Οχι φιλε μου... Δεν τρώγονται τέτοιες ανοησίες απο κανεναν.
Να το δεχτω απο έναν ηλικιωμένο οκ ( αλλωστε για αυτο βγηκε το χαρτί) αλλα να το πει ενας 30αρης ειναι κουτοπονηριά και του αξιζει το 300 αρι για να μαθει να στέλνει sms.
Αν του ελεγαν πως καθε μηνα θα παιρνει 800 ευρω και θα καθεται στέλνοντας απλως sms ,θα ηξερε να στέλνει και ταχυδρομικο περιστέρι
Δεν εννοώ αυτό και το ξέρεις.
Απ' ότι φαίνεται ο μόνος τρόπος που δουλεύει είναι ο Κινέζικος τρόπος + σφράγισμα συνόρων μέχρι να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός.
Το ερώτημα Στέλιο είναι πώς;
Και για να απαντηθεί στα σοβαρά πρέπει να γνωρίζουμε επακριβώς ποιες είναι οι εστίες μετάδοσης και ποιες είναι οι διαδρομές τους. Όλες!
Μόνο με αυτή τη γνώση μπορούν να ληφθούν σοβαρά και αποτελεσματικά μέτρα.
Για καθίστε ρε παιδια , δηλαδη τον Μαρτιο και τον Απρίλιο ειχαμε κινέζικη πειθαρχία;
Οι άδειοι δρομοι στην πρωτη καραντινα , που στην Τσιμισκη ενιωθες μερα μεσημέρι σαν να είναι 15 Αύγουστος από την ερημια και μαλιστα με ελαχιστα κρούσματα και νεκρους σε σχεση με σημερα και με μεγαλύτερη αμφισβήτηση , ηταν επειδή βγηκε ο στρατός στους δρομους και έσερνε απο τα μαλλια οσους κυκλοφορούσαν στου δρομους;
Το αντεπιχείρημα για την σημερινή χαλάρωση είναι κινεζοποίηση;
Ε όχι δεν λεμε αυτο.
Λοιπόν αναφέρομαι σε δύο θέματα:Μιχαλη ο λογος σου ειναι απολυτως ελλειπης τοτε. Η μαλλον η εκφραση σου.
Γραψε τι εννοεις να μην το παρανοουμε.
Τι νοημα να βγαλω εγω απο την φραση σου αυτη ? πυθια ειμαι ?
Εκφρασου πληρεστερα εχεις απολυτως την ικανοτητα.
Λοιπόν αναφέρομαι σε δύο θέματα:
1) Ότι τα νοσοκομεία καλώς ή κακώς, είναι κατά μεγάλο ποσοστό οι χώροι που γίνονται τα τεστ Covid.
Ποιοί πηγαίνουν για τεστ;
Όσοι έχουν ήδη υπόνοιες, δηλαδή πιθανά συμπτώματα.
Που γίνονται τα τεστ;
Σε χώρους μακριά από το κυρίως νοσοκομείο, σε συνθήκες ασφάλειας που να μη δημιουργείται συνωστισμός;
Εξαρτάται από το συγκεκριμένο κάθε φορά νοσοκομείο, αλλά όλοι λίγο-πολύ έχουμε επισκεφθεί η ζήσει σε νοσοκομείο και ξέρουμε τους χώρους και τις δυνατότητες.
Πώς θα ήθελα να είναι;
Θα ήθελα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία να έρχεται το βανάκι του ΕΟΔΥ έξω από την πόρτα μου και να κάνω το τεστ. Ούτε εγώ να μπω σε κίνδυνο λόγω συνωστισμού, αν είμαι αρνητικός, ούτε να κινδυνεύσουν άλλοι εξαιτίας μου, αν είμαι θετικός στον κορωνοϊό.
Κοστίζει αυτό;
Είναι δύσκολο;
Ναί, αλλά το όφελος σε ανθρώπινες ζωές ΚΑΙ το οικονομικό όφελος που θα προκύψει στο τέλος υπερκαλύπτει.
2) Στο δεύτερο μεγάλο θέμα της πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Οι περισσότεροι ασθενείς με ελαφριά συμπτώματα να παρακολουθούνται όσο παραμένουν στο σπίτι. Να έχουν κάποιον που να γνωρίζει το ιστορικό τους για να μπορεί άμεσα να τους συμβουλεύσει τι θα κάνουν. Πριν επιδεινωθεί η κατάσταση και φθάσει στο νοσοκομείο σε κακά χάλια, όπως γίνεται πολύ συχνά. Και αυτή η Πρωτοβάθμια περίθαλψη πρέπει επιτέλους να οργανωθεί. Αν δεν οργανώθηκε μέχρι τώρα, ας οργανωθεί από δω και μπρος. Έτσι θα μπορούσε να αποσυμφορηθεί ένα μεγάλο μέρος της πίεσης που δέχονται τα νοσοκομεία και οι ΜΕΘ. Η γνώμη μου -η οποία δεν μετράει- είναι ότι πρέπει να επιστρατευθεί όλο το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό και μέσα. Ιδιώτες γιατροί, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές, όλα τα κατάλληλα πανεπιστημιακά και ιδιωτικά εργαστήρια, εθελοντές. Και να τεθούν όλα κάτω από ένα γενικό συντονισμό. Και ας μη μας τρομάζει η λέξη επιστράτευση.
Σε πόλεμο βρισκόμαστε.
Και τα δύο θέματα είναι πασίγνωστα. Δεν χρειάζονται ιδιαίτερη αναφορά. Αλλά εντάξει, δεν είναι κακό να αναφερθούν αναλυτικά...
Αυτό ο ιός μου φαίνεται ότι είναι σαν το ψύλλο. Το θέμα είναι να μην μπει στο σπίτι. Αν μπει, θα πολλαπλασιάζεται μέχρι να φέρεις συνεργείο απολύμανσης.Για καθίστε ρε παιδια , δηλαδη τον Μαρτιο και τον Απρίλιο ειχαμε κινέζικη πειθαρχία;
Οι άδειοι δρομοι στην πρωτη καραντινα , που στην Τσιμισκη ενιωθες μερα μεσημέρι σαν να είναι 15 Αύγουστος από την ερημια και μαλιστα με ελαχιστα κρούσματα και νεκρους σε σχεση με σημερα και με μεγαλύτερη αμφισβήτηση , ηταν επειδή βγηκε ο στρατός στους δρομους και έσερνε απο τα μαλλια οσους κυκλοφορούσαν στου δρομους;
Το αντεπιχείρημα για την σημερινή χαλάρωση είναι κινεζοποίηση;
Ε όχι δεν λεμε αυτο.
Αντρεα
ειναι εξαιρετικα απλο : ο κοσμος αντιλαμβανεται τι γινεται ... αλλα εχει κουραστει να ΜΗΝ βλεπει φως στο τουνελ.
Τον Μαρτιο/Απριλιο απο τι να κουραστει ? Ηταν η πρωτη φορα ! Θεωρουσε οτι το φως στο τουνελ ηταν το καλοκαιρι
(που μας περασε). Τωρα δεν ξερει (καν) αν θα ειναι το καλοκαιρι (που μας ερχεται).
Σε ένα λεωφορείο τίγκα στον κόσμο, οι απρόσεκτοι και οι απείθαρχοι φταίνε; Το ίδιο σε ένα Σ.Μ. που καταφανώς έχει μέσα ταυτόχρονα περισσότερους πελάτες απ' όσους οι επιεικέστεροι περιορισμοί (πελάτες / τ.μ.) επιτρέπουν.....Θέλουμε κι άλλα;
Εχει γινει λιγο καραμέλα αυτο με τα λεωφορεία.
Σημερα πηγα να παραλαβω τον σκυλακο της μητερας μου απο την κλινικη. Αργια, αλλα εξω γεματο κοσμο που εκοβε βολτες, σε παρεες, σαν να μη συμβαινει τιποτα. Και με κατεβασμενες ή μισοκατεβασμενες τις μασκες παρα πολλοι. Δυο φιλοι που περπατούν διπλα διπλα, στο μισο μετρο, και διχως μασκα, και ειδα αρκετους τετοιους, δεν ειναι επικινδυνοι;
Θελεις να πεις οτι ολος αυτος ο εξαιρετικα απειθαρχος και απροσεκτος και ελαφρομυαλος, δεδομενης της σοβαρότητας τς καταστασης, κομσος, δεν ειναι προβλημα παρα μονο οταν αναγκαστει να στοιβαχτει στο λεωφορείο;
Θα το δεχομουν, εαν μιλουσαμε για ενα αλλο επιπεδο υπευθυνοτητας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.