Re: Απάντηση: Οπερα
Πάλι σε έξοδα θα μπούμε... Ευχαριστούμε για τις προτάσεις.
Αν θελήσουμε τα ASIN/LABELS (καλά αυτά τα δίνεις στα περισσότερα), των cd, είναι εύκολο ή ζητάω πολλά? Όχι τίποτε άλλο, αλλά να βοηθήσουμε τον στόκο πωλητή στο δισκάδικο.:slapface:
Μεταξύ μας, και καμιά πρόταση για καλό eshop μια χαρά θα μου έρθει.:Banane0:
Σπύρος Σούρλας said:1)Rigoletto.H εκτέλεση που προτεινει ο Δαμιανός ειναι αξεπέραστη.Κορυφαια λυρική -δραματική όπερα.Οι ερμηνευτές με πρώτο τον Gobbi,συγκλονιστικοί
2)Κουρέας της Σεβίλλης.Δαμιανός speaking again.Δροσερή-κωμική-ανάλαφρη.
3)Norma-Bellini.Callas,Stignani,Filippesci EMI.Tulio Serafin.(στην μονοφωνική εκδοχή).H καλύτερη Norma ολων των εποχών.Η Calas ειναι η Norma.Oπερα με σπουδαίες άριες και εκπληκτικά νουέτα και τρίο.
4)La sonnambula-Bellini.EMI.Callas,Monti,Cossotto,Zaccaria.Votto.Πολυ ευχάριστη και μελωδική κωμωδία παρεξηγήσεων.Στο φινάλε η diva ειναι μαγευτική.
5)Tosca-Puccini.Callas-Di Stefano-Gobbi.Victor De Sabata.Oλο το βαρύ πυροβολικό μαζί.Φοβερό δράμα .Για μένα η καλύτερη Tosca.EMI
6)Αida-Verdi.Callas,Tucker,Barbieri,Gobbi.Serafin.Κλασσική δραματική όπερα με συναρπαστική εξέλιξη,και πανέμορφες άριες.EMI
7)Τraviata-Verdi.Ileana Cotrubas,Placido Domingo,Sherrill Milnes,Stefania Malagu.Bavarian state opera chorus and orchestra.Carlos Kleiber.D.G.Για να μην προτείνω Τraviata με Callas κατι σημαίνει.Η Cotrubas καθοδηγείται απο εναν εκπληκτικό Kleiber και ειναι super.Η ολη εκτέλεση, είναι για μένα η πιό πλήρης Traviata πού έχω ακούσει.
8)IL Trovatore-Verdi.Callas-Di Stefano,Panerai,Barbieri,Zaccaria.Herbert Von Karajan.Σπουδαίο μελόδραμα .Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
9)Mαγικός Αυλός.Οπως το προτείνει ο Δαμιανός.Ολη η ομάδα υπο τον Klemperer πετάει.
10)Lucia diLammermoor-Donizetti.Callas,Tagliavini,Cappuccilli,Ladysz.Serafin.EMI.Κλασσικό μελόδραμα με μιά Callas συγκλονιστική στην περίφημη ´σκηνή τής τρέλλας´,μιά απο τις πιό δραματικές τού οπερατικού ρεπερτορίου.
Πάλι σε έξοδα θα μπούμε... Ευχαριστούμε για τις προτάσεις.

Αν θελήσουμε τα ASIN/LABELS (καλά αυτά τα δίνεις στα περισσότερα), των cd, είναι εύκολο ή ζητάω πολλά? Όχι τίποτε άλλο, αλλά να βοηθήσουμε τον στόκο πωλητή στο δισκάδικο.:slapface:
Μεταξύ μας, και καμιά πρόταση για καλό eshop μια χαρά θα μου έρθει.:Banane0: