Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Τρελλα ... παρανοια ...

Καλαντα στη πολυκατοικια ... καλαντα με μεγαφωνα ΚΑΙ στον δρομο. :blink:

Με ολα αυτα θα χετε σχηματισει την πεποιθηση οτι ειμαι ενας σπαγγοραμμενος γερο-Σκρουτζ.
Τιποτα δεν απεχει περισσοτερο απο την πραγματικοτητα. Με χαρα εδινα περιπου 50-60 ευρω καθε χρονια.
ΜΕ ΧΑΡΑ !

Aλλα οχι ετσι ρε παιδια ... οχι YOLO !

Eίναι απίστευτο πόσοι κυκλοφορούν έξω φορώντας μάσκα - καμαρωτοί καμαρωτοί- με την μύτη απέξω.

Τέτοια επίπεδα βλακείας θα έπρεπε να έχουν συνέπειες πχ αφαίρεση δικαιώματος ψήφου! :flipout:

Eίναι απίστευτο πόσοι κυκλοφορούν έξω φορώντας μάσκα - καμαρωτοί καμαρωτοί- με την μύτη απέξω.

Τέτοια επίπεδα βλακείας θα έπρεπε να έχουν συνέπειες πχ αφαίρεση δικαιώματος ψήφου! :flipout:

...Δεν κυκλοφορούν μόνο, συνεντευξιάζονται και στα κανάλια.....!

Γιατι ?

Αφου δεν θα υπαρχει επιλογη. Οτι σου δινουν θα κανεις.

Μπααα... για το καλο μου ;

Χτες μιλησα στο τηλεφωνο για ευχες με ενα φιλο που ειναι στελεχος σε μια μεγαλη φαρμακευτικη εταιρια, Αμερικανικη.
Ειναι απο αυτον που ειχα πληροφοριες για Κινα και Ινδια γιατι μεσα στις υποχρεωσεις του ηταν ενα η δυο ταξιδια το μηνα, κυριως σε αυτες τις χωρες, και γνωριζει αυτες τις καταστασεις παραγωγης αλλα και κοινωνιας σαν την καλπικη λιρα. Βεβαια απο τοτε που εγινε ο εγκλεισμος δεν εχει ξαναπαει, μονο τηλεκονφερανς
Τον ρωτησα, τι αλλο, την κυρια ερωτηση... "Εμπιστευεσαι το καινουριο εμβολιο mRNA ?"
"Οχι με τιποτα" μου απανταει στην ψυχρα. Μετα απο λιγη συζητηση,
"Σε τετοιες νεες τεχνολογιες πρεπει να περιμενεις 5 με 10 χρονια", μου λεει, για να δεις αντιδρασεις "και αποθαρυνω και τους δικους μου να το κανουν".

Του λεω "εμενα μου κανει εντυπωση γιατι εφοσον ειναι σαν μια φωτοτυπια που απλα μπαινει στη βιβλιοθηκη για ενημερωση του οργανισμου...γιατι προκαλει αλλεργειες "
Γελασε... Θα δουμε λεει αλλα δεν ειναι αυτο που ανησυχει. Θα περιμενω τουλαχιστον κανα χρονο και θα δω καποιο απο τα κλασσικα εμβολια.

Τρελλα ... παρανοια ...

Καλαντα στη πολυκατοικια ... καλαντα με μεγαφωνα ΚΑΙ στον δρομο. :blink..........
Τα κάλαντα στο δρόμο με μεγάφωνα από απόσταση γιατί σ' ενοχλούν;
Δεν προκύπτει κίνδυνος από αυτό. :hmmmm:

Εμ δεν ηταν ΜΟΝΟ περατζαδα ...

Σταματουσαν, απλωναν καπελο, συνομιλουσαν.

Τεσπα ... σαν την ρωσικη ρουλετα, ΜΕΣΑ σε πολυκατοικια, ΔΕΝ ηταν.

Αλλα και παλι ... (πολυ θελει ?)

Χτες μιλησα στο τηλεφωνο για ευχες με ενα φιλο που ειναι στελεχος σε μια μεγαλη φαρμακευτικη εταιρια, Αμερικανικη.
Ειναι απο αυτον που ειχα πληροφοριες για Κινα και Ινδια γιατι μεσα στις υποχρεωσεις του ηταν ενα η δυο ταξιδια το μηνα, κυριως σε αυτες τις χωρες, και γνωριζει αυτες τις καταστασεις παραγωγης αλλα και κοινωνιας σαν την καλπικη λιρα. Βεβαια απο τοτε που εγινε ο εγκλεισμος δεν εχει ξαναπαει, μονο τηλεκονφερανς
Τον ρωτησα, τι αλλο, την κυρια ερωτηση... "Εμπιστευεσαι το καινουριο εμβολιο mRNA ?"
"Σε τετοιες νεες τεχνολογιες πρεπει να περιμενεις 5 με 10 χρονια", μου λεει, για να δεις αντιδρασεις "και αποθαρυνω και τους δικους μου να το κανουν".

Του λεω "εμενα μου κανει εντυπωση γιατι εφοσον ειναι σαν μια φωτοτυπια που απλα μπαινει στη βιβλιοθηκη για ενημερωση του οργανισμου...γιατι προκαλει αλλεργειες "
Γελασε... Θα δουμε λεει αλλα δεν ειναι αυτο που ανησυχει. Θα περιμενω τουλαχιστον κανα χρονο και θα δω καποιο απο τα κλασσικα εμβολια.

Ολοι εχουν την αποψη τους ακομα και οι γιατροι εχουν ακραια αλλες αποψεις.

Δυστυχως μεταξυ μας κανεις δεν ειναι απολυτως βεβαιος για τιποτα.

Θα το δειξουν τα αποτελεσματα. Αλλωστε τετοια "δοκιμη" μαζικη φαρμακευτικων αγωγων σε ολον τον πλανητη δεν νομιζω να εχει ξαναγινει ποτε

Nα μην κάνει εμβόλιο, ούτε αυτός ούτε οι δικοί του.

Δικαίωμα τους.

Το να είναι στέλεχος σε φαρμακευτική δεν λέει απολύτως τίποτε.
Τι είναι? Μάνατζερ διανομών, πωλήσεων, δεν_ξέρω_γω_τι?
Αν δεν είναι επιστήμονας πρώτης γραμμής, δηλαδή σε εργαστήριο που να ασχολείται με αυτά τα θέματα η γνώμη του έχει αξία όσο και του φούρναρη.

Και χειρότερα δηλαδή γιατί αυτά που λέει είναι γενικούρες και κόντρα σε ότι η επιστημονική κοινότητα λέει. Ας περιμένει λοιπόν 10 χρόνια να καταλάβει τι γίνεται.

Αλλά εσύ μην επηρρεάζεσαι από αυτές τις κοτσάνες.

Βέβαια δικαίωμα σου αν δεν θέλεις να το κάνεις. Σεβαστό.

Όμως αναλογίσου την ευθύνη που παίρνεις όταν αναπαράγεις τις γενικολογίες και αρλούμπες κάποιου στο ότι μπορεί να επηρεαστεί ένας (1) άνθρωπος, να μην εμβολιαστεί και να χάσει τη ζωή του.

Έτσι είναι αλλά τις προτεραιότητες στον εμβολιασμό δεν τις ορίσαμε εγώ κι' εσύ. Η πρωτιά δόθηκε στους υγειοομικούς του ΕΣΥ και μετά ο "γενικός πληθυσμός" με ηλικιακή σειρά. Προσωπικά θα έδινα καλή σειρά στους οδηγούς ΜΜΜ και ταξί, μη πώ και στούς υπαλλήλους και ταμίες των ΣΜ, που έχουν μείνει εκτεθειμένοι συνεχώς χωρίς διακοπή!

ΟΙ υγειονομικοι του ΕΣΥ συνεχιζουν να ειναι πρωτη προτεραιοτητα νομιζω. Θα δειξει στις 20 γεναρη που θα αρχισει ο κανονικος εμβολιασμος, αυτο ηταν η εμπροσθοφυλακη τωρα...

Τον εξαδερφο του Εσαρμπή στην Αριζόνα, να τον γνωρίζει άραγες;

......

Το να είναι στέλεχος σε φαρμακευτική δεν λέει απολύτως τίποτε.
Τι είναι? Μάνατζερ διανομών, πωλήσεων, δεν_ξέρω_γω_τι?
Αν δεν είναι επιστήμονας πρώτης γραμμής, δηλαδή σε εργαστήριο που να ασχολείται με αυτά τα θέματα η γνώμη του έχει αξία όσο και του φούρναρη....

Συγκεκριμενα η βαση του ειναι η Βιολογια, διδακτορικο. Συμπληρωσε σπουδες μανατζμεν. Απ'οτι εχω καταλαβει η δουλεια του ειναι προγραμματισμος & ποιοτικος ελεγχος παραγωγης στο εξωτερικο. Στο οποιο δεν παει πια απο κλεισιμο της Γιουχαν και επειτα.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Με μπέρδεψες. Μπήκαν ή δεν μπήκαν στην πολυκατοικία;

Αλλοι αυτοι που μπηκαν στην πολυκατοικια (παιδακια) και ... ΑΛΛΟΙ αυτοι που περιοδευαν στον δρομο (τσιγγανοι).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Τον εξαδερφο του Εσαρμπή στην Αριζόνα, να τον γνωρίζει άραγες;
Ποιος ειναι αυτος ;

Ο ξαδερφος μου (στο Tucson) ... !

Μπορει να ειναι Trumpικος ... αλλα στο συγκεκριμενο θεμα, τον διαολοστειλε.
Θα κανει το εμβολιο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Ο ξαδερφος μου (στο Tucson) ... !

Μπορει να ειναι Trumpικος ... αλλα στο συγκεκριμενο θεμα, τον διαολοστειλε.
Θα κανει το εμβολιο.

A μικρη πιθανοτητα να τον ξερει αν δεν ειναι του επαγγελματος ο ξαδελφος σου, αν και Αμερικη παει συχνα :flipout:

Χημικος μηχανικος ειναι (ο ξαδελφος).

Μπορει να μην ειναι ιατρος η βιολογος (η γεννετιστης) ... αλλα σιγουρα δεν ειναι γυφτικο σκεπαρνι (like me).

Παντως δεν μιλαμε (εδω και δυο μηνες) ... εγραψα το γιατι !

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Χημικος μηχανικος ειναι (ο ξαδελφος).

Μπορει να μην ειναι ιατρος η βιολογος (η γεννετιστης) ... αλλα σιγουρα δεν ειναι γυφτικο σκεπαρνι (like me).

Παντως δεν μιλαμε (εδω και δυο μηνες) ... εγραψα το γιατι !

Μπορεί, αλλά εμείς το ξεχάσαμε!

Status
Not open for further replies.