παιδιά, αν γνωρίζετε, ο 509 κάνει passthrought τις hdmi?
η lw4500 έχει μόνο μία dmi 1.4 και θέλω να αλλάζω τις πηγές απο τον ενισχυτή χωρίς αυτός να είναι πάντα ανοιχτός!
απλά μου φαίνεται περίεργο γιατί στο μικρότερο αδερφάκι του (309) αναφέρει passthrought!
Φυσικά και όχι! Βέβαια εγώ θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα να πας για τον 709. Πραγματικά αξίζει τον κόπο. Τώρα μη με βάλεις να σου απαριθμήσω τα πλεονεκτήματά του συγκριτικά με τον 609... Άκουσέ με και δεν θα χάσεις.Άκυρο, ψηθηκα για τον 609!!! Πειράζει που Θέλω να τον χρησιμοποιήσω με 5.1 σύστημα ενώ είναι 7.2;;;;;;
http://www.schlauershoppen.de
Σίγουρα θα ναι πολύ φθηνότερος απτόν έλληνα αντιπρόσωπο.Έχουμε αγοράσει πολλά μέλη του φορυμ απτο εν λόγω μαγάζι:firstprize:
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται στην Ελλάδα οι Onkyo να έχουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ακριβές τιμές σε σημείο που να καθίσταται η αγορά τους ΑΣΥΜΦΟΡΗ!
Κοίταζα για τον 509 αλλά η αγορά του εδώ (λόγω έκδοσης τιμολογίου) δεν αξίζει με τίποτα, πάω εκ των πραγμάτων σε Yamaha.
Μου κάνει τρομερή εντύπωση πάντως δεν είχα συναντήσει ποτέ ξανά κάτι παρόμοιο σε συγκεκριμένη μάρκα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.