Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Στο Ξυλόκαστρο υπήρχαν δύο ποδηλατάδικα που νοικιάζαν κι όλας.

Θυμάμαι μικρούλης ένα μικρό άσπρο ποδηλατάκι που ήταν στα μέτρα μου και που το κρατούσαν μόνο για εμένα.

Οταν μεγάλωσα μου πήραν ένα μικρό μάυρο με 2 ταχύτητες και φρένα που στρίγκλιζαν τόσο δυνατά που δεν μπορούσα να περάσω απαρατήρητος στην γειτονιά.

Εχω φάει τούμπες με αυτό ούκ ολίγες.

Το είχα ακόμη και όταν υπηρετούσα στην Κώ για να μετακινούμαι.!!!

Το 1996 πήρα κανονικό mountain και το έχω μέχρι και σήμερα.

Το παλίο μαυράκι τα έπαιξε και χαρίστηκε σε έναν πιτσιρικά.

Φυσικά στην Αθήνα ούτε για αστείο,μιλάω πάντα για το Ξυλόκαστρο..

Velamos ειχα 2 μονταρισμενα καταλλήλως !!
Επισης να συμπληρωσω στη λιστα τις kiss και αυτα στη φωτο που τα τσακιζαμε..

54f543f228a053666bb826f79842a4fe.jpg

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω τις σοκοφρετες !!! Μαυρες πλεον...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το μεγαλύτερο τραύμα της παιδικής μου ηλικίας είναι το ποδήλατο. Ποτέ δεν είχα δικό μου. :bigcry:
Επειδή όσοι έκαναν κοπάνα νοίκιαζαν ποδήλατο ο πατέρας μου ήταν της άποψης οτι τα Υποδήλατα ήταν για τους αλήτες.
Παίζει ρόλο βέβαια και το οτι μεγάλωσα σε μέρος που δεν ευνοούσε το ποδήλατο, σπάνια εύρισκες flat μέρος και το ποδήλατα ήταν σχεδόν άγνωστη λέξη.

Μιας και ήρθε η κουβέντα στα παιδικά μας αναγνώσματα, ρίξτε μια ματιά εδώ...
Πρόκειται για θησαυρό...

!!!!!!!!!!!!

Υπέρ-ευχαριστώ!
Μεγάλο ευχαριστώ κι' από μένα! :smile:
Άρχισα διάβασμα... :lehrer:

Kαι μόνο (λέμε τώρα) για τον Σταρκ τον μισθοφόρο των Γηπέδων στο Αγόρι και τον Ρόυ,hats off Διονύση....:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Kαι μόνο (λέμε τώρα) για τον Σταρκ τον μισθοφόρο των Γηπέδων στο Αγόρι και τον Ρόυ,hats off Διονύση....:grinning-smiley-043

Ρόι Ρέις της Μέλτσεστερ!
Θυμάστε στον Μπλεκ τον τερματοφύλακα γιατρό, Μπεν Λήπερ;

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ρόι Ρέις της Μέλτσεστερ!
Θυμάστε στον Μπλεκ τον τερματοφύλακα γιατρό, Μπεν Λήπερ;

O αγαπημένος μου, ήμουν φανατικός συλλέκτης του Μπλεκ, καθηγητής μυστήριος ο χοντρούλης με το περίεργο καπέλο, ο Ρόντι ήταν ο πιτσιρικάς; Αμέσως μετά τον Μπλεκ ήταν η ιστορία του τερματοφύλακα γιατρού, τελευταία το παιδί πάνθηρας αν θυμάμαι καλά, πω πω τι μου θύμισες τώρα.
Είχε κι άλλη ποδοσφαιρική ιστορία, με τον κουτσό τον Λέσλι, το θυμάστε; Λόγω του προβλήματός του η μπάλα έπαιρνε τέτοια φάλτσα που πέρναγε πρώτα απ το σπίτι μου και μετά έμπαινε γκολ. :flipout:

Κι εγώ φανατικός του Μπλεκ. Θυμάμαι είχα τα τεύχη αποθηκευμένα σε πακέτα των 10, μιλάμε για χρόνια συλλογής

Κι εγώ φανατικός του Μπλεκ. Θυμάμαι είχα τα τεύχη αποθηκευμένα σε πακέτα των 10, μιλάμε για χρόνια συλλογής

Τρεις συλλογές έκανα, Μπλεκ, Ποπάυ και Μίκυ μάους, αργότερα και Τρουένο αλλά σιγά σιγά το βαρέθηκα.

Οι καιροί που ήμασταν παιδιά...
Θα θυμάστε φυσικά και τα πολεμικά περιοδικά...

war.jpg

Οι καιροί που ήμασταν παιδιά...
Θα θυμάστε φυσικά και τα πολεμικά περιοδικά...

war.jpg

Ολα αυτά τα παιζα στα ζάρια όταν τα διάβαζα:flipout:
Μου άρεσαν όμως τρομερά τα αεροπλάνα κι οι αερομαχίες, φανατικός μοντελιστής αεροπλάνων, αγαπημένο μου το Μεσέρσμιτ BF110 αν θυμάμαι καλά με τους πυργίσκους εμπρός πίσω πάνω κάτω, αχ τι ωραία ήταν τότε.

Νομιζω κυκλοφορουσε και η Μαχη (μεταφρασμενη)

MAXH_0108.jpg

Δηλαδη ... δεν εφτανε που την ντερλικωναμε στην TV, την χλαπακιαζαμε και στο τευχακι.
Τευχακι που ΔΕΝ ερχοταν καθε 20 του μηνος. Ερχοταν ... "οποτε ηθελε ο περιπτερας".
Και τοτε ... οπως γραφει και στην λεζαντα .... "Eφοδος απελπισμενων" :laugh::flipout:

Eγω προσωπικα ειχα φαει ΤΡΕΛΛΟ κολλημα με τον Vic Morrow.
Δεν υπηρχε πιο Fonzy καραβανας απο τον Saunders (ποοοοοολυ τυπακι).

b1d7745ef57c4a2c2f61637ee8e22285.jpg

Status
Not open for further replies.