Νικος Πετειναρακης
AVClub Fanatic
Τάσο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πάντως μετέδωσε πως η σύλληψη έγινε από Κύπριους, τι να πω.. Είναι πολλά τα λεφτά..
Πάντως κι εγώ τσεκαρα το S8 με 2 οξυμετρα σε διαφορετικές ημέρες και έδειχνε το ιδιοΕίπαμε οικονομικό, Ναθαναήλ, αλλά ειδικά στις σημερινές συνθήκες δεν θα στηριζόμουν σε κάτι τέτοιο.
Καλό είναι, όπως σε κάθε σπίτι υπάρχει θερμόμετρο, έτσι να υπάρχει και οξύμετρο.
Οικονομικό μεν, αλλά κανονικό.
Σωκράτη ευχαριστώ αλλά έχω ήδη αγοράσει αυτό που είχα παραθέσει στο πρώτο λινκ και λογικά σήμερα θα το παραλάβω.
Χτες ηταν η πρώτη μέρα που επέστρεψα στην δροσιά του 36. 6 αλλά σήμερα ξύπνησα με έντονο πόνο στον λαιμό.
Επίσης μπορεί να μην έχω χάσει την όσφρηση μου αλλά πρέπει να πλησιάζω πολύ κοντά για να τις καταλάβαινω
Όταν είμαι μακρυα έχω την αίσθηση ότι όλα μυρίζουν σαν νεοκτιστη οικοδομή ( όπως μυρίζει ο φρέσκο βαμμένος τοίχος και η κόλλα πλακιδίων)
Ένα ακόμα παράξενο σύμπτωμα είναι ο πονος στα μάτια.
Αυτά είναι πράγματα που δεν τα έχω περάσει ποτέ ούτε σε γρίπη ούτε σε κάποιο απλό κρύωμα.
Είμαι κατά 90 % βέβαιος ότι περνώ ελαφριά covid με την σύντροφο μου να ακολουθεί με μιάμιση μέρα καθυστέρηση στα συμπτώματα.
Ο ιός δεν κάνει πέντε μήνες να εκκολαφτεί.
Το ότι τώρα έχουμε spike δεν φταίει το άνοιγμα των συνόρων τον Ιούνιο αλλά κάτι που έγινε (χονδρικά) πριν από 20 ημέρες.
Για σκέψου τι γιορτάζατε εκεί πάνω τότε και με ποιο τρόπο...
Για σκέψου τι γιορτάζατε εκεί πάνω τότε και με ποιο τρόπο...
Πρώην μαθητές και μαθήτριές μου που πλέον σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη, μέχρι και την επιβολή του τοπικού lockdown (και σε κάποιες περιπτώσεις και μετά) ανέβαζαν κατά ριπάς insta-stories από πάρτυ, παρεάκια, sllep-overs, και άλλα χαριτωμένα, κατα προτίμηση σε συστάδες των 5-6. Αυτά.
Kαι εγώ ρε φίλε!! Περιμένω και άλλες "διασκευές" με φόντο την Ερυθρά Θάλασσα!
Έχω την αίσθηση ότι σας έφαγε το πολύ "χαλλαρά" στην Θεσσαλονίκη Μανο.
Σύσκατα τα κάνανε οι συμπολίτες σου.
) μετα, στο καπακι,
πηγαν να κανουν και rapid test (το οποιο ΦΑΙΝΕΤΑΙ στον ΕΟΔΥ) και ετσι αυξηθηκαν κατακορυφα
οι καθημερινες καταμετρησει κρουσματων. !
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.