Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ρωτησα τον Μακη τον ψιλικατζη ... σε κατι εντελως ασχετο του τουρισμου ...

- Ρε Μακη, μας τα χεις κανει τσουρεκια με το "να τους πεταξουν στην θαλασσα", "να τους μαντρωσουν σε τανκερ"
και καθε παπαρια που μπορεσες να σκεφτεις πεντε χρονια τωρα ... για οποιον λαθρομεταναστη εβλεπες (η δεν εβλεπες).
Αν σου ερχοταν ενας αφγανος η πακιστανος για 3 ευρω μεροκαματο ... τον προσλαμβανες ... η οχι ?
- Μαμιοντας, Μανο ..... !!!! Και μετα απο ενα διμηνο απληρωτους, καλω την αστυνομια να τους μαζεψει και απελασει.

Δεν ειμαστε λαος .... ειμαστε διπροσωποι, τυχοδιωκτες, μαφιοζοσποροι και ΑΛΗΤΕΣ.

ενώ όλοι οι άλλοι λαοί αποτελούνται από αγγελικά πλασμένα όντα.

Καλά,μαλακίες είναι.. Αλλά οι Γερμανοί ψοφάνε για κάτι τέτοια.

Ολοι ψοφανε για τετοια, για υποδοχη, να αισθανθουν καλοδεχουμενοι και προσεγμενοι.
Σε πρωτη φαση αυτο που ζηταει ενας τουριστας ειναι να αισθανθει οτι εχει αξια και οτι οι αυτοχθονες ειναι φιλικοι και φιλοξενοι.
Αναλογα με ην ευφυϊα του (και την μορφωση του) θα το καταλαβει αμεσως και θα το διαδωσει.

Εκει κερδισε η Ελλαδα σε τουριστικες, αλλα κυριως σε μη τοσο τουριστικες περιοχες απο αυτα που ακουω. Γιατι στις πολυ τουριστικες περιοχες εχει γινει χαμος. Μονο τους μποφ τραβαει πια που ερχονται να ψηθουν σε μια σεζλονγκ για καμμια βδομαδα.

Βεβαια μιλαμε για τον μεσο ανθρωπο-τουριστα που δινει βαση στην ανθρωπινη επαφη.

Η "εικονα του Ζορμπα" κατεχει το πνευμα καθε Ευρωπαιου με ενα μεσο επιπεδο παιδειας.

Οταν βεβαια οι υπηρεσιες προσφερονται απο Πακιστανους και Αλβανους, εκει το καταλαβαινουν αμεσως και εχει και αναλογο αντικτυπο. Δεν εινα τοσο κουτοφραγκοι οι φραγκοι.

Οι υποδοχες ειναι πολυ καλο πραγμα για μενα οπως και το φολκλορ αληθινο η φτιαχτο.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Χθες γύρισα μετά από μια εβδομάδα διακοπών στη Πάρο. Το νησί τις πρώτες ημέρες ήταν πρακτικά άδειο. Το ξέρω το μέρος πολύ καλά. Τόσο λίγο κόσμο δεν είχε ούτε τη δεκαετία του 70....

Τυχερε, Αυτο ειναι ενα ονειρο !

Εγω γνωρισα την δεκαετια του 80 που ηταν η αναφορα μου ακομα και στην δεκαετια του 90. Αντε και λιγο 00 που ηρθα σκεφτομουν το 90.
Καθε περυσι και καλυτερα για μενα (και οχι μονο)
Μια πανδημια και το τοπιο στηθηκε ! Πραγματικα σε ζηλευω.

COVID-19: "Half-a-million dead, motherfuuuuuckerrrrsssss!!!"

BLACKDEATH-20: "Hold my beer..."

Mongolia Quarantines Russian Border Region Over Bubonic Plague Suspicion

994009e10699b668482c8ebf1fff8ec39188dd.jpg

All viruses and bacteria mutate over time, and while we may have some, small, innate immunity, actual antibodies won't be present unless you've been exposed to the antigen.

What we do lack is the same vector - black rats are now very scarce animals in Europe, and the same unsanitary conditions as 300-700 years ago no longer prevail. Of course, if the brown rat were to be a vector, that could be much more of a problem, but still, I suspect nothing like the "dark ages".

Tα γνωστα ...

- Ποια η κληρονομια της Ασιας στην ανθρωποτητα ?
- Αρρωστιες και θρησκειες !

(Τα τελευταια 4.000 χρονια ... τουλαχιστον)

Α ... μην ξεχασω ... και Xiaomi σε τραπεζομαντηλα !

Tα γνωστα ...

Το Χαρτί.

Η Πυξίδα.

Πολλά οπωροφόρα δέντρα.

Το σκάκι.

Να συνεχίσω;

Tα γνωστα ...

Σοβαρά τώρα;

Έλεος, σ'είχα και για διαβασμένο άνθρωπο.

Για την Ινδια τιποτα ?

:flipout:

υγ

Αυριο θα πιασει δροσια και αναμενονται βροχες και καταιγιδες.

Πάντως είναι μεγάλο ρίσκο η προσέγγιση του αποκλεισμού μέσω διαβατηρίου και όχι μέσω πτήσεων. Εμένα μια χαρά με βολεύει (αν αξιωθώ κι έρθω), αλλά μην ξεχνάμε ότι ο Κορώνας δεν κοιτάει διαβατήρια για το ποιον θα προσβάλει.

Από την άλλη, η αλήθεια είναι ότι οι Έλληνες μετανάστες που γυρνάνε έχουν άλλα περιθώρια καραντίνας σε σχέση με κάποιον που έρχεται απλά για τουρισμό και θα ξεχυθεί την ίδια μέρα σε μετρό, μπαρ, μουσεία, κλπ.

Φημίζομαι για την ψυχραιμία μου και την ανεκτικότητά μου στην ζέστη

Αλλά...το δωμάτιο που έχω το πισί δεν έχει ούτε ανεμιστήρα και τώρα που γράφω με στραβώνει ο ιδρώτας.

Θα αρχίσω να γράφω απ το HTPC που είναι σε δωμάτιο με ανεμιστήρα και aircondition,απλά με μέτρο για να μην "κάψω" την OLED μου.

'η θα πηγαινοέρχομαι από δωμάτιο σε δωμάτιο..

Status
Not open for further replies.