Ο Pioneer LX70 εγκαταλήφθηκε Γιώργο, δυστυχώς, γιατί δεν με κάλυπτε, όσον αφορά τη ζώνη Β, την οποία την είχε μαζί με τα surround back ηχεία.
Ακόμα είμαι σε σκέψεις μεταξύ Yamaha 3800, Denon 3808 (αυτούς τους 2 για αγορά από Ελλάδα) και Onkyo 875(αγορά από εξωτερικό).
Αυτό που με ελκύει πολύ προς τον Onkyo είναι το πολύ καλό κύκλωμα επεξεργασίας εικόνας που φοράει, γιατί θα μου λύσει τα χέρια στο να συνδέσω όλες τις πηγές πάνω σε αυτόν. Αλλά είναι όπως λες και το ρίσκο για μια τέτοια αγορά...τι να πω...το μόνο που ξέρω είναι ότι πρέπει να αποφασίσω άμεσα, γιατί δεν έχω περιθώρια χρόνου.
Αλλο μειονεκτημα και για μενα το σημαντικοτερο ειναι οτι αν και το "pass throuh" της εικονας μεσω του hdmi ειναι εξαιρετικο χωρις καθολου παρεμβαση στο σημα (ετσι λενε στα review οι μετρησεις) εντουτοις οι ρυθμισεις της τηλεορασης πρεπει να ξαναγινουν απο το μηδεν γιατι τιποτα δεν ισχυει.Το χρωμα, το contrast και η φωτεινοτητα ειναι ΕΜΦΑΝΩΣ λαθος.Πανο ακους;:smash:
Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι χρησιμοποιω διαφορετικες ρυθμισεις για FULL HD και SD δηλαδη "Hdmi 1=PS3=FULL HD ρυθμισεις" και
"Hdmi 2=LX-60D=SD ρυθμισεις".Τωρα και οι 2 συσκευες καταληγουν στο Hdmi 1.Βεβαια η καθε εισοδος της τηλεορασης (SONY KDL 46X3500) μπορει να αποθηκευση με καποιες παραχωρησεις εως και 4 σετ ρυθμισεων αλλα εστω και ετσι ισως ειναι προβλημα για καπιους.Για μενα ειναι ενοχλητικο.
Αρη, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά τελικά. Οσο για αυτό που αναφέρεις, σήμερα το διάβαζα στο αμερικάνικο φόρουμ το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οντως ισχύει αυτό που λες για τις ρυθμίσεις. Πρέπει κάθε φορά να επεμβαίνεις σε brightness και contrast, δυστυχώς... Βέβαια, το ότι δίνει καταπληκτική εικόνα το chip της Silicon Optix που φοράει, αυτό είναι που με εξιτάρει (Νανόπουλε ακούς γιατί είμαι αναποφάσιστος?)
Βάλε μας και καμιά φωτογραφία, από τηλεοπτικό σήμα, χωρίς και με παρέμβαση του ενισχυτή, να δούμε τι διαφορές έχει η εικόνα. Για τον ήχο είμαι σίγουρος ότι το μηχάνημα έχει αρκετά γκάζια, όπως είπες κι εσύ πριν.
Αρη, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά τελικά. Οσο για αυτό που αναφέρεις, σήμερα το διάβαζα στο αμερικάνικο φόρουμ το συγκεκριμένο πρόβλημα. Οντως ισχύει αυτό που λες για τις ρυθμίσεις. Πρέπει κάθε φορά να επεμβαίνεις σε brightness και contrast, δυστυχώς... Βέβαια, το ότι δίνει καταπληκτική εικόνα το chip της Silicon Optix που φοράει, αυτό είναι που με εξιτάρει (Νανόπουλε ακούς γιατί είμαι αναποφάσιστος?)
Βάλε μας και καμιά φωτογραφία, από τηλεοπτικό σήμα, χωρίς και με παρέμβαση του ενισχυτή, να δούμε τι διαφορές έχει η εικόνα. Για τον ήχο είμαι σίγουρος ότι το μηχάνημα έχει αρκετά γκάζια, όπως είπες κι εσύ πριν.
Πανο τι εννοεις καθε φορα να επεμβαινεις σε brightness και contrast?
Εγω ηθελα να πω οτι η τηλεοραση πρεπει να ξαναρυθμιστει ΜΙΑ φορα με βαση αυτο που παιρνει απο τον ενισχυτη.
Σύμφωνα με τους αμερικάνους, αλλάζουν τα blacks & lights. Και εννοώ ότι το μέσο προβολής κάθε φορά θέλει ρύθμιση, όχι ο ενισχυτής.
Οσο για το οτι οι πηγες μετα τον ενισχυτη ειναι ολες μαζεμενες σε μια εισοδο ισχυει για ολους νομιζω τους ενισχυτες.
Ναι, αλλά μπορεί να σου δώσουν χειρότερο σήμα από ότι εαν συνδέσεις την πηγή απευθείας στο μέσο προβολής.
Φωτογραφιες δεν μπορω να βαλω γιατι η φωτογραφικη μου λειπει!
Ελα απο το σπιτι να δεις μονος σου!
Δεν θα την γλιτώσεις
![]()
Εισαι σιγουρος για το ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ???????
Δες και αυτο ισως φανει χρησιμο
http://www.ultimateavmag.com/avreceivers/907onk875/
Αλλο μειονεκτημα και για μενα το σημαντικοτερο ειναι οτι αν και το "pass throuh" της εικονας μεσω του hdmi ειναι εξαιρετικο χωρις καθολου παρεμβαση στο σημα (ετσι λενε στα review οι μετρησεις) εντουτοις οι ρυθμισεις της τηλεορασης πρεπει να ξαναγινουν απο το μηδεν γιατι τιποτα δεν ισχυει.Το χρωμα, το contrast και η φωτεινοτητα ειναι ΕΜΦΑΝΩΣ λαθος.Πανο ακους;:smash:
Tο οτι δεν αλλαζει την αναλυση της πηγης (pass through) δε σημαινει οτι δεν παρεμβενει στην εικονα...
Mπες στο κρυφο μενου του ΟΝΚΥΟ και φτιαξε απο εκει το κοντραστ και τα λοιπα... και οχι απο την TV... εχει πολυ καλο επεξεργαστη για να κανεις το πειραγμα απο την TV και να "παραμελεις" τον δικο του...
Kαμια σχεση το μηχανημα με τους pioneer & denon... πλεον μετα απο τοσους μηνες χρησης... εχω δει εκπληκτικη εικονα, εκπληκτικο ηχο ειτε stereo ειτε 5.1 και μαλιστα εχει πεσει και η θερμοκρασια λειτουργιας (!!!δε ξερω πως εγινε!!!), και το εχω παντα μεταξυ 75-85 το volume του σε πολυκαναλο...
Φιλε πες μας και μας πως να μπουμε στο κρυφο μενου να σωθουμε!
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.