chrisssb
Μέλος Σωματείου
Συμπέρασμα: επειδή αυτοί δεν μπαίνουν στη φυλακή (ή τους αφήνουν την άλλη μέρα) η λύση είναι να κάνουμε τα σπίτια μας φυλακές και να μπούμε εμείς μέσα.
Κάτι δεν πάει καλά...
Κάτι δεν πάει καλά...
Συμπέρασμα: επειδή αυτοί δεν μπαίνουν στη φυλακή (ή τους αφήνουν την άλλη μέρα) η λύση είναι να κάνουμε τα σπίτια μας φυλακές και να μπούμε εμείς μέσα.
Κάτι δεν πάει καλά...
Χτες η σύζυγός πιθανολογώ πως έπεσε θύμα απατεώνα από αυτούς που τηλεφωνούν και ζητούν στοιχεία με κάποια δικαιολογία.
Συγκεκριμένα πήραν στο σπίτι λέγοντας πως είναι από την dhl και ζήτησαν το ΑΦΜ μου για κάποιες τελωνιακες διαδικασίες.
Το θέμα είναι πως εγώ δεν περιμένω κάτι που ενδέχεται να περάσει τελωνείο και σίγουρα όχι από Αγγλία όπως της είπαν.
Δυστυχώς όμως την βρήκαν ανυποψίαστη και τους έδωσε το ΑΦΜ μου.
Το θέμα τώρα είναι αν κινδυνευω με κάποιο τρόπο και πως μπορώ να προλάβω πιθανά μπλεξίματα;
Που θα μπορούσα να απευθυνθώ;
Χτες η σύζυγός πιθανολογώ πως έπεσε θύμα απατεώνα από αυτούς που τηλεφωνούν και ζητούν στοιχεία με κάποια δικαιολογία.
Συγκεκριμένα πήραν στο σπίτι λέγοντας πως είναι από την dhl και ζήτησαν το ΑΦΜ μου για κάποιες τελωνιακες διαδικασίες.
Το θέμα είναι πως εγώ δεν περιμένω κάτι που ενδέχεται να περάσει τελωνείο και σίγουρα όχι από Αγγλία όπως της είπαν.
Δυστυχώς όμως την βρήκαν ανυποψίαστη και τους έδωσε το ΑΦΜ μου.
Το θέμα τώρα είναι αν κινδυνευω με κάποιο τρόπο και πως μπορώ να προλάβω πιθανά μπλεξίματα;
Που θα μπορούσα να απευθυνθώ;
Βρε με ζήτησαν με το ονοματεπωνυμο μου και δεν ξερω πως στην ευχή γνώριζαν γιατί το σταθερό δεν είναι στο δικό μου όνομα.Πολυ μακρυα το πηγες ρε συ.
Η περιπτωση να πηραν λαθος νουμερο δεν υπαρχει ? αναγνωριση ειχε η κληση να δεις την προελευση ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.