Ιάσωνα όντως κάποια σάιτ έβγαλαν "ειδηση" πως μειώνονται τας κρούσματα. Προφανώς ποντάρουν στο ότι πολλοί είναι αλλεργικοι στο να διαβάσουν το άρθρο κάτω από τον τιτλο. Βασιλικοτεροι του βασιλέως ένα πράγμα. Ο Ανδρέας έβγαλε κάμποσα στο ποστ του, αλλά κι εγώ τα είδα στα σάιτ κ εβριζα...Καθήστε ρε παιδιά, τι εννοείτε παραμύθι; Βγήκε κανείς και είπε ότι τελειώσαμε με την πανδημία; Προφανώς η μείωση κρουσμάτων με μειωμένα τεστ δε λέει τίποτα. Απλά ανακοινώθηκαν τα κρούσματα και τα τεστ, όπως γίνεται κάθε μέρα εδώ και 8 μήνες. Αφού μειώθηκαν, μειώθηκαν. Το τι σημαίνει αυτό με 20% θετικότητα δε θέλει και καμιά ιδιαίτερη σκέψη. Τι να πουν δηλαδή, ψέματα ότι αυξήθηκαν;
Ιάσωνα όντως κάποια σάιτ έβγαλαν "ειδηση" πως μειώνονται τας κρούσματα. Προφανώς ποντάρουν στο ότι πολλοί είναι αλλεργικοι στο να διαβάσουν το άρθρο κάτω από τον τιτλο. Βασιλικοτεροι του βασιλέως ένα πράγμα. Ο Ανδρέας έβγαλε κάμποσα στο ποστ του, αλλά κι εγώ τα είδα στα σάιτ κ εβριζα...
Καθήστε ρε παιδιά, τι εννοείτε παραμύθι; Βγήκε κανείς και είπε ότι τελειώσαμε με την πανδημία; Προφανώς η μείωση κρουσμάτων με μειωμένα τεστ δε λέει τίποτα. Απλά ανακοινώθηκαν τα κρούσματα και τα τεστ, όπως γίνεται κάθε μέρα εδώ και 8 μήνες. Αφού μειώθηκαν, μειώθηκαν. Το τι σημαίνει αυτό με 20% θετικότητα δε θέλει και καμιά ιδιαίτερη σκέψη. Τι να πουν δηλαδή, ψέματα ότι αυξήθηκαν;
Καθήστε ρε παιδιά, τι εννοείτε παραμύθι; Βγήκε κανείς και είπε ότι τελειώσαμε με την πανδημία; Προφανώς η μείωση κρουσμάτων με μειωμένα τεστ δε λέει τίποτα. Απλά ανακοινώθηκαν τα κρούσματα και τα τεστ, όπως γίνεται κάθε μέρα εδώ και 8 μήνες. Αφού μειώθηκαν, μειώθηκαν. Το τι σημαίνει αυτό με 20% θετικότητα δε θέλει και καμιά ιδιαίτερη σκέψη. Τι να πουν δηλαδή, ψέματα ότι αυξήθηκαν;
Ποια η διαφορα της ατομικης σελιδας ... απο την επαγγελματικη ?
Κυρίως τα εργαλεία που σου δίνει το facebook for bussines.
https://business.facebook.com/
Τα οποία είναι πάρα πολλά σε επίπεδο marketing και σου επιτρέπουν να στοχεύσεις εκεί που θες και να βλέπεις τα αποτελέσματα.
Υπάρχουν και εταιρίες που εξειδικεύονται στη χρήση του τις οποίες φυσικά πληρώνεις για να τις μανατζάρουν τις εταιρικές σελίδες στα social media. Το καλό είναι ότι και το instagram (που είναι του facebook) μπορεί να συνδεθεί με όλο αυτό.
Δύο είναι τα κύρια προβλήματα.![]()
«Avra 20» ή Πώς φτιάχτηκε ο πρώτος ελληνικός αναπνευστήρας
Μια ομάδα ελλήνων πολιτών αποφάσισε στην αρχή της πανδημίας να δημιουργήσει τη συσκευή που ίσως αποδειχθεί σωτήρια στο χειρότερο σενάριο.
Αυτές τις μέρες θα προσφερθούν στο Δημόσιο οι πρώτοι πρωτότυποι, ελληνικής κατασκευής αναπνευστήρες, ώστε να αξιολογηθούν από τους ειδικούς. Από εκεί και πέρα, είναι δυνατόν να κατασκευαστούν πολύ γρήγορα στην Ελλάδα, σε χαμηλότατο κόστος, όσοι κριθεί απαραίτητο.
Σημαντικο οτι στην ομαδα ξεχωριζει και το ονομα του Δημήτρη Κορρέ
Nα πω την αληθεια .... ζαλιστηκα !
Thanks anyway![]()
Λιγο δυσκολο να το κανω αυτο ...
αφου εχω πεισθει (καλως η κακως) οτι το FB σχεδιαστηκε για το πως
θα κανει η μια ζουζουνα την αλλη ζουζουνα, να σκασει απο την ζηλια της
για το που πηγε, τι εκανε και ποιους εχει διπλα της.
Αν ημουν 16 ετων και ζουζουνα .... ισως εβλεπα διαφορετικα το θεμα !
Σαν να λες "δεν παίρνω αυτοκίνητο γιατί έχουν οι κάγκουρες".
Το FB δεν είναι μόνο αυτό και με απλή σελίδα χρήστη μπορείς να έχεις πολλά ωφέλη.
Την περασμένη εβδομάδα κάνανε πάρτι όλα τα site και οι ειδήσεις από τα κανάλια με τα δήθεν μειωμένα κρούσματα.
Αυτο λέμε...
Πουλούσαν ένα ανόητο παραμύθι.
Ιάσωνα όντως κάποια σάιτ έβγαλαν "ειδηση" πως μειώνονται τας κρούσματα. Προφανώς ποντάρουν στο ότι πολλοί είναι αλλεργικοι στο να διαβάσουν το άρθρο κάτω από τον τιτλο. Βασιλικοτεροι του βασιλέως ένα πράγμα. Ο Ανδρέας έβγαλε κάμποσα στο ποστ του, αλλά κι εγώ τα είδα στα σάιτ κ εβριζα...
Δεν λέμε αυτό Ιάσων, αυτό ωστόσο που παρατηρώ ως "μήνυμα" είναι ότι τα μέτρα αποδίδουν απλά θέλει υπομονή. Δεν είμαι όμως σίγουρος ότι όντως έχει έτσι το πράγμα, η οριακή μείωση από τόσο υψηλό επίπεδο (που όντως υπάρχει, αλλά είναι ακριβώς αυτό, οριακή) δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αποδεκτή, γιατί θα οδηγήσει σε μη αποδεκτά υψηλό αριθμό θανάτων με μαθηματική ακρίβεια. Εκεί που άλλες ευρωπαϊκές χώρες είδαν στα διαγράμματά τους κορύφωση και πτώση εν είδει όρους, εμείς μετά από κάποια πραγματική και όντως υπολογίσιμη πτώση, βλέπουμε κάτι σαν οροπέδιο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.