Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Παντως, πριν το καλοκαιρι,
σε κατι συναθροισεις ορεσιβιων .... στις ΗΠΑ .... τα πραγματα ηταν πολυυυυυ πιο απειλητικα απο δω.
Εδω ξερουμε οτι θα βγουν κατι μανταμιτσες και θειτσες .... καπου αλλου .... βγαινουν ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.

Και που σαι ακόμα...

Ναι εντάξει φοβήθηκε το FBΙ και καλά...... θέλουν και τα αφήνουν ανεξέλεγκτα. Αν απαγορευτούν δια ροπάλου θα δεις για πότε τα μαζεύουν όλα τα όπλα. Το θέμα είναι ότι έχει γραφτεί στο DNA τους (ότι είναι φυσιολογικό να έχουν κι ένα περίστροφο στο ντουλαπάκι του αμαξιού) και αυτό πρέπει να περάσουν πολλές γενιές για να αλλάξει.

Παρακαλώ ας το λήξουμε εδώ με την κατάσταση της οπλοφορίας στο USA.

@Kosh, Νικο Πετειναράκη. Παιδιά μην τσακώνεστε, σας παρακαλώ. Καταλαβαίνω ότι τα νευρα ολονών μας έχουν γίνει κουρέλια, αλλά ας μη μαλιοτραβιόμαστε εδώ μέσα. Αν μη τι άλλο κανεις μας δε φέρει ευθυνη, ούτε ο Νίκος έφερε την Πανδημία, ούτε ο Ναθαναήλ κόβει πρόστιμα για παραβίαση του Lockdown.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Και όλα αυτά έχοντας όλα τα δικαιολογητικά, μάσκα, και όντας μόνος στο αυτοκίνητό μου. Μήπως να ξαναδείς λίγο τη στάση σου;

Ωπ. Φάουλ.

Δε νομίζω Χρήστο. Δηλαδή αν έκανα κανό-καγιάκ (που επιτρέπεται) πως θα πήγαινα στην παραλία; Και ο κωδικός 6 δεν αντιστοιχεί σε περίπατο, σε σωματική άσκηση αντιστοιχεί, κοντά στην κατοικία μου και χωρίς αλλαγή περιφέρειας.

Τι να σου πω Νίκο μου...
Το ευτυχές είναι ότι δεν πλήρωσες πρόστιμο.

Ειδικά μετά την Πάρνηθα θα ήταν σούπερ άδικο.

Και εγώ ξαναρωτάω κουρασμένος και κουράζοντας... Ποιού νόμου?

Να, παραθέτω και αυτό που τα έχει όλα ωραία μαζεμένα.

Αν προσέξετε εδώ, η μόνη αναφορά σε κοντινή απόσταση από την κατοικία είναι για χρήση του "6" μετά τις εννέα το βράδυ.

Και το ότι παίρνω το αμάξι μου για να πάω να τρέξω στην παραλία, εφόσον είμαι εντός του νομού μου δε συνιστά παρανομία. Δεν προκύπτει από κάπου αυτό.
Πάω για τέννις. Το γήπεδο είναι στη Θέρμη και μένω Μπότσαρη. Πώς θα γίνει η δουλειά δηλαδή?
Ή πρέπει να στριμωχτώ στο χαμηλοτάβανο συνοικιακό Σούπερ Μάρκετ αντί να πάρω το αμάξι και να πάω στο άνετο, σωστά αεριζόμενο εκτός σχεδίου που έχει και μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες προσφορές και ας είναι ίδιας επωνυμίας με το συνοικιακό. Και τι είναι καλύτερο για τη δημόσια και προσωπική μου υγεία? Και πάλι παρασύρθηκα τώρα και προσπαθώ να υπερασπιστώ τη θέση μου ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι απλώς η θέση μου. Είναι το νομικό πλαίσιο στο οποίο κινείται η χώρα αυτή τη στιγμή. Αυτό που επίσημα ισχύει. Όπως είπε και ο Τάσος ας πάνε να μαζέψουν τους χαβαλέδες και τα πηγαδάκια των άνω των τριών.

Last edited by a moderator:
Όλ' αυτά, δυστυχώς, σημαίνουν ότι τελικά μπορούμε να γίνουμε έρμαια στις διαθέσεις κάθε κακοπροαίρετου αστυνομικού (διαβαζε μπάτσου όπως σημείωσε ο Τάσος)......

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ο λαός είναι σοφός. Δύο παροιμίες τα λένε όλα:

γ€ŠΑκριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι!》

γ€ŠΜωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι》.

Την πρώτη τη καταλαβαίνω.
Η δεύτερη με δυσκολεύει.

Όλ' αυτά, δυστυχώς, σημαίνουν ότι τελικά μπορούμε να γίνουμε έρμαια στις διαθέσεις κάθε κακοπροαίρετου αστυνομικού (διαβαζε μπάτσου όπως σημείωσε ο Τάσος)......

Ξέρεις κάποια χρονική περίοδο που δεν ίσχυε αυτό;

Ναι αλλα υπαρχουν και οι πολιτες που πολλες φορες ειναι ανωριμοι και νομιζουν οτι ζουν σε εναν δικο τους κοσμο.

Αν δεν εχεις ολα τα γεγονοτα και απο τις δυο πλευρες δεν μπορεις να ξερεις ποιος εχει δικιο.

Αλλα εχουμε μαθει να ριχνουμε το αναθεμα στον "μπατσο" και οχι στον "αθωο" συμπολιτη μας.

Θα σου έλεγα οτι μάλλον ζούμε σε διαφορετική χώρα αλλά αυτό δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο, δυστυχώς.

Ο λαός είναι σοφός. Δύο παροιμίες τα λένε όλα:

《Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στο αλεύρι!》

《Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι》.

Την πρώτη τη καταλαβαίνω.
Η δεύτερη με δυσκολεύει........
Η πρώτη αφορά τα πρόστιμα και το νομικό τους πλαίσιο.

Η δεύτερη αφορά την Πάρνηθα.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Η πρώτη αφορά τα πρόστιμα και το νομικό τους πλαίσιο.

Η δεύτερη αφορά την Πάρνηθα.

Και τι σχέση έχει η Πάρνηθα με το "Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι";

.............................
Αλλα εχουμε μαθει να ριχνουμε το αναθεμα στον "μπατσο" και οχι στον "αθωο" συμπολιτη μας.

Δεν έριξα εγώ ανάθεμα σε κανένα : Είπα απλώς ότι με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες ο καλοπροαίρετος θα σε καλημερίσει απλά ενώ ο "μπάτσος" θα σημειώσει πρόστιμο!

Απάντηση: Ιοί

Αρχίσαμε κιόλας την χαλάρωση.
Και γιατί να μην ακολουθήσουν με την ίδια δικαιολογία το Πλαίσιο το Leroy το Praktiker ο Κωτσοβολος κ.α;
Εν τω μεταξυ καταστήματα που πραγματικά απευθύνονται σε επαγγελματίες ( και όχι να χαμε να λέγαμε) που μόνο τιμολόγια κόβουν θα μείνουν κλειστά για πολύ καιρό ακόμα.
Δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτήν την χώρα.
Αιωνίως έρμαιο συμφερόντων που νικούν την λογική.

ΥΓ.
Τελικά αυτό που γράφω παραπάνω ισχύει και για τους υπόλοιπους που ανέφερα.
Καμία έκπληξη
https://www.aftodioikisi.gr/oikonom...merlin-plaisio-kotsovolos-public-media-markt/
328cc07900b54c609b6ec9d184c89ff9.jpg

Status
Not open for further replies.