Χρήστο στη κινητή είχαμε τις υψηλότερες τιμές ανά GB. Αν και πλέον παίρνεις απεριόριστα με 50ε, οπότε δεν νομίζω να ισχύει ακόμη.
Τι ταχύτητες έχεις Ιάσωνα?
Πάντως το ακριβότερο ίντερνετ στην Ευρώπη το έχουμε εμείς.
Όσο για την "καλή σύνδεση"... άμα είσαι από τους τυχερούς.
Στους υπόλοιπους, είναι η DSL με "ταχύτητες έως 25 mbps" που σημαίνει από 1,5 έως 5,5.
Ιασωνα, αν εχουν ανταγωνισμο πιεσε τους. Εγω εχω RCN 250mbit (πραγματικα 320-350 γιατι εχω δικο μου ρουτερ κ τρωω το bandwidth που θα εκαναν share). Μου αυξησαν τη συνδρομη στα $76 (μονο ιντερνετ, οχι cable) τους τηλ κ το κατεβασαν στα $65 τελικη.
Το cost of living είναι σε άλλα επίπεδα σε εσάς.
Ναι βρε, αυτά τα κάνω κάθε χρόνο, όταν και αυξάνουν την τιμή μονομερώς κατά $40-50 έτσι, επειδή τους κάπνισε. Οπότε κάθε χρόνο, εκεί φθινόπωρο μεριά, παίρνω τηλέφωνο, τους ξεχέζω και το ξαναγυρνάνε εκεί που ήταν, μαζί με γλοιώδεις ευχαριστίες που είμαι loyal customer.
Το θέμα είναι ότι ανταγωνισμός υπάρχει μόνο τελείως no name, και με τη δουλειά μου πλέον να εξαρτάται από το ίντερνετ, δεν ξέρω αν το ρισκάρω.
Μανο, να σου πω ποσο εχουν τα ενοικια στη Νεα Υορκη? :BDGBGDB55:
Το ιντερνετ ειναι τιποτα σε σχεση με αυτα
FIOS δεν παιζει εκει? Το ειχα για 2 χρονια στο Μανχαταν και δεν συγκρινεται. Ειχε ιδιες ταχυτητες upload/download κατι που δεν εχω τωρα.
Στη θεση σου θα εφερνα τεχνικο, αλλα θα διαπραγματευομουνα την χρεωση ή θα τους απειλουσα με καταγγελια. Δε μπορει να πληρωνεις για 150 κ να εχει <50. Να φανταστεις η RCN μου στελνει δωρεαν τεχνικο αν η ταχυτητα πεσει <70% της ονομαστικης (δεν εχει συμβει ποτε)
Εμένα η cosmote vdsl 50, μου ανανέωσε το συμβόλαιο για δύο χρόνια κάνοντάς μου δώρο Cosmote TV Cinema.
Και για εδώ και για το Ξυλόκαστρο!
Δεν είπα όχι (άσε που δεν θα έφευγα ουτώς η αλλέως)
Όχι, δεν έχει. Τεχνικό δεν ξαναφέρνω σπίτι, την προηγούμενη φορά που το έκανα ο τύπος απλά είδε ότι χρησιμοποιώ δικό μου modem-router και όχι αυτό που η εταιρία χρεώνει $10-15 το μήνα, και μου είπε ότι 'δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη αν έχεις δικό σου equipment'.
Περιμένω ένα ανταπτοράκι usb-c -> ethernet, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω υπολογιστή με θύρα ethernet, να καταλάβω τουλάχιστον ποια είναι η κανονική ταχύτητα που πιάνω, μήπως χαλάει τη σούπα το (κάκιστο) router μου.
Όχι, δεν έχει. Τεχνικό δεν ξαναφέρνω σπίτι, την προηγούμενη φορά που το έκανα ο τύπος απλά είδε ότι χρησιμοποιώ δικό μου modem-router και όχι αυτό που η εταιρία χρεώνει $10-15 το μήνα, και μου είπε ότι 'δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη αν έχεις δικό σου equipment'.
Περιμένω ένα ανταπτοράκι usb-c -> ethernet, γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω υπολογιστή με θύρα ethernet, να καταλάβω τουλάχιστον ποια είναι η κανονική ταχύτητα που πιάνω, μήπως χαλάει τη σούπα το (κάκιστο) router μου.
Mε τι αντιτιμο ως τελικη τιμη ?
το ιδιο ανανεωσα και εγω μολις αναμενοντας ομως την fiber μεχρι την πριζα του σπιτιου μου για 100αρα.
https://www.amazon.com/TP-Link-AC17...ds=AC1750&qid=1610653369&s=electronics&sr=1-3
Λιγοτερα απο τον τεχνικο. Εχω το προηγουμενο απο το 2015 κ ειναι μια χαρα (φτου-φτου). Αυτο βεβαια, αφου μετρησεις το μοντεμ, μηπως ειναι εκει το προβλημα (το Archer ειναι μονο router)
Μπορείς να μας δώσεις τα στατιστικά της γραμμής;
Βρε συ...μπας κ εκπέμπεις σε κάποιο καναλι μαζί με άλλους 10? Δεν έχει κανένα εργαλείο το iOS όπως το WiFi Tool του android να ελέγξεις?
Δείχνει ποια κανάλια είναι υπερκορεσμένα κ προτείνει που να το γυρίσεις. Επίσης η 5Ghz μπάντα ίσως είναι λιγότερο κορεσμένη αλλα αν είσαι στο ίδιο κανάλι με αλλον....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.