Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Συμπέρασμα: επειδή αυτοί δεν μπαίνουν στη φυλακή (ή τους αφήνουν την άλλη μέρα) η λύση είναι να κάνουμε τα σπίτια μας φυλακές και να μπούμε εμείς μέσα.

Κάτι δεν πάει καλά...

Βεβαίως και κάτι δεν πάει καλά Χρήστο. Αλλά δεν ελπίζω σε τίποτα. Οτι περνάει από το χέρι μου το έκανα. Είναι αυτή η πραγματικότητα και την λούζομαι .

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Συμπέρασμα: επειδή αυτοί δεν μπαίνουν στη φυλακή (ή τους αφήνουν την άλλη μέρα) η λύση είναι να κάνουμε τα σπίτια μας φυλακές και να μπούμε εμείς μέσα.

Κάτι δεν πάει καλά...

Ερωτηση :
Για τα τσιγγανακια ΚΑΤΩ των 18 ετων ... υπαρχουν δακτυλικα αποτυπωματα σε καποιο μητρωο ?
Λογικα .... ΔΕΝ πρεπει !

Ήρθε ο άνθρωπος από την σήμανση Μάνο. Φορούσαν γάντια είπε. Τις δε μεταλλικές μπαρες που λέει ο μαέστρο τις εγκατέστησα την ίδια μέρα το απόγευμα. Αλλά την άλλη φορά θα μπουν από αλλού ή όπως προαναφερθηκε θα σου την εχουν στημένη και απλά θα σου πουν άνοιξε και συ θα ανοίξεις γιατί φοβάσαι και εκεί θα πατήσουν. Αλλά δεν χρειάζεται να το συζητάμε...δεν καταλήγει πουθενα παραμονο σε "μη σου τύχει" ή σε ασχημους διαπληκτισμους και πολιτικές συζητήσεις τις οποιες έχω σιχαθεί.. Το σπίτι το έχουν κλέψει 3 φορές όσο ζω και ΚΑΝΕΝΑ υπάρχον μέτρο δεν βοηθάει αν ο άλλος σε βάλει στο μάτι.

Μονοι μας ειμαστε, Θοδωρη ...
Ο ενας τον αλλο εχουμε ... και συζηταμε τι να προσεξουμε.
Κατι λεει ο ενας κατι λεει ο αλλος ... και ετσι βαυκαλιζομαστε οτι προστατευομαστε.
Εχει και αυτο την χρησιμοτητα του ....

Χτες η σύζυγός πιθανολογώ πως έπεσε θύμα απατεώνα από αυτούς που τηλεφωνούν και ζητούν στοιχεία με κάποια δικαιολογία.
Συγκεκριμένα πήραν στο σπίτι λέγοντας πως είναι από την dhl και ζήτησαν το ΑΦΜ μου για κάποιες τελωνιακες διαδικασίες.
Το θέμα είναι πως εγώ δεν περιμένω κάτι που ενδέχεται να περάσει τελωνείο και σίγουρα όχι από Αγγλία όπως της είπαν.
Δυστυχώς όμως την βρήκαν ανυποψίαστη και τους έδωσε το ΑΦΜ μου.
Το θέμα τώρα είναι αν κινδυνευω με κάποιο τρόπο και πως μπορώ να προλάβω πιθανά μπλεξίματα;
Που θα μπορούσα να απευθυνθώ;

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Χτες η σύζυγός πιθανολογώ πως έπεσε θύμα απατεώνα από αυτούς που τηλεφωνούν και ζητούν στοιχεία με κάποια δικαιολογία.
Συγκεκριμένα πήραν στο σπίτι λέγοντας πως είναι από την dhl και ζήτησαν το ΑΦΜ μου για κάποιες τελωνιακες διαδικασίες.
Το θέμα είναι πως εγώ δεν περιμένω κάτι που ενδέχεται να περάσει τελωνείο και σίγουρα όχι από Αγγλία όπως της είπαν.
Το θέμα τώρα είναι αν κινδυνευω με κάποιο τρόπο και πως μπορώ να προλάβω πιθανά μπλεξίματα;

Αν σου είναι εύκολο σε καμμιά τράπεζα, μην τυχόν κάποιος προσπαθεί ν' ανοίξει λογαριασμό στο όνομά σου...

Παιδιά το ΑΦΜ δεν είναι προσωπικό δεδομένο νομίζω. Από μόνο του δεν είναι επικίνδυνο αν διαρρεύσει, αλλά σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει, ποθανόν άνοιγμα λογαριασμού τράπεζας όπως γράφτηκε.

Όχι, με την Ευρωπαική οδηγία ''know your customer'' θέλει πολλαπλές πηγές ταυτοποίησης. Επίσης εάν κάποιος ήδη έχει λογαριασμό σε μια τράπεζα, χρειάζεται και η ταυτότητα του για κάποια πράξη.

Σιγά το απόρρητο το ΑΦΜ. Μέχρι και πάνω στους λογ/σμούς ΔΕΚΟ το γράφουν χύμα.
Μια βόλτα στην πυλωτή να κάνει κάποιος και να ανοίξει όλους τους λογ/σμούς το μαθαίνει αέρα.
Μην αγχώνεσαι. Δεν κάνεις τίποτα με ένα σκέτο ΑΦΜ. Το πολύ πολύ να έχει κανά γνωστό στην εφορία/τράπεζα (τειρεσία) να δει την "εικόνα" σου.

Πάντως, μην επαναπαύεστε : κάποιος που μπορεί να αποκτήσει ή κατασκευάσει πλαστή Α.Τ. μπορεί να κάνει τα πάντα. Γιά να μην ανησυχεί παραπάνω ο Αντρέας, όμως, πράγματι υπήρχε πιό απλός τρόπος να βρούν το ΑΦΜ του απ'το να πάρουν τηλέφωνο.....

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πολυ μακρυα το πηγες ρε συ.

Η περιπτωση να πηραν λαθος νουμερο δεν υπαρχει ? αναγνωριση ειχε η κληση να δεις την προελευση ?

Γνωρίζει κάποιος, σε τι μορφή πρέπει να είναι το δικαιολογητικό γιά ραντεβού σε ιατρό;
Ο ξάδερφος θα χρειαστεί να αλλάξει νομό την Παρασκευή γιά προγραμματισμένη ιατρική επισκέψη.
Ο γιατρός είπε πως είναι καλλυμένος με ένα sms που θα του στείλει ο ίδιος ο γιατρός.
Θα αναγράφει σχετικά στοιχεία (όνομα ασθενούς, συνοδού αν υπάρχει, τόπος αναχώρησης, ώρα και τόπος προορισμού).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Πολυ μακρυα το πηγες ρε συ.

Η περιπτωση να πηραν λαθος νουμερο δεν υπαρχει ? αναγνωριση ειχε η κληση να δεις την προελευση ?
Βρε με ζήτησαν με το ονοματεπωνυμο μου και δεν ξερω πως στην ευχή γνώριζαν γιατί το σταθερό δεν είναι στο δικό μου όνομα.
Επίσης διαβάζω πως ο συγκεκριμένος αριθμός βρίσκει διάφορες δικαιολογίες για να παίρνει παρόμοιες πληροφορίες
2111050400
Ο αριθμός δεν απαντά όσες φορες και αν προσπάθησα

Μπορει να ηταν και εμπορικο "ψαρεμα".

Παρε ενα τηλεφωνο στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και ρωτησε τους....μπορει να ειναι ενημεροι.

Status
Not open for further replies.