το καταστημα τι λεει?Αγορασα και εγω τον 875 απο Γερμανια (950 ευρω συνολο) αλλα με περιμενε μια πολυ δυσαρεστη εκπληξη.
Συνδεοντας τον για πρωτη φορα, και χωρισ να εχω βαλει ακουστικα, ο ενισχυτης εβγαλε το σηματακι πωσ τα headphones ειναι συνδεδεμενα, με αποτελεσμα να μην πηγενει κανενας ηχος στα ηχεια μου...
Δοκιμασα να βαλω ακοθστικα μπας και ξεκολισει αλλα ματαια...τωρα το καταστημα στη Γερμανια (hifinesse) δεν μου δινει καμια λυση και δεν ξερω τι να κανω...
Τι με συμβουλευετε?
Καλησπερα παιδια,
Πηγα στην Αγ. Δημητριου, η κοπελα με εστηλε στην Κασσανδρου οπου βρισκεται καποιος στον οποιο εχουν αναθεσει το service...Θα δει το μηχανημα μου ειπε ο τεχνικος και αυριο (Δευτερα) θα μιλισει ο ιδιος με την αντιπροσοπεια για να δουμε ποιος θα αναλαβει το κοστος επισκευης...
Θα κρατησω το topic updated με την εξελιξη αυτης της ιστοριας...
Argi και ολα τα υπολοιπα παιδια που απαντησαν, ευχαριστω για τη συμπαρασταση!
Θα ηταν πολυ χρησιμο για ολους να ποσταρουμε αυτα τα νομοθετικα αποσπασματα που αναφερεις, σε ενα thread εδω στο φορουμ, για να μπορουν να λαβουν γνωση ΟΛΑ τα μελη του Av-club και οχι μονο...:antlers:σωστο
αλλα και για εκει υπαρχει νομοθεσια
ευτυχως
δεν μπορει να καθυστερει οσο θελει καποιος εις βαρος μας
τν τριτη παω στο υπουργειο εμποριου
μετα τα ξαναλεμε
Στέλιο, οι τεχνικοί σε όλες τις εταιρείες τις εντολές τις παίρνουν από "πάνω". Φαντάζομαι το ίδιο θα συμβαίνει και στην εταιρεία σου. Εσύ μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση αλλά αν σε "φρενάρει" ο από πάνω , τι να κάνεις κι εσύ;
Τα "βέλη" σε καμιά περίπτωση δεν πάνε στους τεχνικούς. Πάνε στην διοίκηση και στον τρόπο marketing της κάθε εταιρείας.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟN ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ SERVICE ΤΗΣ ΟΝΚΥΟ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.