ΟΚ λοιπόν.Δεν το ξέχασα. Μου ζητήθηκε να κόψω κάτι και έκοψα αυτό.
ΟΚ λοιπόν.Δεν το ξέχασα. Μου ζητήθηκε να κόψω κάτι και έκοψα αυτό.
O Lean θα μπορούσε θεωρητικά να γυρίσει Οδύσσεια, όντας επικός το ταμπεραμέντο. Ο Lynch όχι, χωρίς να τον υποτιμώ εννοείται.Εγώ θα έλεγα τον David Lynch, David ο ένας, David και ο άλλος. Για τον Lean μπορώ να βρω "αδύναμες" ταινίες για τον Lynch όχι.
Θα προτιμούσα να γυρίσει το Nostromo, είχε το πρότζεκτ στα σκαριά αλλά δυστυχώς τόν πρόλαβε ο θάνατος.O Lean θα μπορούσε θεωρητικά να γυρίσει Οδύσσεια, όντας επικός το ταμπεραμέντο. Ο Lynch όχι, χωρίς να τον υποτιμώ εννοείται.
Εδώ που τα λέμε ο Νόλαν είναι πραγματικά ο μόνος μεγάλος σκηνοθέτης που ήθελε να μεταφέρει την Οδύσσεια. Το Νοστρόμο διάβασα ότι είχε ξεκινήσει να το σχεδιάζει με παραγωγό τον Spielberg, αλλά δεν πρόλαβε...Θα προτιμούσα να γυρίσει το Nostromo, είχε το πρότζεκτ στα σκαριά αλλά δυστυχώς τόν πρόλαβε ο θάνατος.
Το Νοστρόμο διάβασα ότι είχε ξεκινήσει να το σχεδιάζει με παραγωγό τον Spielberg, αλλά δεν πρόλαβε...
Υπάρχει ένα ντοκιμαντέρ που πραγματεύεται αυτό το θέμα αλλά δεν το έχω δει.Εδώ που τα λέμε ο Νόλαν είναι πραγματικά ο μόνος μεγάλος σκηνοθέτης που ήθελε να μεταφέρει την Οδύσσεια. Το Νοστρόμο διάβασα ότι είχε ξεκινήσει να το σχεδιάζει με παραγωγό τον Spielberg, αλλά δεν πρόλαβε...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.