Στο original ναι συμφωνώ, για την ταινια λέω οτι ηταν ok, κινηματογραφικά θες το κερασάκι στο τέλος.
Το έχω γράψει ήδη.
Άντε για το δραματικό της υπόθεσης, δεν θα με χάλαγε να τραυματίσει τον Αντίνοο για να του πετάξει καμιά ατάκα την ώρα που πεθαίνει.
Όπως το βλέπω, ή ο ίδιος την βλέπει Legolas, σκοτώνει 5-6 με το τόξο και οι άλλοι παραδίνονται, ή πας κατά γράμμα, βάζεις 3-4 ακόμη να τον βοηθάνε και δεδομένου ότι δεν υπάρχουν άλλα όπλα στην αίθουσα τους καθαρίζουν.
Τώρα, σκοτώνει κάποιους, τον κυνηγάνε, τον ρίχνουν κάτω, τον πλακώνουν στα κλωτσίδια, ο άλλος τους πετάει όπλα, αυτός τους τα παίρνει, τον στριμώχνουν κλπ κλπ είναι λίγο...
Ε, στην τελική βρε παιδί μου είναι έμπειρος πολεμιστής που έδινε μάχες για 10 χρόνια και αυτοί είναι μπόλικοι άχρηστοι μέθυσοι που παίζει να μην έχουν ακουμπήσει σπαθί στη ζωή τους.
Εντωμεταξύ όποιον ρωτήσεις που έχει ασχοληθεί ποτέ με μάχη, από τη στιγμή που έπεσες και οι άλλοι είναι όρθιοι, απλά τελείωσε το πανηγύρι.
Αλλά ok, όπως λες γούστα είναι αυτά, απλά εμένα οι σκηνές μαχών μου φάνηκαν παιδικές και b-movie style.