Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Πες την αληθεια :smash: .... ΔΕΝ θες να τους παρεις πισω στο NY :rolleyes:.... ετσι δεν ειναι ?

(θα μεινει μεταξυ μας :smash: .... δεν θα το πω πουθενα .... my lips are sealed :rolleyes:)
Όχι βέβαια. Αλλά έχουν πάει τόσες φορές πριν από μένα...

Καλή Ανάσταση Μάνο!

ΤΙ Πάσχα κι αυτό ρε παιδί μου. Ποιος θα μου το λέγε αρχές Μαρτίου ότι θα άκουγα το δεύτε λάβετε φως από το ραδιόφωνο.
Και του χρόνου πολύ καλύτερα!

Χριστός Ανέστη παίδες! Να'στε καλά όλοι, του χρόνου όλα να'ναι καλύτερα, προσωπικά, οικογενειακά, ακόμα και εθνικά.

(να πω και το παράπονο μου, μάλλον φέτος καταλάβατε όλοι πως ζω τη Μεγάλη Εβδομάδα τα τελευταία 8 χρόνια...!!! Τι να κάνουμε όμως; Προχωράμε, όσο μπορούμε...)

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Όχι βέβαια. Αλλά έχουν πάει τόσες φορές πριν από μένα...

Καλή Ανάσταση Μάνο!

Kαλη Ανασταση -bye-

Εγω εβαλα τα μεγαλα μεσα και ειπα στον ξαδελφο ... "εαν ειναι να ρθεις, ελα Δεκεμβριο, δεν σε θελουμε τωρα".
Το αστειο ξερεις ποιο ειναι ? ... Εσιγησε :blink: (με πιστεψε :laugh:).

Λοιπον, στα υπολοιπα νεα ... ηταν πολυ ρομαντικο :love: που ολοι βγηκαν με ενα κερακι στα μπαλκονακια τους.
Υπεροχο θεαμα (ο βλαξ υπνωτιστηκα και ξεχασα να βγαλω φωτο). Επειδη η γειτονια που μενω, εχει 1 μετρο πλατος
πεζοδρομιο, τα μπαλκονια ειναι ... παρα πολυ κοντα. Μαγεια σκετη (τα κερακια). Και ηταν ετσι οσο πηγαινε ευθεια
το ματι (ολη την Βελισσαριου). Μανιφικ, μανιφικ .... :blush::blush:

Φέτος κοκορέτσι για 3,αλλά δεν θα μας ρίξει ψυχολογικά.

IMG-20200419-115719.jpg

Χριστός ανέστη!

Χριστός Ανέστη!
Ψήσαμε ωραία παϊδάκια τελικά στο μπαλκόνι και κοκορετσάκι στο φούρνο.
Και του χρόνου καλύτερα παίδες!

Φέτος κοκορέτσι για 3,αλλά δεν θα μας ρίξει ψυχολογικά.

IMG-20200419-115719.jpg

Χριστός ανέστη!

Το πρόβλημα δέν είναι ότι είναι κοντό, είναι ότι είναι χοντρό και έχει πολύ έντερο γύρω-γύρω:grandpa: Πρέπει να έρθω να σου δείξω πως γίνεται το σωστό κοκορέτσι, το θεσσαλικό/ρουμελιώτικο-εκτός κι αν σου αρέσει ματωμένο, βρικόλακα! :flipout:

Χριστός Ανέστη, Καλό Πάσχα και καλοφάγωτο το κοκορέτσι σας :eating:

Το πρόβλημα δέν είναι ότι είναι κοντό, είναι ότι είναι χοντρό και έχει πολύ έντερο γύρω-γύρω

Άντε ντε! Έλα εσύ και θα στήσουμε άλλο!

Δύο στρώσεις άντερα έχει και από μέσα μπόλια :smile:
Και χοντρό δεν είναι, έχει πολύ γλυκάδι μέσα που λιώνει.

Στην κατανάλωση κρέατος έχω γίνει εξπέρ μάνα μου.
Μία αυλή έχω όλη και όλη.
Πόσους να χωρέσει ποια;

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Άντε ντε! Έλα εσύ και θα στήσουμε άλλο!

Δύο στρώσεις άντερα έχει και από μέσα μπόλια :smile:
Και χοντρό δεν είναι, έχει πολύ γλυκάδι μέσα που λιώνει.

Στην κατανάλωση κρέατος έχω γίνει εξπέρ μάνα μου.
Μία αυλή έχω όλη και όλη.
Πόσους να χωρέσει ποια;

Άστα τώρα αυτά τα μπανταλά... Για κοκορέτσι το ξεκίνησες και σου βγήκε γαρδούμπα... :grinning-smiley-043

Στις ειδησεις, εδειξαν εναν που εστησε σουβλα ΜΕΣΑ στο τζακι, στο διαμερισμα του. :blink:
Δεν τολμω να φανταστω για ποσες βδομαδες θα ΜΟΣΧΟΒΡΩΜΑΝΕ τσικνα, κουρτινες και καναπεδες. :flipout:

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Στις ειδησεις, εδειξαν εναν που εστησε σουβλα ΜΕΣΑ στο τζακι, στο διαμερισμα του. :blink:
Δεν τολμω να φανταστω για ποσες βδομαδες θα ΜΟΣΧΟΒΡΩΜΑΝΕ τσικνα, κουρτινες και καναπεδες. :flipout:

Υπερβολές, έχω ψήσει εγώ σε τζάκι δεκάδες φορές στο παρελθόν. Οκ, η σούβλα είναι λίγο υπερβολή, αλλά δε βαριέσαι, όπως τη βρίσκει κανείς!

Δεν θα βρομίσει, αλλά ψήσε-ψήσε, ειδικά σε τζάκια προκάτ διαμερισμάτων που έβαζαν με το κιλό για να νιώθουν cosy,
καμιά φωτιά ή έκρηξη όταν γεμίσει η καμινάδα λίγδα μπορείς να βάλεις.

Άστα τώρα αυτά τα μπανταλά... Για κοκορέτσι το ξεκίνησες και σου βγήκε γαρδούμπα... :grinning-smiley-043

Κάτι ενδιάμεσο βγήκε.
Γιατί 1 κιλό, γαρδούμπα δεν το λες :flipout:

Vlad, δεν είχα υπολογίσει τα μικρά.
Κακώς, γιατί έπεσαν με τα μούτρα και έμεινα να γλύφω τη σούβλα!

Κάτι ενδιάμεσο βγήκε.
Γιατί 1 κιλό, γαρδούμπα δεν το λες :flipout:

Vlad, δεν είχα υπολογίσει τα μικρά.
Κακώς, γιατί έπεσαν με τα μούτρα και έμεινα να γλύφω τη σούβλα!

Εμ έτσι πες μου!!
x3 έπρεπε να είναι το εργαλείο... :flipout:

Status
Not open for further replies.