Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Αυτό που λέει ο Δημήτρης ήθελα να γράψω. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι δείχνουν ωραίοι και χαρούμενοι και εσωτερικά είναι στα "κόκκινα" ; Ασε. Και δεν είναι πάντα οικονομικά τα προβλήματα.

Στο «κόκκινο» από χθες τα Ιωάννινα, αναμένεται η επιβολή αυστηρότερων μέτρων - Το 50% των ασθενών Μονάδες Λοιμωδών των νοσοκομείων των Ιωαννίνων προέρχεται από την Αλβανία, λέει ο περιφερειάρχης Ηπείρου, σημειώνοντας ότι η επιβολή αυστηρότερων μέτρων θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα

Όπως γράφει το epiruspost.gr η επιτροπή των επιδημιολόγων που ανέλυσε την εικόνα της περιοχής εισηγήθηκε την Τετάρτη καθολικό lockdown για τα Γιάννινα. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το μεσημέρι της Παρασκευής από την Επιτροπή των Λοιμοξιωλόγων.

Απάντηση: Re: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Στο «κόκκινο» από χθες τα Ιωάννινα, αναμένεται η επιβολή αυστηρότερων μέτρων - Το 50% των ασθενών Μονάδες Λοιμωδών των νοσοκομείων των Ιωαννίνων προέρχεται από την Αλβανία, λέει ο περιφερειάρχης Ηπείρου, σημειώνοντας ότι η επιβολή αυστηρότερων μέτρων θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα

Όπως γράφει το epiruspost.gr η επιτροπή των επιδημιολόγων που ανέλυσε την εικόνα της περιοχής εισηγήθηκε την Τετάρτη καθολικό lockdown για τα Γιάννινα. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το μεσημέρι της Παρασκευής από την Επιτροπή των Λοιμοξιωλόγων.
Άκουσα νωρίτερα στο ραδιόφωνο κάποιον δημοσιογράφο από τα Ιωάννινα. Πρόκειται για Έλληνες πολίτες κατοίκους Αλβανίας που έρχονται για νοσηλεία στην Ελλάδα.

Re: Απάντηση: Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Χρήστο,επειδή το έχω ψάξει,το άγχος υπάρχει και μάλιστα υποβόσκει και ενώ εσύ δείχνεις ήρεμος ,σε τρώει ύπουλα σαν το σαράκι.

Και ξαφνικά κάνει το μπαμ,δεν το ελέγχεις και γίνεται βραχνάς.

Και όμως Δημήτρη, αυτό που είπα ισχύει.

Μπορεί κανείς να έχει δυσθυμία, σοβαρά προβλήματα, βαριά στενοχώρια ακόμη και κάποιες μορφές κατάθλιψης αλλά όλα αυτά δεν έχουν να κάνουν με το άγχος.

Πρέπει όμως να δουλέψει κανείς με τον εαυτό του στα σοβαρά.

Αυτό είναι το δύσκολο.

Πολύ δύσκολο.

Αυτό που λέει ο Δημήτρης ήθελα να γράψω. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι δείχνουν ωραίοι και χαρούμενοι και εσωτερικά είναι στα "κόκκινα" ; Ασε. Και δεν είναι πάντα οικονομικά τα προβλήματα.

Δεν είναι το άγχος όμως που ταλαιπωρεί αυτούς τους ανθρώπους.

Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να κάτσει κανείς κάτω και να δει κατάματα τα θέματα που τον απασχολούν.

Είναι ενστικτωδώς πιο εύκολο να υποκρίνεται -πρωτίστως στον εαυτό του- ότι όλα είναι καλά ενώ μέσα του να "βράζει".

Δες και τι ειπε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου

Το θεμα ειναι οτι με τα εισαγομενα κρουσματα πανε για αυστηρο lockdown μια περιοχη που μαλλον δεν ειχε προβλημα δικο της .

Δυστυχώς δεν είναι τόσο απλά όσο τα παρουσιάζει ο περιφερειάρχης.

Τα εισαγώμενα κρούσματα δεν κυκλοφορούν στην πόλη ή στα σχολεία για να διασπείρουν το ιό.

Αντίθετα γνωρίζω για σχολείο που έκλεισε γιατί εμφανίστηκαν 9 κρούσματα.
Πως?
Από μνημόσυνο που κάνανε το οποίο περιελάμβανε και τραπέζι μετά.

Σε αυτό το σχολείο πηγαίνει ο γιός συναδέλφου μου.

Ο οποίος έρχεται κανονικά στο γραφείο.

Κάνανε οικογενειακώς rapid test και βγήκαν αρνητικοί.

Όταν του είπα ότι τα rapid test δεν είναι αξιόπιστα και ότι πρέπει να κάνουν μοριακό μου έλεγε "μούμπλε μούμπλε".

Δεν θα έπρεπε όλοι αυτοί να είναι προληπτικά σε 14ημερη καραντίνα αφού δεν κάνανε μοριακό τεστ?

Δεν τους το είπε κανένας.

QUIZ
Βρείτε το λάθος!

Στο παρακάτω πολύ όμορφο τηλεοπτικό σποτάκι για την προώθηση του εμβολιασμού που όλοι έχουμε δει, ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού, κατά κάποιο τρόπο συνεχίζοντας μετά από χρόνια την κλασσική ταινία "Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα" πηγαίνουν μαζί στο ίδιο εμβολιαστικό κέντρο, όπου κάνουν το εμβόλιο.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το σποτάκι αυτό περιέχει ένα λάθος. Το οποίο μπορεί να προκαλέσει παρανοήσεις και να δώσει εντελώς λάθος μηνύματα σχετικά με τον εμβολιασμό, ειδικά σε ηλικιωμένους ανθρώπους.

Μπορείτε να το εντοπίσετε;

Υ.Γ. Δεν κάνω τον έξυπνο, από αλλού το έμαθα κι' εγώ! :cool:

Βλέπω φεύγουν αγκαζέ (και μπαίνουν μαζί), θαρρείς και σώθηκαν.
Κρισιμότερη όλων θεωρώ την απόσταση (οι μάσκες στο μικρό μου μυαλό κάνουν πολύ λίγα).

Να απολυθεί ο σεναριογράφος! :flipout: (εδώ κανένας δεν φταίει για άλλα πρόσφατα ή όχι και τόσο, στο σενάριο θα μου πεις τώρα...)

Το βρήκες! :a0210:
Φεύγουν αγκαζέ από το εμβολιαστικό κέντρο, ενώ ξέρουμε ότι μετά τον εμβολιασμό (και μάλιστα μετά τη 2η δόση) πρέπει να περιμένουμε ικανό χρονικό διάστημα, ώσπου να επέλθει η ανοσία και η αντίστοιχη προστασία.
Εντελώς λάθος το μεταδιδόμενο μήνυμα.

Εντάξει, ατυχές όντως, αλλά δε νομίζω πως το διαφημιστικό είχε το ρόλο 'οδηγιών', ένα συμβολικό μήνυμα αισιοδοξίας ήταν. Εξάλλου, τίποτα ρεαλιστικό δεν υπήρχε, από τη στρατηγική επιλογή των πρωταγωνιστών μέχρι τη σκηνοθεσία και το μοντάζ.

Τα μόνα μαθηματικά που έμαθα κάποτε τπτ ρεαλιστικό δεν είχαν στον τρόπο παρουσίασης.
Κάποια πράγματα είναι δυνατότερα από ξερές οδηγίες.

Αλλά θα πρέπει να πατάς και στα δύο όταν καταπιάνεσαι και με κάτι πρακτικό, που από την άλλη θέλεις να το παρουσιάσεις και με "άποψη".
Εδώ ίσως να υπερίσχυσε η καλλιτεχνική (εντός ή εκτός εισαγωγικών) άποψη, θα τους πουν οι επιστήμονες πως να το στήσουν?... :afro:

Καλλιτεχνικα και αν ειναι χαλια.....μιλαμε σκηνοθετικα και απο μονταζ ειναι συχρηστο.

Εχει ωραιο φως παντως.

Μολις εμαθα πως για τους γονεις μου που εχασαν το ραντεβου λογω της κακοκαιριας (αν θυμαστε τους ειπαν πως ολα τα ραντεβου ακυρώνονται λογω της χιονοπτωσης), πως επαναπρογραμματισαν μονο τον εναν για τη Δευτερα (οι Υπουργοι ελεγαν στα ραδιοφωνα πως θα γινουν την Κυριακη).

Οχι πως δεν το περιμενα...

Κι όμως εμένα τους προγραμμάτισαν και τους δύο για Κυριακη μεθαύριο.

Δυστυχώς σε νοσοκομείο αντί στο κέντρο υγείας της περιοχής που είναι στα 500 μέτρα από το σπίτι που είχαμε αρχικά δηλώσει.

Επίσης παρατάθηκε και η ημερομηνία της δεύτερης δόσης κατά μια εβδομάδα.

Μολις εμαθα πως για τους γονεις μου που εχασαν το ραντεβου λογω της κακοκαιριας (αν θυμαστε τους ειπαν πως ολα τα ραντεβου ακυρώνονται λογω της χιονοπτωσης), πως επαναπρογραμματισαν μονο τον εναν για τη Δευτερα (οι Υπουργοι ελεγαν στα ραδιοφωνα πως θα γινουν την Κυριακη).

Οχι πως δεν το περιμενα...

Φαντάσου να λέγαν ότι θα γίνουν Κυριακή, θα'χε καεί το πελεκούδι. Μιλάμε για τη χώρα που αν σου τελειώσει το χαρτί υγείας την Κυριακή και δεν το'χες πάρει χαμπάρι, θα πρέπει να περιμένεις μέχρι Δευτέρα πρωί. :BDGBGDB55:

Κι όμως εμένα τους προγραμμάτισαν και τους δύο για Κυριακη μεθαύριο. .

Και εμενα την πεθερα μου για κυριακη και αντι για αγια παρασκευη την εφεραν πιο κοντα στο Σωτηρια.

Μια χαρα.

Κι όμως εμένα τους προγραμμάτισαν και τους δύο για Κυριακη μεθαύριο.

Δυστυχώς σε νοσοκομείο αντί στο κέντρο υγείας της περιοχής που είναι στα 500 μέτρα από το σπίτι που είχαμε αρχικά δηλώσει.

Επίσης παρατάθηκε και η ημερομηνία της δεύτερης δόσης κατά μια εβδομάδα.

Και εμενα την πεθερα μου για κυριακη και αντι για αγια παρασκευη την εφεραν πιο κοντα στο Σωτηρια.

Μια χαρα.

Να το πάρω πίσω λοιπόν αυτό που έγραψα, εκπλήσσομαι ευχάριστα.

Τι να πω ησασταν τυχεροι. Εν τω μεταξυ ειναι και οι 2 στην ομαδα υψηλου κινδυνου με υποκειμενα νοσηματα. Και τους εστειλαν απο Καλλιθεα στο Μαρουσι

Status
Not open for further replies.