ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Αυτό που λέει ο Δημήτρης ήθελα να γράψω. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι δείχνουν ωραίοι και χαρούμενοι και εσωτερικά είναι στα "κόκκινα" ; Ασε. Και δεν είναι πάντα οικονομικά τα προβλήματα.
Άκουσα νωρίτερα στο ραδιόφωνο κάποιον δημοσιογράφο από τα Ιωάννινα. Πρόκειται για Έλληνες πολίτες κατοίκους Αλβανίας που έρχονται για νοσηλεία στην Ελλάδα.Στο «κόκκινο» από χθες τα Ιωάννινα, αναμένεται η επιβολή αυστηρότερων μέτρων - Το 50% των ασθενών Μονάδες Λοιμωδών των νοσοκομείων των Ιωαννίνων προέρχεται από την Αλβανία, λέει ο περιφερειάρχης Ηπείρου, σημειώνοντας ότι η επιβολή αυστηρότερων μέτρων θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα
Όπως γράφει το epiruspost.gr η επιτροπή των επιδημιολόγων που ανέλυσε την εικόνα της περιοχής εισηγήθηκε την Τετάρτη καθολικό lockdown για τα Γιάννινα. Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν το μεσημέρι της Παρασκευής από την Επιτροπή των Λοιμοξιωλόγων.
Χρήστο,επειδή το έχω ψάξει,το άγχος υπάρχει και μάλιστα υποβόσκει και ενώ εσύ δείχνεις ήρεμος ,σε τρώει ύπουλα σαν το σαράκι.
Και ξαφνικά κάνει το μπαμ,δεν το ελέγχεις και γίνεται βραχνάς.
Αυτό που λέει ο Δημήτρης ήθελα να γράψω. Ξέρεις πόσοι άνθρωποι δείχνουν ωραίοι και χαρούμενοι και εσωτερικά είναι στα "κόκκινα" ; Ασε. Και δεν είναι πάντα οικονομικά τα προβλήματα.
Δες και τι ειπε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου
Το θεμα ειναι οτι με τα εισαγομενα κρουσματα πανε για αυστηρο lockdown μια περιοχη που μαλλον δεν ειχε προβλημα δικο της .
Μολις εμαθα πως για τους γονεις μου που εχασαν το ραντεβου λογω της κακοκαιριας (αν θυμαστε τους ειπαν πως ολα τα ραντεβου ακυρώνονται λογω της χιονοπτωσης), πως επαναπρογραμματισαν μονο τον εναν για τη Δευτερα (οι Υπουργοι ελεγαν στα ραδιοφωνα πως θα γινουν την Κυριακη).
Οχι πως δεν το περιμενα...
Κι όμως εμένα τους προγραμμάτισαν και τους δύο για Κυριακη μεθαύριο. .
Κι όμως εμένα τους προγραμμάτισαν και τους δύο για Κυριακη μεθαύριο.
Δυστυχώς σε νοσοκομείο αντί στο κέντρο υγείας της περιοχής που είναι στα 500 μέτρα από το σπίτι που είχαμε αρχικά δηλώσει.
Επίσης παρατάθηκε και η ημερομηνία της δεύτερης δόσης κατά μια εβδομάδα.
Και εμενα την πεθερα μου για κυριακη και αντι για αγια παρασκευη την εφεραν πιο κοντα στο Σωτηρια.
Μια χαρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.