Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Όλα είναι θέμα αέρα κ υγρασίας
Montreal έχω περπατήσει με -15 και ένοιωθα σαν είναι 0 και σε 25 βαθμούς πάνω απ το μηδέν στο ίδιο σημείο νόμιζα ηταν 43 βαθμοί

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Λοιπόν...
έξω χιονίζει, έχει το κρύο της άρκτου, έχουμε πολύωρη διακοπή ρεύματος (που ίσως να μην αποκατασταθεί σήμερα) και προς στιγμή είχαμε και μια ψιλοδιακοπή ρεύματος.

Ερώτηση:

Τι είναι πιο πιθανό να συμβεί μετά?

α) να γίνει εισβολή εξωγήινων?
ή
β) να βγει ο Γκοτζίλα από την λίμνη?

:drool:

Nα κοπεί και το νερό;

Kαλα δεν ειναι δυσκολο αυτο αν σπασουν τιποτα σωληνες. Εχετε κανα κολπο αμυνας για αυτο εκει πανω Χρηστο ?

Ουουου... τίποτε!

Πάθανε ζημιά στο αντλιοστάσιο από ότι είπανε.

Έχουμε το περισσότερο νερό στη χώρα, αλλά νεράκι γιόκ! :flipout:

Η εθνική έκλεισε από κηφισια και πάνω.. Την ψιλιαστηκα την δουλειά καθώς τα πάντα είναι λευκά έξω. Καλύτερα ένα διήμερακι να ξεκουραστούμε από δουλειά

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Χιονίζει μια στο τόσο και παραλύει η χώρα μιλάμε. Είναι ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ! Ακριβώς τα ίδια θυμάμαι όταν πήγαινα σχολείο που είχαμε γλυτώσει κάτι μέρες το 80κάτι. Δεν έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ.

Απλά αντί να μας τα πρήζουν μόνο από την τηλεόραση , τωρα μας τα πρήζουν και από το computer με βαρύγδουπους τίτλους : η επέλαση του χιονιά. :flipout:

Once mpourdelo always mpourdelo. Μηδεν πρόβλεψη, μηδέν προνοητικότητα, μηδέν έργα και κάθε φορά ακολουθούν την εύκολη ΑΝΕΞΟΔΗ λύση: διακοπή κυκλοφορίας (διότι είμαστε κι εμείς ζώα και βγαίνουμε με καλοκαιρινά λάστιχα και χωρίς αλυσίδες επειδή είμαστε και μάγκες).

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Όλα είναι θέμα αέρα κ υγρασίας
Montreal έχω περπατήσει με -15 και ένοιωθα σαν είναι 0 και σε 25 βαθμούς πάνω απ το μηδέν στο ίδιο σημείο νόμιζα ηταν 43 βαθμοί

Έτσι ακριβώς , μου είχε κάνει εντύπωση στο Τοροντο που είχα βολτάρει και εγώ με πολυ χαμηλές θερμοκρασίες τα Χριστούγεννα που έχω τύχει δυο φορές να επισκεφτώ συγγενείς. Το καλό είναι οτι εκεί τίποτε δεν σταματάει με το χιόνι και σίγουρα όχι το νερό και το ρεύμα.

Οι χώρες αυτές είναι προετοιμασμένες γιατί πάνω από τον μισό χρόνο λειτουργούν σε πολικές θερμοκρασίες. Σε εμάς που έχουμε μια βδομάδα χιονάκι και πολύ να λέμε , σιγά μην αγχωθούν να πάρουν ειδικά μέτρα για όλο τον χρόνο.

Όχι άλλο "Μήδεια"!... Όλα τα κανάλια και τα πάντα πρήξιμο.

Πριν καμιά 23 χρόνια θυμάμαι στο στρατό που έλεγε ένας: ήμαρτον! ρίχνει 2 πόντους χιόνι και μας πρήζουν όλη τη μέρα με το χιόνι στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης.
Δουλειά δεν έχει ο διάβολος δλδ. Αι στον κόρακα, ντεζαβού σε όλη μου τη ζωή θα ζω, ας το πάρω απόφαση.

Οι "ειδήσεις" στα κανάλια έχουν καταντήσει show.

Αν λέγανε μόνο τις ειδήσεις θα τους έπαιρνε 5-10 λεπτά.

Πως να γεμίσουν τον χρόνο? Λέγοντας υπερβολές, κοτσάνες τα ίδια και τα ίδια κ.λπ.

Πέρα από αυτό που πολύ σωστά επισημαίνεις ένα άλλο που μου σπάει τα @@ είναι όταν κάποιος πολιτικός ή κόμμα κάνει μια δήλωση.

Αυτό που γίνεται είναι:

1. ένας δημοσιογράφος έξω από το γραφείο (αν είναι high παρταγωγή) λέει ο "Χ" έκανε αυτή την δήλωση. Και λέει την δήλωση αναλυτικά.
2. εδώ λένε το "ας δούμε όμως την δήλωση του "Χ". Και δείχνουν βίντεο του "Χ" να κάνει την δήλωση.
3, κάνουν ψιλοανάλυση γιατί ο "Χ" έκανε την δήλωση.
4. δημοσιογράφος κάνει "ρεπορτάζ" λέγοντας ότι ο "Ψ" (πολιτικός αντίπαλος του "Χ") απάντησε στην δήλωση του "Χ" και διαβάζει αναλυτικά την απάντηση.
5. δείχνουν βίντεο με τον "Ψ" να δίνει την απάντηση.
6. σχόλιο για την απάντηση του "Ψ"

εδώ έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι μια ναυτία, ένα "κάπως μούρχεται" και παρακαλάς όλες τις δυνάμεις του σύμπαντος να μην κάνει σχόλιο και κανείς άλλος από τους λαμπρούς πολιτικούς/ρήτορες (του πωπού) που διαθέτει εν αφθονία η χώρα.

Φεύ! Το σύμπαν σε έχει χεσμένο (σιγά μην ασχοληθεί με σένα).

Οπότε ο κύκλος δηλώσεων δεν έχει ολοκληρωθεί και συνεχίζει με την αναγγελία ότι έκανε δήλωση και ο Ζ, παίξιμο του βίντεο με την δήλωση του Ζ και σχόλιο για την δήλωση του Ζ.
και πάει λέγοντας.

:bang:

Σήμερα έχω φορτώσει.

Πάω πρωί-πρωί να στείλω κάτι στο Αμέρικα. Το ταχυδρομείο καταρρέει παρατημένο, προσωπικό φυσικά δεν υπάρχει, αλλά και αυτό που υπάρχει...

Έχουμε και το κρύο, αλλά μέσα μπαίνει ένας-ένας διότι έχουμε και τον ιο. Μπαίνω δεύτερος στις 7:35.
Οι κανονισμοί έχουν αλλάξει και θέλει να κάνεις την διαδικασία ηλεκτρονικά. Το έχω κάνει και χρειάζεται μόνο μια εκτύπωση της ετικέτας.

Η κυρία αν και αυτό εφαρμόζεται από την αρχή του χρόνου, και είναι και πολλά χρόνια υπάλληλος, φυσικά δεν μπορούσε να το κάνει.
Δεν μπορούσε ρυθμίσει τον εκτυπωτή να τυπώνει σε Α6. Τύπωσε 2 σελίδες λάθος, μετά κάπως το κατάφερε, αλλά στο τέλος που έπρεπε να τυπώσει και την απόδειξη κόλλησε τον εκτυπωτή επειδή είχε αλλάξει τις ρυθμίσεις...

Την ίδια ώρα έξω στο κρύο άρχισε να μεγαλώνει η ουρά. Σκεφτόμουν πως μπορεί να αρχίσουν να βρίζουν και εμένα. Η κυρία μαζί με την προισταμένη αρχίζουν τα τηλέφωνα να φτιάξουν τον εκτυπωτή.
Περνάει η ώρα, μεγαλώνει η ουρά στο κρύο, φοβάμαι μην φάω εγώ το ξύλο. Και περνάει η ώρα, και μεγαλώνει η ουρά, και εγώ κόβω βόλτες πάνω κάτω, αλλά τουλάχιστον είμαι στη ζέστη...

Κάποτε έγινε η εκτύπωση, αυτό κράτησε τελικά μισή ώρα ακριβώς, και δεν υπήρχε άλλος υπάλληλος για τους υπόλοιπους στο κρύο.
Θα γίνουν εθελούσιες έμαθα και θα χειροτερέψει ακόμη η κατάσταση. Σε κάτι χωρία που ήταν ένας ταχυδρόμος για 10 θα φύγει και αυτός. Κανένας όμως δεν λέει τίποτα. Ακούσατε τίποτα σχετικά με αυτή την παρακμή?

Που είναι όλοι αυτοί που τώρα τρέχουν στα χιόνια και μας πρήζουν?
Μόνο στην ΕΤ3 έχω ακούσει ρεπορτάζ για τα προβλήματα στα ταχυδρομεία.

Ααααα δεν είσαι εντάξει!

Όχι και παρακμή!!!

Απλά αποφασίσανε τα κάνουν τις ζωές μας πιο... πικάντικες, πιο περιπετειώδεις.

Σαν τα ντοκυμαντέρ στο national geographic "γυμνός και φοβισμένος" ένα πράγμα. Αλλά όχι στην ερημιά.

Λες εσύ: "πάω στο ταχυδρομείο". Θα στείλω ένα δέμα.

Βαρετά πράγματα.

Ενώ τώρα?

Λες: πάω στο ταχυδρομείο. Θα πάθω κρυοπαγήματα? Θα με λιντσάρει ο όχλος? θα γυρίσω σπίτι μου?

Περιπέτεια!

Και αντί να είσαι ευγνώμων παραπονιέσαι κιόλας.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Χιονίζει μια στο τόσο και παραλύει η χώρα μιλάμε. Είναι ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ! Ακριβώς τα ίδια θυμάμαι όταν πήγαινα σχολείο που είχαμε γλυτώσει κάτι μέρες το 80κάτι. Δεν έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ.

Απλά αντί να μας τα πρήζουν μόνο από την τηλεόραση , τωρα μας τα πρήζουν και από το computer με βαρύγδουπους τίτλους : η επέλαση του χιονιά. :flipout:

Once mpourdelo always mpourdelo. Μηδεν πρόβλεψη, μηδέν προνοητικότητα, μηδέν έργα και κάθε φορά ακολουθούν την εύκολη ΑΝΕΞΟΔΗ λύση: διακοπή κυκλοφορίας (διότι είμαστε κι εμείς ζώα και βγαίνουμε με καλοκαιρινά λάστιχα και χωρίς αλυσίδες επειδή είμαστε και μάγκες).

Ζω στη Γερμανία. Και εδώ όταν χιονίζει πολύ παραλύει το σύμπαν. Μου έχει τύχει να ξεμείνω σε γειτονική πόλη (20 χλμ απο το σπίτι μου) και να κοιμηθώ σε ξενοδοχείο γιατί είχαν παραλύσει μέσα σε λίγες ώρες τρένα λεωφορεία, αυτοκίνητα, τα πάντα. Δυο φορές στα τελευταία 7 χρόνια έχω πέσει σε κυκλοφοριακό χάος λόγω χιονιού όπου για την απόσταση που διανύω με το αυτοκίνητο σε 20 λεπτά υπο κανονικές συνθηκες, χρειάστηκα 3 ώρες και βάλε.

Και στην Αγγλία που σπούδαζα όταν είχε τύχει χιονιάς μεγάλος είχαν παραλύσει τα πάντα..
Δεν χάθηκε ο κόσμος για 1-2 μέρες οι ανάγκες να εξυπηρετούνται πχ υγεία κτλ κατά τα αλλα χαρείτε το χιόνι.. Καλά κάνανε και κλείνουν την εθνική για 24ωρες να τρέχουν για τον άλλο που κινείται χωρίς αλυσίδες.

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επίσημη ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου για το θάνατο ενός γέροντα 85 ετών σήμερα, 8 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του μέσα στο νοσοκομείο. Γιατί προς το παρόν τα τοπικά κανάλια αναφέρουν "αιφνίδιο θάνατο", γενικά και αόριστα. Το θέμα είναι εξόχως σοβαρό και πρέπει να μην υπάρξει καμία υπόνοια για οτιδήποτε.

Περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την επίσημη ανακοίνωση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου για το θάνατο ενός γέροντα 85 ετών σήμερα, 8 λεπτά μετά τον εμβολιασμό του μέσα στο νοσοκομείο. Γιατί προς το παρόν τα τοπικά κανάλια αναφέρουν "αιφνίδιο θάνατο", γενικά και αόριστα. Το θέμα είναι εξόχως σοβαρό και πρέπει να μην υπάρξει καμία υπόνοια για οτιδήποτε.

Ακομη και αν προηρθε ο θανατος απο αλεργικο σοκ στο εμβολιο δεν βλεπω κατι ανησυχητικό οταν το συνολο των εμβολιων που εχουν γινει ειναι 530.000 ενω και σημερα 26 συνανθρωποι μας πεθαναν απο τον ιο και συνολικα 6.126

Ακομη και αν προηρθε ο θανατος απο αλεργικο σοκ στο εμβολιο δεν βλεπω κατι ανησυχητικό οταν το συνολο των εμβολιων που εχουν γινει ειναι 530.000 ενω και σημερα 26 συνανθρωποι μας πεθαναν απο τον ιο και συνολικα 6.126

Αυτό μπορείς να το παραθέσεις στο γιο του ή στην κόρη του που τον πήγε να τον εμβολιάσει για το καλό το δικό του και της κοινωνίας. Είμαι σίγουρος πως θα συμφωνήσει μαζί σου.

Status
Not open for further replies.