Onkyo TX-SR875

Κι εγώ στο ίδιο δίλλημα ήμουν και τελικά κατέληξα σε 3808 από ελλάδα.Πάντως όποια επιλογή κι αν κάνεις θα είναι άριστη.

Ο Pioneer LX70 εγκαταλήφθηκε Γιώργο, δυστυχώς, γιατί δεν με κάλυπτε, όσον αφορά τη ζώνη Β, την οποία την είχε μαζί με τα surround back ηχεία.
Ακόμα είμαι σε σκέψεις μεταξύ Yamaha 3800, Denon 3808 (αυτούς τους 2 για αγορά από Ελλάδα) και Onkyo 875(αγορά από εξωτερικό).
Αυτό που με ελκύει πολύ προς τον Onkyo είναι το πολύ καλό κύκλωμα επεξεργασίας εικόνας που φοράει, γιατί θα μου λύσει τα χέρια στο να συνδέσω όλες τις πηγές πάνω σε αυτόν. Αλλά είναι όπως λες και το ρίσκο για μια τέτοια αγορά...τι να πω...το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να αποφασίσω άμεσα, γιατί δεν έχω περιθώρια χρόνου.

Ρε συ δεν τα'παμε εμείς για αυτό;...δεν καταλήξαμε;πάλι σε τρώει μου φαίνεται!!!!:smash:

Εφτασε η ωρα να γραψω και εγω τις εντυπωσεις μου απο το μηχανημα, το οποιο τελικα επισκευαστηκε απο την Ελληνικη αντιπροσωπεια γιατι το κοστος επισκευης ηταν μικροτερο απο το κοστος των μεταφορικων για Γερμανια!!Ενα μεγαλο ευχαριστω στους τεχνικους της BOSE διοτι μου συμπεριφερθηκαν ΑΨΟΓΑ (αν και δεν ηταν υποχρεωμενοι) δειχνοντας επαγγελματισμο και μερακι για τη δουλεια τους.Μπορει σε πολλους να ακουγεται περιεργο αλλα πραγματικα αυτη ειναι η αληθεια.Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω στους φιλους που απεκτησα σε αυτο το φορουμ και χωρις τη βοηθεια τους δεν θα ειχα καταφερει τιποτα μιας και βρισκομαι στη Ροδο.Δεν θα αναφερω ονοματα νομιζω δεν χρειαζεται μονο οτι υπαρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ακομα και σημερα οι οποιοι ΒΟΗΘΟΥΝ καποιον που τον ξερουν μονο απο το τηλεφωνο!!!Αυτο σιγουρα λεει ΠΟΛΛΑ για το φορουμ μας.:SFGSFGSF::grinning-smiley-043:SFGSFGSF:
Παμε τωρα στις εντυπωσεις μου.
Πολυ στιβαρο σασι, βαρυ και λιτο στα ματια μου μοιαζει κτηνος σε σχεση με τον παλιο μου.
Πολυ ευκολος και απλος στη χρηση με το "on screen display" να κανει θαυματα.Νομιζω οτι ακομα και αρχαριοι δεν θα εχουν προβλημα.
Το Audyssey οντως κανει θαυματα.Δεν ξερω αν φτανει τον ενισχυτη στο 100% αλλα σιγουρα ειναι 1000% καλυτερος απο αυτο που θα ρυθμιζα μονος μου με τις λιγες γνωσεις μου.Τα ταπεινα μου SONY SA-VE835ED παροτι λαθος τοποθετημενα λογω χωρου εχουν απογειωθει!Επισης πολυ ευκολη διαδικασια.
Ηχητικα σε αμεση συγκριση με τον παλιο μου (ιδια ηχεια) ειναι πολυ μπροστα αλλα γενικοτερα την αποδοση του δεν δεν ειμαι σε θεση να την κρινω γιατι δεν εχω ακουσει αλλους ενισχυτες της ιδιας κατηγοριας για να εχω αποψη.Παντως σιγουρα εχει πολυ "γκαζι".
Οσον αφορα την εικονα τωρα, κανει αυτο για το οποιο τον αγορασα.Στην περιοχη που βρισκομαι βλεπω τηλεοπτικα καναλια μονο μεσω NOVA με την γνωστη "καταπληκτικη" ποιοτητα.Ο ενισχυτης παιρνει το σημα με Hdmi απο το PIONEER LX-60D σε 576p (καθολου upscale απο το PIONEER) και αναλαμβανει να το μετατρεψει σε 1080p.Το αποτελεσμα ξεπερασε κατα πολυ τις προσδοκιες μου!!!
Η θερμοκρασια του (τουλαχιστον για την εποχη) ειναι νορμαλ, το καλοκαιρι θα δουμε.Μετα απο 3 ωρες λειτουργιας σε ενοχλητικα υψηλη σταθμη (PS3-Blue Ray-The Patriot-Uncompresed PCM 5.1:ears:) θα τον χαρακτηριζα "χλιαρο" και μονο πανω απο το τροφοδοτικο "ζεστο".
To τηλεκοντρολ του ειναι σιγουρα το πιο μεγαλο και ασχημο που εχω δει ποτε αλλα ταυτοχρονα ειναι πρακτικο και με backlight.
Στα μειονεκτηματα του το οτι καθε φορα που "κλειδωνει" αναλυση μεσω του Hdmi ακουγεται ενα "τακ".Πχ αναβουμε τον ενισχυτη και μετα αναβουμε το PS3 "τακ" κλειδωνει 1080p.Μετα βαζουμε Blue Ray η εικονα χανεται για λιγο και "τακ" κλειδωνει 1080p.Περνανε τα "WARNING" και τα διαφημιστικα φτανουμε στο μενου επιλεγουμε να αρχισει η ταινια "τακ" κλειδωνει 1080p24.Επισης το ιδιο συμβαινει οταν αλλαζουμε εισοδο(Hdmi 1-2-3-4).
Αλλο μειονεκτημα και για μενα το σημαντικοτερο ειναι οτι αν και το "pass throuh" της εικονας μεσω του hdmi ειναι εξαιρετικο χωρις καθολου παρεμβαση στο σημα (ετσι λενε στα review οι μετρησεις) εντουτοις οι ρυθμισεις της τηλεορασης πρεπει να ξαναγινουν απο το μηδεν γιατι τιποτα δεν ισχυει.Το χρωμα, το contrast και η φωτεινοτητα ειναι ΕΜΦΑΝΩΣ λαθος.Πανο ακους;:smash:
Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι χρησιμοποιω διαφορετικες ρυθμισεις για FULL HD και SD δηλαδη "Hdmi 1=PS3=FULL HD ρυθμισεις" και
"Hdmi 2=LX-60D=SD ρυθμισεις".Τωρα και οι 2 συσκευες καταληγουν στο Hdmi 1.Βεβαια η καθε εισοδος της τηλεορασης (SONY KDL 46X3500) μπορει να αποθηκευση με καποιες παραχωρησεις εως και 4 σετ ρυθμισεων αλλα εστω και ετσι ισως ειναι προβλημα για καπιους.Για μενα ειναι ενοχλητικο.

Συνολικα προκειται για πολυ τιμιο μηχανημα που κανει ολα αυτα που υποσχονται τα specs του, τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

Αλλο μειονεκτημα και για μενα το σημαντικοτερο ειναι οτι αν και το "pass throuh" της εικονας μεσω του hdmi ειναι εξαιρετικο χωρις καθολου παρεμβαση στο σημα (ετσι λενε στα review οι μετρησεις) εντουτοις οι ρυθμισεις της τηλεορασης πρεπει να ξαναγινουν απο το μηδεν γιατι τιποτα δεν ισχυει.Το χρωμα, το contrast και η φωτεινοτητα ειναι ΕΜΦΑΝΩΣ λαθος.Πανο ακους;:smash:
Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι χρησιμοποιω διαφορετικες ρυθμισεις για FULL HD και SD δηλαδη "Hdmi 1=PS3=FULL HD ρυθμισεις" και
"Hdmi 2=LX-60D=SD ρυθμισεις".Τωρα και οι 2 συσκευες καταληγουν στο Hdmi 1.Βεβαια η καθε εισοδος της τηλεορασης (SONY KDL 46X3500) μπορει να αποθηκευση με καποιες παραχωρησεις εως και 4 σετ ρυθμισεων αλλα εστω και ετσι ισως ειναι προβλημα για καπιους.Για μενα ειναι ενοχλητικο.

Αρη, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά τελικά. Οσο για αυτό που αναφέρεις, σήμερα το διάβαζα στο αμερικάνικο φόρουμ το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οντως ισχύει αυτό που λες για τις ρυθμίσεις. Πρέπει κάθε φορά να επεμβαίνεις σε brightness και contrast, δυστυχώς... Βέβαια, το ότι δίνει καταπληκτική εικόνα το chip της Silicon Optix που φοράει, αυτό είναι που με εξιτάρει (Νανόπουλε ακούς γιατί είμαι αναποφάσιστος?)
Βάλε μας και καμιά φωτογραφία, από τηλεοπτικό σήμα, χωρίς και με παρέμβαση του ενισχυτή, να δούμε τι διαφορές έχει η εικόνα. Για τον ήχο είμαι σίγουρος ότι το μηχάνημα έχει αρκετά γκάζια, όπως είπες κι εσύ πριν.

Αρη, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά τελικά. Οσο για αυτό που αναφέρεις, σήμερα το διάβαζα στο αμερικάνικο φόρουμ το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οντως ισχύει αυτό που λες για τις ρυθμίσεις. Πρέπει κάθε φορά να επεμβαίνεις σε brightness και contrast, δυστυχώς... Βέβαια, το ότι δίνει καταπληκτική εικόνα το chip της Silicon Optix που φοράει, αυτό είναι που με εξιτάρει (Νανόπουλε ακούς γιατί είμαι αναποφάσιστος?)
Βάλε μας και καμιά φωτογραφία, από τηλεοπτικό σήμα, χωρίς και με παρέμβαση του ενισχυτή, να δούμε τι διαφορές έχει η εικόνα. Για τον ήχο είμαι σίγουρος ότι το μηχάνημα έχει αρκετά γκάζια, όπως είπες κι εσύ πριν.

same here!!!!

αν και ξέρω και μου έχουν πει χιλιάδες φορές οτι πρωταρχική δουλειά ενός ενισχυτή δεν είναι η εικόνα αλλά ο ήχος, εν τούτοις μια και είμαι στο ψάξιμο για αγορά ενισχυτή, το βρίσκω πολύ αξιόλογο μηχάνημα για αυτά που προσφέρει -ειδικά στον τομέα της εικόνας- δεδομένου φυσικά οτι η αγορά του θα γίνει απο το εξωτερικό.

οπότε +1 για μένα για αυτόν τον ενισχυτή και είναι στην κορυφή της λίστας για τους υποψήφιους που θα κοσμήσουν με την παρουσία τους το σαλόνι μου.-

Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

Πανο τι εννοεις καθε φορα να επεμβαινεις σε brightness και contrast?
Εγω ηθελα να πω οτι η τηλεοραση πρεπει να ξαναρυθμιστει ΜΙΑ φορα με βαση αυτο που παιρνει απο τον ενισχυτη.
Οσο για το οτι οι πηγες μετα τον ενισχυτη ειναι ολες μαζεμενες σε μια εισοδο ισχυει για ολους νομιζω τους ενισχυτες.
Το προβλημα λυνεται τουλαχιστον στην τηλεοραση μου αποθηκευοντας ρυθμισεις FULL HD στο cinema mode και SD στο πχ standard mode οποτε αναλογως τι βλεπεις το γυρνας.Απλα σε ολα τα mode εκτος του cinema καποιες ρυθμισεις οχι πολυ βασικες λειπουν αλλα το SD μπορουν να το καλυψουν.
Φωτογραφιες δεν μπορω να βαλω γιατι η φωτογραφικη μου λειπει!
Ελα απο το σπιτι να δεις μονος σου!
-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Onkyo TX-SR875

Πανο τι εννοεις καθε φορα να επεμβαινεις σε brightness και contrast?
Εγω ηθελα να πω οτι η τηλεοραση πρεπει να ξαναρυθμιστει ΜΙΑ φορα με βαση αυτο που παιρνει απο τον ενισχυτη.
Σύμφωνα με τους αμερικάνους, αλλάζουν τα blacks & lights. Και εννοώ ότι το μέσο προβολής κάθε φορά θέλει ρύθμιση, όχι ο ενισχυτής.

Οσο για το οτι οι πηγες μετα τον ενισχυτη ειναι ολες μαζεμενες σε μια εισοδο ισχυει για ολους νομιζω τους ενισχυτες.
Ναι, αλλά μπορεί να σου δώσουν χειρότερο σήμα από ότι εαν συνδέσεις την πηγή απευθείας στο μέσο προβολής.

Φωτογραφιες δεν μπορω να βαλω γιατι η φωτογραφικη μου λειπει!
Ελα απο το σπιτι να δεις μονος σου!
Δεν θα την γλιτώσεις :grinning-smiley-043
-bye-
-bye-

Paidia na kano mia erotis?

Mipos tha eitan kalitero na agorasoume ena ksexoristo upscaler para na paroume to 875, pou kaka ta psemata... h perisoteri pistevo oti to agorazoun gia to upscaling pou kanei.

etsi mporis na paris px to 3808 kai ena ksexoristo upscaler.
..tora tha mou pite oti to budget tha anevi arketa !!!

san skepsi ti lete? kali h idea.?

pantos kai ego eimai anamesa tou 3808 apo edo kai to 875 apo germania.

ps. ti lete na kanoume kanena powerbuy meso germanias gia to 875? :idea:

xexexe

Εισαι σιγουρος για το ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ???????
Ψαχνω να βρω το review που διαβασα οταν τον αγορασα που ελεγε οτι μετα την αγορα του ενισχυτη θα πρεπει να ξαναφερεται εναν ειδικο στο σπιτι για τις ρυθμισεις αλλα δεν το βρισκω.
Λες να εννοουσε οτι ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που θελεται να δειτε BLUE RAY πρεπει πρωτα να κλεισετε ραντεβου με τον mr Καστρο;:chinscratch:

Σαν σκεψη ο upscaler σιγουρα ειναι καλη αν σηκωνει το budget σου, και σιγουρα θα κανει καλυτερη δουλεια απο τον ONKYO.Aπλα ο ONKYO ειναι λυση 2 σε 1 σε χαμηλη τιμη και αποδοση πανω απο το μεσο ορο και στα 2 κατα τη γνωμη μου.

Εισαι σιγουρος για το ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ???????

Ετσι νόμίζω Αρη, εκτός κι αν κάνω λάθος, που πολύ το εύχομαι να σου πω την αλήθεια :BDGBGDB55:
Είμαι στο τσακ να τον παραγγείλω ακόμα κι απόψε! :devil-smiley-029:

Το θέμα είναι ότι παρουσιάστηκε πρόβλημα σε πολλούς, σε παγκόσμια κλίμακα (κάποιος αναφέρει στο avsforum ότι και σε αντίστοιχο φόρα στη Σουηδία παρουσιάστηκε το φαινόμενο σε αρκετούς). Αυτό άρχισε να προβληματίζει να σου πω την αλήθεια.

Από την άλλη με προβληματίζει το γεγονός ότι έπεσε πάρα πολύ η τιμή του, τουλάχιστον στο εξωτερικό, σε σχέση με την αρχική του τιμή. Γιατί μπορεί τώρα να τον βρίσκει κανείς στα 1050 , αλλά τέτοια μείωση τιμής σπάνια έως ποτέ δεν συναντάμε σε A/V μηχάνημα. Κι όλα αυτά απόψε με κάνουν να αναρωτιέμαι και να προβληματίζομαι για την αγορά μου.

Φυσικά οι προβληματισμοί οι δικοί μου δεν θέλω σε καμία περίπτωση να φανούν ότι μιλάω σαν να "υστερεί" ο εν λόγω ενισχυτής, αφού παρόλα αυτά που λέω, πάλι θέλω πολύ να τον έχω στην κατοχή μου. Αλλά τον θέλω φθηνό και με εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας, ζητάω πολλά? :D

Tο οτι δεν αλλαζει την αναλυση της πηγης (pass through) δε σημαινει οτι δεν παρεμβενει στην εικονα...
Mπες στο κρυφο μενου του ΟΝΚΥΟ και φτιαξε απο εκει το κοντραστ και τα λοιπα... και οχι απο την TV... εχει πολυ καλο επεξεργαστη για να κανεις το πειραγμα απο την TV και να "παραμελεις" τον δικο του...
Kαμια σχεση το μηχανημα με τους pioneer & denon... πλεον μετα απο τοσους μηνες χρησης... εχω δει εκπληκτικη εικονα, εκπληκτικο ηχο ειτε stereo ειτε 5.1 και μαλιστα εχει πεσει και η θερμοκρασια λειτουργιας (!!!δε ξερω πως εγινε!!!), και το εχω παντα μεταξυ 75-85 το volume του σε πολυκαναλο...

Last edited:
Tο οτι δεν αλλαζει την αναλυση της πηγης (pass through) δε σημαινει οτι δεν παρεμβενει στην εικονα...
Mπες στο κρυφο μενου του ΟΝΚΥΟ και φτιαξε απο εκει το κοντραστ και τα λοιπα... και οχι απο την TV... εχει πολυ καλο επεξεργαστη για να κανεις το πειραγμα απο την TV και να "παραμελεις" τον δικο του...
Kαμια σχεση το μηχανημα με τους pioneer & denon... πλεον μετα απο τοσους μηνες χρησης... εχω δει εκπληκτικη εικονα, εκπληκτικο ηχο ειτε stereo ειτε 5.1 και μαλιστα εχει πεσει και η θερμοκρασια λειτουργιας (!!!δε ξερω πως εγινε!!!), και το εχω παντα μεταξυ 75-85 το volume του σε πολυκαναλο...

Φιλε πες μας και μας πως να μπουμε στο κρυφο μενου να σωθουμε!
-bye-:grinning-smiley-043

Σήμερα είχα την ευκαιρία κι επισκέφτηκα το σπίτι του αγαπητού μέλους aris464 για να δω από κοντά το θηρίο που φέρει στο όνομα ONKYO TX-SR875.

Καταρχήν να ευχαριστήσω πολύ το φίλο Αρη για τη φιλοξενία του, η οποία ήταν άλλη μια φορά άψογη :ernaehrung004:
Απλά Αρη παρακάλεσε τη γλυκύτατη γυναίκα σου να μην φέρνει συνέχεια γλυκά, γιατί κάνουμε (προσπαθούμε καλύτερα) δίαιτα και αμα βλέπω τα κέικ μπροστά μου, είναι πειρασμός! :D

Να αναφέρω ότι η επίσκεψη έγινε γιατί όπως θα έχετε καταλάβει ήθελα πολύ να τον δω από κοντά και να κρίνω εαν όλα αυτά τα καλά λόγια που γράφονται στα διάφορα φόρα αληθεύουν, αφού τον θεωρώ έναν από τους υποψήφιους για αγορά ενισχυτές. Από την άλλη, επειδή λίγες είναι οι φορές που εδώ στη Ρόδο, κάποιος από τους γνωστούς μου τυχαίνει να έχει τέτοια μηχανήματα στο χώρο του, θεώρησα ευκαιρία να αδράξω αυτή. :2thumb22sup:

Να πάμε λοιπόν στην ουσία του θέματος. Ο ενισχυτής ήταν τοποθετημένος στο όμορφο rack έπιπλο του αγαπητού Αρη, το οποίο κοσμούσαν η κορυφαία LCD Sony 46X3500, το DVICO 6500, ένα PS3 και το DVDR Pioneer LX60.Μπορώ να σας πω ότι μόλις αντίκρισα τον ενισχυτή, είπα στον Αρη "Τι είναι αυτό το ΘΗΡΙΟ??? :speechless-smiley-0" Ενα ογκώδες μηχάνημα, επιβλητικό, έτοιμο να δείξει τις άγριες διαθέσεις του με το πάτημα των κουμπιών του τηλεκοντρόλ.

Αφού το κοίταξα λίγη ώρα και το θαύμασα (μαύρο χρώμα ήταν και πιστεύω ότι του πάει θαυμάσια) κάτσαμε στο σαλόνι και ήμασταν έτοιμοι για τις πρώτες θεάσεις-ακροάσεις.

Το demonstration το ανέλαβε ο Αρης, ο οποίος μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου προηγουμένως, ήξερε πάνω κάτω τι ζητούσα να ακούσω και να δω, παρά την μεγάλη "ασχετοσύνη" που έχω στα αυτάκια μου σε αυτόν τον τομέα. :grinning-smiley-043

Ξεκινήσαμε με μια ταινία HD, "The Patriot" με τον Mel Gibson. Εδώ να κάνω μια παρένθεση και να πω ότι για άλλη μια φορά που είδα από κοντά την τηλεόραση του Αρη (Sony 46X3500 από τα 3μ) η εικόνα της κεντούσε! Βάζουμε μια σκηνή όπου γίνεται μια αντάρτικη μάχη μέσα σε ένα δάσος. Τι να πω? Οτι δεν ήξερα από πού ερχόντουσαν οι σφαίρες? Οτι ο ήχος ήταν πεντακάθαρος? Οτι είχαμε την ένταση στα 70db και εμένα ήδη με πονούσαν τα αυτιά μου από την ένταση? Οτι άκουγα και την παραμικρή λεπτομέρεια? Από ότι καταλάβατε, έπαθα μια αναστάτωση, με την καλή έννοια εννοείται... Και να τονίσω ότι το σύστημα των ηχείων του φίλου Αρη ήταν κάτι σχετικά μικροί δορυφοροί της Sony. Κι όμως, κάποιες στιγμές, ιδίως όταν ανεβάσαμε την ένταση στα 75db, νόμιζα ότι τράνταζε το σπίτι!!! Απίθανη αίσθηση!!!

Οι πηγές ήταν συνδεδεμένες μέσω HDMI στον ενισχυτή και σαν έξοδο φυσικά χρησιμοποιούσε την 1 διαθέσιμη HDMI, στην οποία έδινε ανάλυση εξόδου εικόνας στα 1080p. Κι εδώ να πω ότι το chip REON-X κάνει άριστη δουλειά! Αυτό το είδα και με τα μάτια μου! Και πως το είδα? Φυσικά ήθελα να τεστάρω τις επιδόσεις του συγκεκριμένου chip, όχι σε κανένα HD βίντεο ή σε κανένα DVD, αλλά σε τηλεοπτικό σήμα. Και ακόμα χειρότερα, στο υπέροχο σήμα της αγαπητής μας συνδρομητικής...σήμα το οποίο περνούσε στον ενισχυτή μέσω του DVD-R Pioneer LX60. Την ώρα εκείνη έπαιζε στο SS2 "Μάντσεστερ - Λίβερπουλ", οπότε τι καλύτερο να τεστάρουμε τον ενισχυτή σε τηλεοπτικό σήμα και ταυτόχρονα γρήγορη κίνηση. Λοιπόν, το μηχάνημα κάνει δουλειά!!! Η εικόνα που έδινε ο ενισχυτής με τη βοήθεια του REON-X έβγαζε μάτια!!!! Και δεν τα παραλέω, αφού σε τέτοιες κριτικές, ιδίως όταν αφορούν εικόνα, που ασχολούμαι περισσότερο, είμαι πολύ αυστηρός. Ομως τι να πω...το έβλεπα με τα μάτια μου. Εβλεπες ακόμα και το λογότυπο του καναλιού πόση μεγάλη βελτίωση είχε σε ζωντάνια και ευκρίνεια, όταν το σήμα περνούσε μέσω του ONKYO. Εικονα σχεδόν σαν ένα καλό DVD player. Μπράβο στην ONKYO σε αυτό το κομμάτι :SFGSFGSF:

Κάποια στιγμή πλησίασα το χέρι μου στο πάνω μέρος του ενισχυτή για να διαπιστώσω πόσο πολύ θερμαίνεται ένα τέτοιο μηχάνημα και μετά από διάφορα προβλήματα που είχα διαβάσει σε ξένα φόρα, σχετικά με προβλήματα που αντιμετώπισαν πολλοί κάτοχοι ενισχυτών ONKYO με τα τροφοδοτικά τους. Η θερμοκρασία ήταν σε μέτρια επίπεδα, επίπεδα δηλαδή που σε καμιά περίπτωση δεν έλεγες ότι το μηχάνημα είναι ζεστό ή καίει. Χλιαρές καταστάσεις δηλαδή.

Για να μην σας κουράζω περισσότερο με το μακροσκελές μου ποστ, πιστεύω ότι είναι ένα κορυφαίο μηχάνημα και άριστη αγορά μέχρι τα 1500-2000 . Φυσικά, μπορεί σε κάποιους να αρέσουν κι άλλα μηχανληματα σε αυτή την κατηγορία, κυρίως όσον αφορά τον ήχο. Ομως εαν σας ενδιαφέρει και η εικόνα, τότε το συγκεκριμένο πιστεύω με τις όσες γνώσεις έχω και με αυτά που είδαν τα ίδια μου τα μάτια, ότι είναι μονόδρομος!!!

Είχα πάρει και την φωτογραφική, αλλά επειδή μετά πλάκωσαν κι άλλες επισκέψεις του Αρη, δεν ένιωθα άνετα να τραβήξω φωτογραφίες κι έτσι δεν...

Αρη, σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία και για το χρόνο σου :grinning-smiley-043

Φιλε πες μας και μας πως να μπουμε στο κρυφο μενου να σωθουμε!
-bye-:grinning-smiley-043

Πατάς το display από το τηλεκοντρόλ για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να δεις στην οθόνη του ενισχυτή την λέξη Brightness. Και μετά με τα βελάκια πας πάνω-κάτω. Αυτό το menu δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση, μόνο στην οθόνη του ενισχυτή.

To secret menu για την εικόνα περιλαμβάνει τα εξής:

Picture Quality Menu
The Picture Quality menu items appear on the AV receiver’s display, not the TV screen.
1. Press and hold down the remote controller’s [DISPLAY] button until a menu item appears.
2. Use the Up and Down buttons to select a menu item, and use the Left and Right [arrow buttons
> buttons to change its value.
If you don’t operate any buttons for 8 seconds, the Picture Quality menu will close automatically.
The settings are explained below.

Brightness
With the Brightness setting, you can adjust the black level of the picture so that blacks appear
as intended and details in dark scenes can be seen clearly.
Adjustable range: –20 to +20

Contrast
With the Contrast setting, you can adjust the white level of the picture so that whites appear as
intended and details in bright scenes can be seen clearly.

Hue
With the Hue setting, sometimes called​
tint,
you can adjust the balance between red and green
in the picture so that colors appear as intended.

Saturation
With the Saturation setting, you can adjust the amount of color in the picture so that colors
appear as intended.

Notes:
• The Picture Mode (Auto/Video/Film) function will not work if the souce component (DVD player, etc.) is outputting
progressive video.
• The Edge Enhancement function (On/Off) has no effect when the video resolution is down converted, for
example, 1080p to 720p.
• The NR (noise reduction) Mosquito, Random, Block functions support all video input signals up to 480p/576p