Kosh
AVClub Fanatic
Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού, ας μην εθελοτυφλούμε. Πολλά τα παραδείγματα.
Ποια ειναι τα παραδειγματα ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ επιβολης εκτακτου νομου ?
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να γίνει και αυτό διαδικτυακά όπως πχ το πράιντ.
Δεν αντιλαμβανόμαστε μάλλον το τραγικό της κατάστασης.
Υπομονή. Θα πεθάνουν μερικές εκατοντάδες ακόμη μέχρι τέλος μήνα, θα αρχίσουμε να το νιώθουμε το αυγό καλύτερα.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να γίνει και αυτό διαδικτυακά όπως πχ το πράιντ.
Υπομονή. Θα πεθάνουν μερικές εκατοντάδες ακόμη μέχρι τέλος μήνα, θα αρχίσουμε να το νιώθουμε το αυγό καλύτερα.
Ποια ειναι τα παραδειγματα ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ επιβολης εκτακτου νομου ?
ΕΝΦΙΑ?
Ξέρεις πολύ καλά πως ρωτάς εκ του ασφαλούς καθώς δε μπορώ να αναφερθώ χωρίς να δώσω πολιτική χροιά, και δε θα το κάνω. Εν τω μεταξύ φέρε μου εσύ με αντιπαράδειγμα περίπτωση έκτακτου νομοθετήματος που ανακλήθηκε. Και γιατί δε μας κάνει το παράδειγμα του ΕΝΦΙΑ; Έκτακτος προσωρινός φόρος δεν ήταν υποθετικά;
η ΠτΔ πχ;;
Είναι σαν να πήγαμε χιλιάδες χρόνια πίσω, σε αυτό που οι ψυχολόγοι-ανθρωπολόγοι αποκαλούν "μαγική σκέψη".
Δηλαδή ο συμβολισμός να έχει μεγαλύτερη σημασία από την πραγματικότητα και την λογική.
Το συμβολικό να γίνεται raison d'etre.
Είναι να ντρέπεται κανείς για αυτή την κατάντια.
Μα Τάσο, εγώ θέλω να εγκαταληφθεί οριστικά, το έγραψα. Το θέμα μου είναι πως η συλλήβδην απαγόρευση συναθροίσεων οδηγεί σε άλλα μονοπάτια, ο νοών νοείτω.
Ποιός σου είπε ρε Ναθαναήλ πως βλέπω φαντάσματα, και ποιοί είμαστε "εμείς"; Κατ´αρχήν εγώ προσωπικά ήμουν ανέκαθεν και θα είμαι εκ πεποιθήσεως αντίθετος με τις συγκεντρώσεις για την 17 Νοεμβρίου για διάφορους λόγους, που άπτονται της πολιτικής και άρα δε μπορώ να τους εξηγήσω. Δε μου λες με την ευκαιρία, εκείνος ο τρομονόμος που επέτρεπε στα όργανα να σε μπουζουριάζουν αν κυκλοφορούσες με μαντίλι (μάσκα) στη μούρη, είναι σε ισχύ ή νομοθέτησαν για την προσωρινή του άρση;
Εάν περάσει ο κίνδυνος και επιχειρηθεί να παραμείνουν τα μέτρα, το συζητάμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.