Onkyo 2011 A/V Receivers

παιδιά, αν γνωρίζετε, ο 509 κάνει passthrought τις hdmi?
η lw4500 έχει μόνο μία dmi 1.4 και θέλω να αλλάζω τις πηγές απο τον ενισχυτή χωρίς αυτός να είναι πάντα ανοιχτός!

παιδιά, αν γνωρίζετε, ο 509 κάνει passthrought τις hdmi?
η lw4500 έχει μόνο μία dmi 1.4 και θέλω να αλλάζω τις πηγές απο τον ενισχυτή χωρίς αυτός να είναι πάντα ανοιχτός!

Νομίζω δεν έχει. Απο τον 609 και πάνω. Και είναι πολυ χρήσιμο

απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί στο μικρότερο αδερφάκι του (309) αναφέρει passthrought!

Στο 509 τι λέει? άμα το διαβασες έχει. Αυτα που είδα δεν είδα να γράφει. Αν το διαβασες ΕΣΥ προφανώς θα εχει

ναι βρε, αυτό λέω....
στον 309 αναφέρει passthrought ενώ στον 509 δέν λέει κάτι σχετικά, δεν ξέρω μήπως το θεωρούν δεδομένο, τί να πώ.
πάντως, τώρα μόλις έπεσα σε μία παρουσίαση του fullhd που αναφέρεται σε σύστημα με τον 509 και αναφέρει hdmi passthrought
http://www.fullhd.gr/home-cinema/full-surround/8315-onkyo-ht-s6405.html

Άκυρο, ψηθηκα για τον 609!!! Πειράζει που Θέλω να τον χρησιμοποιήσω με 5.1 σύστημα ενώ είναι 7.2;;;;;;
Φυσικά και όχι! Βέβαια εγώ θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να πας για τον 709. Πραγματικά αξίζει τον κόπο. Τώρα μη με βάλεις να σου απαριθμήσω τα πλεονεκτήματά του συγκριτικά με τον 609... Άκουσέ με και δεν θα χάσεις.

Συμφωνώ αλλα ας σκεφτούμε ότι πρώτον κοστίζει τα διπλάσια και δεύτερον ξεκίνησα για τον 509....

http://www.schlauershoppen.de
Σίγουρα θα ναι πολύ φθηνότερος απτόν έλληνα αντιπρόσωπο.Έχουμε αγοράσει πολλά μέλη του φορυμ απτο εν λόγω μαγάζι:firstprize:

Παραγγελία στις 7 του μήνα, παραλαβή πριν 5 λεπτά! SUPER! Να έβρισκα και τον benq w6000....

Κάτι νομίζω κατάφερα με το Google translate αλλά δε μου ζήτησε τρόπο πληρωμής....

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται στην Ελλάδα οι Onkyo να έχουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ακριβές τιμές σε σημείο που να καθίσταται η αγορά τους ΑΣΥΜΦΟΡΗ!

Κοίταζα για τον 509 αλλά η αγορά του εδώ (λόγω έκδοσης τιμολογίου) δεν αξίζει με τίποτα, πάω εκ των πραγμάτων σε Yamaha.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως δεν είχα συναντήσει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο σε συγκεκριμένη μάρκα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται στην Ελλάδα οι Onkyo να έχουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ακριβές τιμές σε σημείο που να καθίσταται η αγορά τους ΑΣΥΜΦΟΡΗ!

Κοίταζα για τον 509 αλλά η αγορά του εδώ (λόγω έκδοσης τιμολογίου) δεν αξίζει με τίποτα, πάω εκ των πραγμάτων σε Yamaha.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως δεν είχα συναντήσει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο σε συγκεκριμένη μάρκα.

Είναι όντως αλήθεια ο έλληνας αντιπρόσωπος απέχει πολύ από την ξένη αγορά. Αλλά γιατί να πας σε yamaha μπορείς να ψωνίσεις και απο Γερμανία
http://www.schlauershoppen.de 1000% σιγουρα:grandpa:

Re: Απάντηση: Onkyo 2011 A/V Receivers

Καλησπέρα,
παραγγελία στον 509 από http://www.schlauershoppen.de (άψογη συνεργασία) στις 24/11, παρέλαβα χθες!
Άψογο μηχάνημα, σου δίνει την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Onkyo 2011 A/V Receivers

Προχθές, το λαμπάκι που φωτίζει το rotary volume στον 809 παρέδωσε το πνεύμα... Άλλο πρόβλημα δεν φαίνεται να δημιουργήθηκε. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε άλλον κάτοχο; Πάντως δεν νομίζω να αξίζει τον κόπο να μπω στην διαδικασία (να ξεσυνδέω 50 καλώδια και να πακετάρω - και πάντα με το φόβο μην πάθει κάτι περισσότερο στην μεταφορά) να τον στείλω Γερμανία (schlauershoppen). Μίλησα την ίδια ημέρα και με την Ελληνική αντιπροσωπεία και μου έδωσαν την εντύπωση ότι ήρθε η ώρα να τιμωρηθώ επειδή έκανα το τραγικό λάθος και δεν ψώνισα από εκεί...
Χθές που επικοινώνησα για δεύτερη φορά με audio group (η αλήθεια είναι ότι αυτή τη φορά "έπεσα" σε πιο φιλότιμο και εξυπηρετικό υπάλληλο - ίσως επειδή ακουγόνταν νέος στην ηλικία), μου είπαν ότι και την πρώτη φορά - ότι ίσως το πρόβλημα να είναι στο display/πλακέτα (οπότε πρόκειται για κάτι πιο σοβαρό) και ότι είναι καλύτερα ο ενισχυτής να πάει Γερμανία, γιατί μπορεί το πρόβλημα στο display να το βγάλει αργότερα... Εξάλλου απ' ότι μου είπαν, έχει ένα θέμα με το display ο 809. Παιδιά, παρακολουθείστε το όσοι έχετε αγοράσει τον εν λόγω ενισχυτή τώρα που είμαστε μέσα στην εγγύηση.

φιλε την παραμικρη υποψια προβληματος να εχεις με τον onkyo στειλε τον εκει που τον πηρες να στον φτιαξουν , γιατι αλλιως και σε χρημα και σε χρονο θα σου κοστησει .

Γνωρίζει κάποιος φίλος μήπως, τι θα μου κοστίσει το "πήγαινε - έλα" του ενισχυτή στο schlauershoppen (Αμβούργο); Εν τω μεταξύ σκέφτομαι και ότι αν είναι γενικότερο το πρόβλημα με τους 809 (όπως τουλάχιστον μου είπαν στην audio group), αν δεν έχει βρεί ήδη λύση η "μαμά" onkyo, υπάρχει περίπτωση να μου το ξαναπαρουσιάσει μελλοντικά...

Ενώ μέχρι χτές έβλεπα κανονικά το τελευταίο δικό μου post (μάλιστα μου είχε απαντήσει και κάποιος φίλος), τώρα ως δια μαγείας έχει εξαφανιστεί και το δικό μου και του συμφορουμίτη που μου απάντησε... Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά μετά την ανανέωση του site, κάτι δεν πάει καλά... Εν τω μεταξύ στην αρχή ενώ είχα post-άρει σ' αυτό το νήμα, το κείμενο βρέθηκε σε νήμα για τον onkyo 509. Αν μπορεί κάποιος φίλος (διαχειριστής), ας το τσεκάρει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αγαπητέ, μία χαρά πάει το forum μην ανησυχείς. Το ερώτημά σου αφορά συγκεκριμένο ενισχυτή, τον TX-SR509, ως εκ τούτου όλα τα σχετικά post μεταφέρθηκαν στο ανάλογο νήμα. Η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εκεί. Εδώ είμαστε λίγο εκτός θέματος.

Ευχαριστώ!