Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Εκτος αν οι αμερικανοι εχουν μυστικα ιπταμενα δικα τους που δεν ξερουμε και συμπεριφερονται ποτε σαν δορυφοροι και ποτε ... δε ξερω και γω τι....

Παντως η περιοχη ειναι εκρηκτικη.

Λοιπόν, διαβάστε κάτι περίεργο. Πριν 15 λεπτά με πήρε τηλέφωνο κολλητός, φωνάζοντάς μου "βγες έξω και κοίτα τον ουρανό δυτικά πάνω από τη Γαύδο ΤΩΡΑ!" . Βγαίνω ταράτσα λοιπόν και είδα.. Παιδιά, φωτάκια, πολλά φωτάκια. Κινούμενα γρήγορα από Δυσμάς προς Ανατολάς, χωρίς φώτα να αναβοσβήνουν, κατά μόνας ή σε ομάδες των 2-3 Σε 5 λεπτά είδα πάνω από δέκα. Η εικόνα ήταν τυπική εικόνα δορυφόρου, αλλά τόσα πολλά;; Και όχι, δε μας έχει στρίψει από την απομόνωση, όχι σε 4 ανθρώπους ταυτόχρονα τουλάχιστον (αυτός με τη γυναίκα του και εγώ με τη δική μου). Ερμηνεία δεν έχω, αν έχετε εσείς, ελεύθερα.

Έχουμε και λέμε (Συμβαινει τώρα)! :grandpa:

1. Κορονοϊός. Μετάλλαξη με γιγάντια διαστημικά σταγονίδια.

2. Τουρκικά αναγνωριστικά drones. Τα λεγόμενα Μπαϊρακτάρια και από πίσω τα δικά μας που αναχαιτίζουν. Λιγουρεύονται την Κρήτη. Ξεκρεμάστε τους γκράδες. :guitarist:

3. Φυσικά ή άλλά ορθολογικά ερμηνεύσιμα φαινόμενα (μετεωρολογικά αερόστατα, τα νέα υπερηχητικά βαλλιστικά όπλα των Ρώσσων, τα αντίμετρα των αμερικάνων, κλπ. Πφφ! Δε θέλω ορθολογικές σαχλαμάρες. Εάν κάτι δεν εμπίπτει σε θεωρία συνωμοσίας, αρνούμαι να το πιστέψω! :tongue:

4. Περιπολία της ομάδας Shield υπερηρώων της Marvel. Αυτό μάλιστα! :firstprize:

5. Οι εξωγήινοι με τα UFO. Επιτέλους ήλθαν! Αυτοί έλειπαν από το κάδρο. Άντε να μαζευόμαστε για την υποδοχη. Μη λείψει κανείς! :party:

Υ.Γ. Τελευταία έχω μία τάση να τρολλάρω ασύστολα. Παρακαλώ, συμπαθάτε με... :blink:

2. Τουρκικά αναγνωριστικά drones. Τα λεγόμενα Μπαϊρακτάρια και από πίσω τα δικά μας που αναχαιτίζουν. Λιγουρεύονται την Κρήτη. Ξεκρεμάστε τους γκράδες. :guitarist:

3. Φυσικά ή άλλά ορθολογικά ερμηνεύσιμα φαινόμενα (μετεωρολογικά αερόστατα, τα νέα υπερηχητικά βαλλιστικά όπλα των Ρώσσων, τα αντίμετρα των αμερικάνων, κλπ. Πφφ! Δε θέλω ορθολογικές σαχλαμάρες. Εάν κάτι δεν εμπίπτει σε θεωρία συνωμοσίας, αρνούμαι να το πιστέψω! :tongue:

5. Οι εξωγήινοι με τα UFO. Επιτέλους ήλθαν! Αυτοί έλειπαν από το κάδρο. Άντε να μαζευόμαστε για την υποδοχη. Μη λείψει κανείς! :party:

Υ.Γ. Τελευταία έχω μία τάση να τρολλάρω ασύστολα. Παρακαλώ, συμπαθάτε με... :blink:

Χαιρόμαστε που ξαναήρθες στην παρέα μας Μιχάλη!

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ο Doctor Strange ειναι .... γυρισε για το 1.000.605ο σεναριο οπου σωζομαστε απο τον ιο !
Δωστε βαση επιτελους ! .... :smash: .... καποιοι ρισκαρουν τις ζωες τους για μας ! :rolleyes:

vm3ympa8r3n41.jpg

NINTCHDBPICT000571471354-e1584465673117.jpg

MTA-Grand-Central.jpeg

NINTCHDBPICT000571323600.jpg

ΟΧΙ .... δεν ειναι απο ταινια επιστημονικης φαντασιας !

26066024-0-image-a-49_1584440306206.jpg

5e737fefc485404cff20d975

The city that never sleeps ! :flute:

Φωτογραφιες 10 μερες πριν (17, 18 και 19 Μαρτιου) ...... μαλλον επεσε και αλλος "δακος στο χωραφι" :flute:

https://www.businessinsider.com/coronavirus-pictures-of-new-york-city-empty-streets-2020-3

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

*
Λοιπόν, διαβάστε κάτι περίεργο. Πριν 15 λεπτά με πήρε τηλέφωνο κολλητός, φωνάζοντάς μου "βγες έξω και κοίτα τον ουρανό δυτικά πάνω από τη Γαύδο ΤΩΡΑ!" . Βγαίνω ταράτσα λοιπόν και είδα.. Παιδιά, φωτάκια, πολλά φωτάκια. Κινούμενα γρήγορα από Δυσμάς προς Ανατολάς, χωρίς φώτα να αναβοσβήνουν, κατά μόνας ή σε ομάδες των 2-3 Σε 5 λεπτά είδα πάνω από δέκα. Η εικόνα ήταν τυπική εικόνα δορυφόρου, αλλά τόσα πολλά;; Και όχι, δε μας έχει στρίψει από την απομόνωση, όχι σε 4 ανθρώπους ταυτόχρονα τουλάχιστον (αυτός με τη γυναίκα του και εγώ με τη δική μου). Ερμηνεία δεν έχω, αν έχετε εσείς, ελεύθερα.

Υ.Γ. Τελευταία έχω μία τάση να τρολλάρω ασύστολα. Παρακαλώ, συμπαθάτε με...
Νίκο, έχει γούστο να είδες αυτό! :bang:
Αποψινή είδηση:
Σαουδική Αραβία: Αναχαιτίστηκαν βαλλιστικοί πύραυλοι.

Αν οι πύραυλοι ήταν βαλλιστικοί και αντιβαλιστικοί και η φαινομενική θέση τους στον ουρανό, όπου παρατηρούσες ήταν η σωστή, τότε ναι, θα μπορούσε και να είναι! :rolleyes:

:laugh::flipout::laugh::flipout:

Παντως, οι βροχες των τελευταιων ημερων αλλα και ο ΚΑΘΑΡΟΣ αερας
εντος της πολης (παλι τις τελευταιες 7 μερες) με κανουν να νιωθω
συνομωσιολoγος ! :flute:

Δεν λεω το γιατι :rolleyes: .... τσουκ :rolleyes: ....(μην επιμενετε :smash:)

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Παιδιά drones ηταν, τώρα ακούγονται κιόλας, έντονα μάλιστα.. Αυτό βέβαια Μιχάλη δεν αποκλείεται να σχετίζεται με την είδησή σου. Τι σκατά γίνεται πάνω από τα κεφάλια μας...

Νικόλα, τα φώτα που είδες ήταν σε σειρά;
Εάν ναι τότε επρόκειτο για τους μικροδορυφόρους Starlink του Elon Musk

https://www.telegraph.co.uk/technology/2020/04/01/elon-musks-starlink-satellites-light-skies-uk/

Eδώ ένα βίντεο από τις 21 Ιανουαρίου

watch
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Νικόλα, τα φώτα που είδες ήταν σε σειρά;
Εάν ναι τότε επρόκειτο για τους μικροδορυφόρους Starlink του Elon Musk

https://www.telegraph.co.uk/technology/2020/04/01/elon-musks-starlink-satellites-light-skies-uk/

Eδώ ένα βίντεο από τις 21 Ιανουαρίου

watch
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τι λες τώρα ρε Βασίλη.. Δεν ήταν ακριβώς αυτή η εικόνα, αλλά αν υποτεθεί πως δεν κινούνται όλοι μαζί διαρκώς σε συστάδα μπορεί να ήταν αυτοί. Εντυπωσιακό, ευχαριστώ!

Status
Not open for further replies.