Kosh
AVClub Fanatic
Και ο τουρισμος απο τα βορεια συνορα επαιξε τον ρολο του.
Για αυτο και εκλεισαν απο το αεροδρομιο σας πτησεις εσωτερικου και εξωτερικου.
Για αυτο και εκλεισαν απο το αεροδρομιο σας πτησεις εσωτερικου και εξωτερικου.
Στην περιοχή μου 3 σχολεία είναι κλειστά για κρούσματα και σε καθηγητές και σε μαθητές.. Καθόταν ο μικρός και έκανε τηλεκπαίδευση από το κρεβάτι κανείς σχεδόν δεν παρακολουθούσε..
Ενταξει για αυτο πρεπει και εμεις να δωσουμε τον τονο.
Εγω στην τηλεκπαιδευση της ανοιξης (που ειμασταν ολοι μεσα ομως και "πανω" απο τα παιδια) τους εβαζα παντα σε γραφειο με ακουστικα για να συγκεντρωνονται το δυνατον περισσοτερο.
Οσο και να σου φανει παραξενο εδω πανω μονο οι μαθητες δεν αψηφησαν τα μετρα. Κυριως 30αρηδες το παιζανε παλικαρια-αρνητες εξω στα καταστηματα. Βλεπω εξω παιδια ως 17 ετων να κυκλοφορουν με μασκα ακομη και μονα τους γυρνωντας απο βολτα , ακομη και 11 το βραδυ που βγαζω βολτα το σκυλο. Τα δε περισσοτερα κρουσματα που κλεινουν σχολεια ειναι απο νεαρους καθηγητες και οχι μαθητες.
Έχει πολλή πλάκα ο υποτιθέμενος ανταγωνισμός στις τηλεπικοινωνίες (και γενικώς δηλαδή αλλά ας μην το χοντρύνω)... Είμαι δώδεκα μέρες χωρίς internet από μια χαζομάρα κάποιου υπάλληλου της vodafone που αντί για συνέχιση συμβολαίου VDSL50 το συμπλήρωσε λάθος και το πήγαν για 24άρι. Ευτυχώς (?) το διάβασα όταν μου το έστειλαν, αλλά η εντολή είχε ήδη δοθεί, οπότε - όχι δεν έπεσε η ταχύτητα - έμεινα χωρίς καθόλου! Μου δώσανε μέσω 4G βέβαια, αλλά αφενός ανά 10GB θέλει τηλέφωνο(με χρέωση!!!) για ανανέωση και αφετέρου σέρνεται και όταν έχω κλήση πέφτει τελείως.
Επειδή η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο, προσπαθώ από το πρωί να συνεννοηθώ με τον cosmote για φορητότητα και μαντέψτε... Είναι χειρότεροι!!! Με έχουν "γράψει" κανονικά! Είμαι 3 ώρες στο chat και κάθε λίγο κλείνει, οπότε φτου κι απ' την αρχή. Τηλέφωνα? Άστο καλύτερα, έπεσε η γραμμή τόσες φορές που δεν θυμάμαι πόσες... :bigcry:
Για να μη χαλάω το νήμα για τον ιο.
Προσέξτε φάση.
Πρωί η μικρή πάει στο λύκειο με το λεωφορείο. Πόσοι ήσασταν μέσα; 35. οκ με μάσκες; με μάσκες.
Μεσημέρι πάει η γυναίκα μου με το αυτοκίνητο να πάρει την κόρη από το λύκειο, επι της ευκαιρίας παίρνει και την φίλη της κόρης μέσα στο αυτοκίνητο. Ανενημέρωτες υποτίθεται στο αυτοκίνητο έπρεπε αφού δεν είναι συγγενείς πρώτου βαθμού, θα έπρεπε να φοράνε μάσκα, σταμάτησαν και στο σουπερμαρκετ.... μεταξύ μας είμαστε, πότε λέτε θα σας γράψω είμαι θετικός σε πόσο το υπολογίζετε με αυτές τις συνθήκες κάθε μέρα;
Δηλαδή με συγχωρείς, πρέπει το κράτος να τραβήξει από το αυτί τη σύζυγο σου και να της εξηγήσει ότι η φίλη της κόρης σας δεν είναι μέλος της οικογένειας, άρα θα πρέπει κάθε συναναστροφή μαζί της να γίνεται με μάσκα;
Nα τραβήξει το κράτος το αυτί της συζύγου μου; Λυπάμαι πολύ το κράτος τι έχει να τραβήξει μετά......
Εχουν κλεισει τα ωδεια των ατομικων μαθηματων σε ολες τις κοκκινες περιοχες και επιτρεπουν τα σχολεια και τα φροντιστηρια(Θεσσαλονικη και Σερρες εκλεισαν και τα φροντιστηρια). Τα υπουργεια δεν εχουν απαντηση στις ερωτησεις μας, οχι επιστημονικη, εστω κατι για τα προσχηματα...
Μ αυτά και μ' αυτά πάει άπατος και ο χειμερινός τουρισμός.....
και ρεβεγιόν στο σαλόνι.....
Μόλις μίλησα τηλεφωνικά με πρώην μαθητή μου, νυν μεταπτυχιακό, που νοσεί από την Τετάρτη. Πλέον έχω να λέω πως ξέρω κάποιον που νοσεί!)
Εγώ δύο περιστατικάΜόλις μίλησα τηλεφωνικά με πρώην μαθητή μου, νυν μεταπτυχιακό, που νοσεί από την Τετάρτη. Πλέον έχω να λέω πως ξέρω κάποιον που νοσεί!)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.