Ομιλείτε παρακαλώ - Chat Room

Status
Not open for further replies.
Το οτι περιμενα στην ουρα στο φουρνο μου για να παρω τη λαγανα μου δεν ειναι κατοχικο συνδρομο Νικο..
Μη τα ριχνουμε ολα εκει

Ασχέτως με τον φούρνο αυτό που λέει ο Νίκος ισχύει και ΠΑΡΑΙΣΧΥΕΙ.
Το βλέπω από τους 80χρονους δικούς μου. Πορωση. Εδώ και τρεις μέρες το θέμα είναι το τραπέζι της κ. Δευτέρας.

Το τραπεζι το σημερινο ισχυει για ολους μας Τασο, εμεις δυο ατομα σημερα και κανουμε το κατι τις μας.
Δεν εχουν ολοι την ευχερια να παραγγελνουν online.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...

Το ότι στις λαϊκές είναι η μια πάνω στην άλλη για να αγοράσουν βρακιά και καλσόν όμως είναι Αντώνη. Και εν πάσει περιπτώσει, για ποιά λοκντάουν και περιορισμούς μιλάμε τότε; Απλά για να καταστραφούν επιλεκτικά κάποιες κατηγορίες επαγγελμάτων; Δηλαδή είναι λογικό στη Βαρβάκειο να είναι τριάντα άνθρωποι γύρω από έναν πάγκο, ενώ δεν είναι λογικό να είναι τριάντα άνθρωποι σε ένα εστιατόριο απλωμένοι και σένιοι στα τραπέζια τους με τον χώρο τους; Βιασμός της λογικής.

Οχι δεν ειναι λογικο, αλλα αυτο δεν εχει να κανει με το κατοχικο συνδρομο Νικο.

Δυστυχως οσοι εκαναν το εμβολιο εχουν χαλαρωσει, το βλεπω και απο δικους μου ανθρωπους και το συζηταμε..

Ok, δε συμφωνούμε για τον ορισμό του φαινομένου. Αλήθεια, έχω μια ρητορική ερώτηση. Στα περιβόητα "covid free" δέκα Ελληνικά νησιά, πχ Καστελόριζο, υποθέτω πως χτες είχαν καρναβάλια και σήμερα κούλουμα, χωρίς περιορισμούς εννοώ. Τι, όχι;

Η απόλυτη κατάντια στην Βαρβάκειο.. Πωλητές και κόσμος χωρίς μάσκες, ο άλλος με το τσιγάρο στο στόμα να βάζει τα προϊόντα βρωμια και τριτοκοσμικές εικόνες. Απορώ ποιος ψωνίζει εκεί..
Και όλα ξεκίνησαν από μια αγορά στο Γιουχαν. Καρναβάλια και στερημένοι που βρίσκουν την εναντίωση στα μέτρα μαγκιά.
Η μοναδική χώρα στον κόσμο που θα έχει lockdown μέχρι το καλοκαίρι

Sent from my iPhone xs max using Tapatalk

Η απόλυτη κατάντια στην Βαρβάκειο.. Πωλητές και κόσμος χωρίς μάσκες, ο άλλος με το τσιγάρο στο στόμα να βάζει τα προϊόντα βρωμια και τριτοκοσμικές εικόνες. Απορώ ποιος ψωνίζει εκεί..

επειδη οποτε μπορω ψωνιζω εχω ενα μαγαζι απο το οποιο αγοραζω πουλερικα και τα εχει μονιμως σε βιτρινα μεσα και τα περισσοτερα ψυγειο.

Τους ρωταω ειδικα το καλοκαιρι πως περιμενουν να πουλησουν πουλερικα παρατημενα στην ζεστη στις μυγες και στην ελευση της σαλμονελας......και φυσικα απαντηση δεν υπαρχει.

Ομοιως και μοσχαρισιο κρεας και αρνι παντα απο ενα συγκεκριμενο μαγαζι και ψαρια τωρα οπως τα κοψει το ματι μου......ειδικα στην ιχθυαγορα γινεται της παλαβης απο παρταλια.

Ειναι οντως ντροπη το πως λειτουργουν οι περισσοτεροι. Εννοειται τετοιες μερες ουτε για πλακα δεν παω ανεξαρτητως καραντινας.....ποσο μαλλον με αυτες τις συνθηκες.

Καμια καθημερινη μονον....κατα τις 10-11 και μονον αν την κοψω σχετικα "αδεια"

Ασχέτως με τον φούρνο αυτό που λέει ο Νίκος ισχύει και ΠΑΡΑΙΣΧΥΕΙ.
Το βλέπω από τους 80χρονους δικούς μου. Πορωση. Εδώ και τρεις μέρες το θέμα είναι το τραπέζι της κ. Δευτέρας.

Αυτό μη το λές... Είναι υπερβολική απλούστευση και ισοπέδωση.
Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μεγαλώσει με κάποιες συνήθειες κι αρχές. Η καθαρά δευτέρα γι'αυτούς είναι γιορτή, είναι παράδοση, είναι έθιμο που πρέπει να τηρείται. Το θεωρούν τιμή και υποχρέωση να υπάρχουν αυτά τα πράγματα στο μεσημεριανό τραπέζι αυτή τη μέρα.
Για μένα μπράβο τους και πολύ καλά κάνουν.
Εσύ κι εγώ έχουμε το πρόβλημα που δεν θα μας πείραζε και καθόλου αν μπορούσαμε να "βγάλουμε" την καθαρά δευτέρα μ´ένα burger ή κανένα βρώμικο στο πόδι.

Last edited:
Μπορει Μπαμπη μου αλλα προς το παρον εχα ταραξει την ταραμοσαλατα και τη λαγανα.... ακολουθουν σουπιες σπανακι, χταποδι ξυδατο και ολιγη φαβα !!! :ernaehrung004:

Και δεν ειμαι των παραδοσεων ουτε και πολυ της εκκλησίας...

Μπορει Μπαμπη μου αλλα προς το παρον εχα ταραξει την ταραμοσαλατα και τη λαγανα.... ακολουθουν σουπιες σπανακι, χταποδι ξυδατο και ολιγη φαβα !!! :ernaehrung004:

Και δεν ειμαι των παραδοσεων ουτε και πολυ της εκκλησίας...

Βλακεία έκανα, το διόρθωσα.... Στον Τάσο πήγαινε αυτό που έγραψα.
Κυρίως επειδή μιλάει για έναν άνθρωπο που τον αγαπάω πάρα πολύ.

Έχει μείνει απωθημένο Μπάμπη...στάνταρ, γιατί ξεκίνησαν με τρύπια παπούτσια από τα χωριά. Όπως και οι περισσότεροι της γενιάς αυτής. Ότι και να λέμε είναι απωθημένο που ποτέ βέβαια δεν θα το καταλάβουμε εμείς.
Εγώ και με πίτσα την βγαζω σήμερα. Δεν μου λέει τίποτα.
Καλά να πάω εγώ στη βαρβακειο ούτε να με πληρώνεις.😁😁
(άσε που αν δεν ξέρεις ειδικά κάτι τέτοιες μέρες είναι ευκαιρία για να ξεστοκαρουν τα σαπάκια....)

Λιγα πραγματα στο τραπεζι σημερα και ολα απο τα χερακια μου

Θραψαλο στο τηγανι με λαδι και βασιλικο

Ρυζακι basmati με τα υγρα του θραψαλου

Λαγανα με γλυκανισο και ουζο λεπτη σαν χοντρο μπισκοτο

πατατοσαλατα με τονο και κρεμυδακι

και τελος 2 ταραμοσαλατες και οι δυο με πατατα. Η μια με λεμονι , 3 ειδων κρεμμυδια και η αλλη με φρεσκο σκορδο !! σαν μιξη λεπτης σκορδαλιας με ταραμα.

Τασο σε 3 ωριτσες τα ειχα ολα ετοιμα μαζι με ζυμες , ξεκουραση, ψησιμο και λοιπα εννοειται....καθαρισμα τα θραψαλα και στο ενδιαμεσο παιζω και PS4 για κρατιεμαι σε φορμα :ADFADF1:

Ευτυχώς που δεν εμπιστευόμαστε τους αναξιόπιστους Ρώσους και το sputnik v και εμπιστευτήκαμε τους υπερ-επιστήμονες της astrazeneca και της Οξφόρδης, άγιο είχαμε................

Νομίζω η κρίσιμη ερώτηση εδώ είναι η εξής: Αν υπήρχαν αντίστοιχα περιστατικά θρομβώσεων στο Σπούτνικ, θα το γνωρίζαμε;

Status
Not open for further replies.