον αλλο κοσμο ας πηγαινα απο μια τετοια ομορφια... (λεμε τωρα)

Το πρωτοάκουσα όταν ήμουν 5 χρονών.

Μου το είχε φέρει ο πατέρας μου από αμερική σε 45ρι δισκάκι που το είχα λειώσει στο παίξιμο.

Παιδικά ακούσματα...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ο δικός μου κακούργος αν και μικρού μεγέθους έστειλε στον άλλο κόσμο το καπάκι του πικάπ με τα νύχια του κυνηγώντας μια μύγα!
να δω πως θα το αναστήσω...
IMG_20200320_133240[1].jpgIMG_20200320_133226[1].jpgIMG_20200320_133231[1].jpg

Εχω την εντυπωση οτι δεν σεβεται ουτε πικαπ ουτε κεφαλες... :flipout:

Οπαδος των αυλων θα ειναι...

Εχω την εντυπωση οτι δεν σεβεται ουτε πικαπ ουτε κεφαλες... :flipout:

Οπαδος των αυλων θα ειναι...

και μετά για ύπνο όπου γουστάρει γιατί έχει πλήρη ασυλία. ούτε το καλώδιο ρεύματος τον ενοχλεί που το πέρασα επίτηδες απο κει μπας και...

IMG_20200320_140446[1].jpgIMG_20200320_135047[1].jpg

Από την τρίτη φωτογραφία πάνω στο ηχείο, πιστεύω καταλαβαίνεις από τη φάτσα του ότι τον ενοχλείς, έτσι;
Μην αναρωτιέσαι μετά γιατί θα σου φάει τη βελόνα.
Εσύ το ξεκίνησες!

:flipout:

Από την τρίτη φωτογραφία πάνω στο ηχείο, πιστεύω καταλαβαίνεις από τη φάτσα του ότι τον ενοχλείς, έτσι;
Μην αναρωτιέσαι μετά γιατί θα σου φάει τη βελόνα.
Εσύ το ξεκίνησες!

:flipout:

εγώ τον ενοχλώ;; αυτός να δεις τι μου κάνει.. έχει και το άλλο διαολάκι παρέα και γίνεται εδώ της μουρλής!

Ε ποιος τον ενοχλεί;
Εγώ;
Εσύ έχεις κατσικωθεί στο σπίτι του και το έχεις γεμίσει μηχανήματα!

Status
Not open for further replies.