ONKYO-PR-SC5507 (Ερωτήσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Απάντηση: Re: ONKYO-PR-SC5507

Υπαρχει η δυνατοτητα οταν παιζει μια ταινια να μου εμφανιζει στην οθονη ο ενισχυτης ποιο format ηχου αποκωδικοποιει εκεινη τη στιγμη δηλ. θελω να βλεπω αν ο ηχος ειναι dolby digital plus,dts hd,dolby true hd κτλ. στην οθονη ανα πασα στιγμη?

Σου το δειχνει στην οθονη του ΟΝΚΥΟ.

Απάντηση: ONKYO-PR-SC5507

Και το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω ενα κουμπι πανω στο remote που να εχει την λειτουργια του info ωστε πατωντας το να μου εμφανιζει στην οθονη λεπτομερειες για το φορμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ONKYO-PR-SC5507

Αυτο λεω,δεν δειχνει τιποτα!Μονο multichanel stereo.

Αν βαλεις ενα bluray να παιζει μονο τοτε θα εμφανισει hd. Αν βαλεις dvd ή ματροσκα τοτε σου δινει αλλες πληροφοριες.

Εχω δοκιμασει μεχρι τωρα ριπαρισμενα blu ray ολοκληρα με τα menu τους μεσω του dune 3.0 και ενω διαλεγω true hd ή ma audio ηχο δεν δειχνει.

Re: ONKYO-PR-SC5507

Καλημέρα , σήμερα πήρα ένα σκληρό 320 G αλλά αρνείται να τον παίξει ο Onkyo , από ότι κατάλαβα για να παίξει χρειάζεται και τροφοδοσία , γιατί ακούω τον δίσκο που δεν μπορεί να τον γυρίσει .

Καλημέρα , σήμερα πήρα ένα σκληρό 320 G αλλά αρνείται να τον παίξει ο Onkyo , από ότι κατάλαβα για να παίξει χρειάζεται και τροφοδοσία , γιατί ακούω τον δίσκο που δεν μπορεί να τον γυρίσει .

Απάντηση: Re: ONKYO-PR-SC5507

Πρεπει να ειναι θεμα του σκληρου και οχι του ΟΝΚΥΟ.

Πατας DISPLAY μια φορα και σου διχνει τον ηχο ,το ξαναπατας και σου διχνει την εικονα,Υ.Γ.ΠΑΤΟΝΤΑς ΤΟ prev/gh/menu kai μετα με τα βελακια στο κεντρο πανω κατω δεξια αριστερα σου διχνει τα παντα με πατιμενω παντα το recever.

Εχω δοκιμασει μεχρι τωρα ριπαρισμενα blu ray ολοκληρα με τα menu τους μεσω του dune 3.0 και ενω διαλεγω true hd ή ma audio ηχο δεν δειχνει.

κατι κανεις λαθος. αν δεν σου δειξει οτι ειναι hd τοτε δεν ακους hd. για να σου λεει multichanel δεν ακους ουτε καν dts κτλ αλλα απλα stereo.

Αφου σας ευχαριστησω για το ενδιαφερον θελω να ρωτησω ποια ρυθμιση στον ηχο να κανω στην πηγη ωστε το decoding να το κανει ο ενισχυτης?
Επειδη δεν ειμαι σπιτι δεν θυμαμαι ακριβως τη δυνατοτητες σου δινει,ποια ειναι συνηθως η ρυθμιση ωστε το decoding να το αναλαμβανει ο onkyo?

Κωστα μολις το εκανα ολα πλεον οκ ευχαριστω,βεβαια με τις ρυθμισεις των ηχειων εχω ενα προβλημα και δεν ακουω οπως θελω ας ελπισουμε σιγα σιγα να βγαλω ακρη!

Ετρεξες το Audyssey; Aν όχι, κάντο, και αν συνεχίζονται τα προβλήματα άνοιξε νέο νήμα για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος εδώ.

Επιτέλους έπαιξε από USB σκληρό δίσκο , πήρα έναν μεγάλο με εξωτερική τροφοδοσία . Το κακό με αυτούς είναι ότι είναι φορμαρισμένοι σε NTFS , τον πρώτο τον άλλαξα και πήρα δεύτερο και κατάλαβα πως όλοι είναι φορμαρισμένοι σε NTFS και τελικά μετά από πολύ κόπο και πολλές προσπάθειες να δω πως θα τον κάνω FAT 32 μου ηρθε η ιδέα να τον φορμάρω σε MAC και ως εκ θαύματος σε χρόνο dt έγινε FAT 32 και αμέσως τον είδε ο ONKYO .Τα Windows 7 τον φορμάριζαν μόνο ως exFAT με αποτέλεσμα δεν τον έβλεπε ο Onkyo.

Διάβασα διάφορα στο site για DAC και μπερδεύτηκα , συζητάνε να συνδέσουν πάνω στο DAC κάρτα ήχου και PC και δεν κατάλαβα καλά . Αυτό που έχει μέσα ο Onkyo και παίζει τα Flac από σκληρό είναι DAC ;;;;;;

Διάβασα διάφορα στο site για DAC και μπερδεύτηκα , συζητάνε να συνδέσουν πάνω στο DAC κάρτα ήχου και PC και δεν κατάλαβα καλά . Αυτό που έχει μέσα ο Onkyo και παίζει τα Flac από σκληρό είναι DAC ;;;;;;

DAC = Digital to Analogue Converter

http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=996302&postcount=16