Re: ONKYO TX-SR 876
Τελικά τι έγινε με τα καλώδια; Σύνδεσες τον ενισχυτή σου; Όλα καλά;ευχαριστώ πολύ
Τελικά τι έγινε με τα καλώδια; Σύνδεσες τον ενισχυτή σου; Όλα καλά;ευχαριστώ πολύ
Τελικά τι έγινε με τα καλώδια; Σύνδεσες τον ενισχυτή σου; Όλα καλά;
Προχώρα άφοβα. Αρκεί να'χεις 'αέρα' από πάνω για να αναπνέουν οι σίτες...παιδες επηδει ειμαι στη φαση και εγω για αγορα ενισχυτη,και εχω ακουσει οτι η onkyo ξεσηκωνουν σε θεμα ηχου αλλα και με παρα πολλη εικονα απο το hdmi,ο μονος δυσταγμος μου ειναι οτι εχουν αναφερερθει καποια προβληματα υπεθερμανσης που σε καποιες στιγμες μαλιστα γινοντε πολλη εντονα.εχετε υποψει κατι?
Πρεπει να υπαρχει τυπογραφικο λαθος στην σελιδα 27 του manual
Στην αριστερη στήλη λεει ότι front L/R στο tweeter και SBL/R στο woofer
Στην δεξια στήλη λεει ότι front L/R woofer στο και SBL/R στο tweeter(ετσι τα δείχνει και το σχεδιάγραμμα)
Φανταζομαι πως το σωστο είναι αυτό που δείχνει στο σχεδιαγραμμα
Σ'ευχαριστώ πολύ!Εγω επιλεγω ΤΗΧ cinema για ταινιες και "Dolby prologic II Music" για μουσικη... Πλην καποιων stereo ακροασεων φυσικα...
Ολα τα αλλα δεν μ'ευχαριστουν στο αποτελεσμα... dts Νeo, dolby movie, κλπ μου φαινεται οτι χαλουν την αρχικη ιδεα, καποια χαμηλωνουν τους διαλογους προς οφελος των εφφε (λες και δεν εχει δυναμη ενας τετοιος ενισχυτης!!!)
Φυσικα ειναι προσωπικα γουστα... που κατασταλαξαν μετα απο ενα 6μηνο χρησης (του SR 875)...
Υπομονη λοιπον...
Kαι μένα full band μου τα έβγαζε όλα. Στα δικά μου B&W είδα ελάχιστα καλύτερη διαφορά βάζοντας το crossοver 20hz πάνω απ'το όριο στο κεντρικό και στα surround (90 και 70 αντίστοιχα, στη δική μου περίπτωση). Τα μπροστά τα άφησα full band και το sub στα 80 (thx).Σχετικά με το αυτόματο setup των ηχείων (Audyssey) :
Έχω τα diamond 9,6 freq range 28-24khz
και το diamond 9 cm freq range 70-24khz
μετά το setup μου τα βάζει όλα full band
Πίσω έχω κάτι Roister (και αυτά μου τα βγάζει full band)
θα πρέπει να αλλάξω το crossover να το βάλω δηλαδή τουλάχιστον
10hz πάνω από το ελάχιστο (για 9,6 40hz και για το cm 80hz)?
Το sw Yamaha Yst-sw515 να το αφήσω στα 80hz?
Ευχαριστώ πολύ
Έχει κανείς τον 876 συνδεδεμένο με 4ohm ηχεία ? Γιατί από το FAQ της Onkyo διάβασα αυτό ωλωσα !
Can my ONKYO amplifier or receiver drive 4 ohm speakers?
Our amplifiers and receivers incorporate high quality materials and technical concepts to provide the best sound quality and a safe listening environment in which to enjoy music and movies for many years. But, due to CE configuration regulations, we can only guarantee safe use with minimum 6-ohm speakers. However, many speakers operate at 4 ohms, and some even drop below 4 ohms at certain frequencies. In certain circumstances, both speakers and amplifier could be seriously damaged or even destroyed. For example:
- if the 4 ohm speaker's resistance drops below 4 ohms at certain frequencies;
xθες ειδα την πρωτη ταινια με τα 7αρια ανευ τελικων
καλα τρεξανε
νο προμπλεμο
Σε τι απόσταση έχεις το sub?
Tο δικό μου στα 3μ το βγάζει -13db!
Περίεργο.. Ακούς το sub να παίζει πολύ πιο δυνατά από τα άλλα και να τα καλύπτει; Το λέω γιατί έχει μεγάλη διαφορά στα db σε σχέση με τα άλλα.στα 3μέτρα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.