Αμάν και πότε να γλυτώσει η ανθρωπότητα από αυτόν τον εφιάλτη...
Αμάν και πότε να γλυτώσει η ανθρωπότητα από αυτόν τον εφιάλτη...
Εγώ αρχίζω ήδη να φοβάμαι για τον επόμενο. Φάνηκε πόσο ανοχύρωτη είναι η ανθρωπότητα, και shit can happen at any time. Για να μη μιλήσουμε για το τι μπορεί να γίνει επίτηδες από κάποιον μουρλό.
Εγώ αρχίζω ήδη να φοβάμαι για τον επόμενο. Φάνηκε πόσο ανοχύρωτη είναι η ανθρωπότητα, και shit can happen at any time. Για να μη μιλήσουμε για το τι μπορεί να γίνει επίτηδες από κάποιον μουρλό.
Εννοεί όσους δεν έχουν ΑΜΚΑ. Δηλαδή όσους δεν είναι Έλληνες Πολίτες. Προβλέπεται ο εμβολιασμός και των αιτούντες άσυλο ή σε όσους είναι σ' προαναχωρησιακό καθεστώς ή σε όσους διαμένουν στην Ελλάδα αλλά δεν έχουν ΑΜΚΑ. Αυτούς εννοεί.
"Ανήκουν"?
Στο ΕΣΥ ανήκουν κρεβάτια, κτίρια, μηχανήματα, γάζες κ.λπ.
"ΑΝΉΚΟΥΝ" και άνθρωποι?!?
Λάθος επιλογή ρήματος άμα μιλάς για ανθρώπους εκτός και αν αναφέρεσαι σε ομάδα (ανθρώπων) της οποίας ένα μέρος.
Το ΕΣΥ όμως δεν είναι ομάδα ανθρώπων.
Είναι κάτι ευρύτερο για να ταυτίζεται με ομάδα ανθρώπων.
Τους πουλάει κιόλας άμα θέλει?
:bang:
Εισαι λιγο τσιτωμενος .... η μου φαινεται ?
Ανηκουν, οπως εγω στους ανεργους ... στους 50αρηδες ... στους μικροαστους ... στους Γουκαδες.
Δεν με πουλανε οι Γουκαδες.... για ονομα !
Αυτοι οι αλλοδαποι δεν ανηκουν σε καποιο αλλο συστημα υγειας ? Της χωρας τους ?
Πως θες να τους πω ? Εγγεγραμμενους ?
You belong to the city
Μηπως εννοει αλλοδαπους απο ΕΕ, που ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ σε αλλα συστηματα υγειας, και χουν ξεμεινει στην Ελλαδα ?
Σωστά μου ακούγονται αυτά που λέτε, αλλά:
"3. Στο ιατρικό προσωπικό του κλάδου Ε.Σ.Υ. περιλαμβάνονται και οι οδοντίατροι, καθώς και οι ιατροί που ανήκουν στο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ τουΝοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και στις κλινικές, τμήματα, εργαστήρια και μονάδες αυτού.»"
http://www.opengov.gr/yyka/?p=30
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.