Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

περαν της πλακας που εκανα στο ψιλο χιουμοριστικο ποστ για τα παιδια σου οτι γυρνανε σαν ζουζουνια εννοουσα.

E, πλάκα πλάκα θα φύγω καμία μέρα από ανακοπή με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου... :flipout:

Το βράδυ που έγινε η καθίζηση στο Ολυμπιακό στάδιο (που καταλάβαμε μια χαρά), ξύπνησα και βλέπω τη μεγάλη πάνω από το κεφάλι μου!
Βγάζω κραυγή κανονικά, ξύπνησε η γυναίκα μου, φώναξε "Σεισμός" και άρχισε να τρέχει γύρω γύρω και να μαζεύει πράγματα.
Φεύγει για το σαλόνι, ξυπνάει η μεγάλη, αρχίζει να κλαίει και τρέχει στο δωμάτιο της, ξυπνάει ο μικρός και τρέχει στην κουζίνα (άγνωστο γιατί) και εγώ τους κυνηγούσα γύρω γύρω.

Ακροβολιστήκαμε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα και μετά συζητάμε να έχω πιστόλι πρόχειρο δίπλα μου την ώρα που κοιμάμαι
Δεν θα μείνει ρουθούνι!

E, πλάκα πλάκα θα φύγω καμία μέρα από ανακοπή με τον τρόμο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μου... :flipout:

Το βράδυ που έγινε η καθίζηση στο Ολυμπιακό στάδιο (που καταλάβαμε μια χαρά), ξύπνησα και βλέπω τη μεγάλη πάνω από το κεφάλι μου!
Βγάζω κραυγή κανονικά, ξύπνησε η γυναίκα μου, φώναξε "Σεισμός" και άρχισε να τρέχει γύρω γύρω και να μαζεύει πράγματα.
Φεύγει για το σαλόνι, ξυπνάει η μεγάλη, αρχίζει να κλαίει και τρέχει στο δωμάτιο της, ξυπνάει ο μικρός και τρέχει στην κουζίνα (άγνωστο γιατί) και εγώ τους κυνηγούσα γύρω γύρω.

Ακροβολιστήκαμε μέσα σε 5 δευτερόλεπτα και μετά συζητάμε να έχω πιστόλι πρόχειρο δίπλα μου την ώρα που κοιμάμαι
Δεν θα μείνει ρουθούνι!

Έχει κενά η ιστορία σου αγαπητέ!
Πώς είδες τη μεγάλη πάνω από το κεφάλι σου και μετά λες ότι ξύπνησε και άρχισε να κλαίει;
Πόσες μεγάλες έχεις; ...κόρες...;
Για πάμε από την αρχή σε παρακαλώ...

Police-Interrogation1-300x225.jpg

Γενικα τρεχετε δηλαδη. :smile:
Τωρα βεβαια απο την νεοτερη περιγραφη σου φυγαμε απο το gremlins mode και πηγαμε στο...

c5f50da65a416a17c2086da6cc72b87b.jpg

ok, εσυ μαλλον εισαι ιδιαζουσα περιπτωση. Δεν εισαι για οπλο.
Και με κλειστα τα ματια, ετσι οπως τρεχετε θα πετυχεις καποιον δικο σου. :flipout:

Το όπλο φταίει μόνο του. Α ναι, και το ότι λειτουργεί ο καλός ο νόμος για την οπλοκατοχή...:flipout:

Πάντως η γνώση/υποψία της οπλοκατοχής των κτηματιων θα έπρεπε να έχει αποτρέψει σε μεγαλύτερο βαθμό την αρπαγή καρπουζιών και οπωροκηπευτικών, αν η θεωρία ήταν σωστή.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Στην Κρήτη το πείραμα της ελεύθερης οπλοκατοχής και οπλοχρησίας έχει αποτύχει. 

Α, έγινε πείραμα τώρα ο ανεπαρκής νόμος; ΟΚ, και από τους μετέχοντες στο πείραμα αυτό πόσοι σκοτώθηκαν και πόσοι είναι ζωντανοί από αυτούς που έχουν όπλο (να βάλουμε και το κρητικό μαχαίρι μαζί) ; :grandpa:

Α, έγινε πείραμα τώρα ο ανεπαρκής νόμος; ΟΚ, και από τους μετέχοντες στο πείραμα αυτό πόσοι σκοτώθηκαν και πόσοι είναι ζωντανοί από αυτούς που έχουν όπλο (να βάλουμε και το κρητικό μαχαίρι μαζί) ; :grandpa:

Τι σημασία έχει ο νόμος; Η μαζική οπλοφορία είναι που μας ενδιαφέρει και τα αποτελέσματά της. Τα οποία στην Κρήτη κάθε άλλο παρά θετικά είναι. Εκεί μάλιστα δεν έχεις και περιορισμούς, αγοράζεις ότι αντέχει η τσέπη σου; Καλάσνικοφ θες; Καλάσνικοφ παίρνεις.

Τι σημασία έχει ο νόμος; Η μαζική οπλοφορία είναι που μας ενδιαφέρει και τα αποτελέσματά της. Τα οποία στην Κρήτη κάθε άλλο παρά θετικά είναι. Εκεί μάλιστα δεν έχεις και περιορισμούς, αγοράζεις ότι αντέχει η τσέπη σου; Καλάσνικοφ θες; Καλάσνικοφ παίρνεις.

Άμα δεν έχει σημασία ο νόμος τότε τι έχει;

Παίδες, εσείς που είστε υπέρ της οπλοαπαγόρευσης αποφασίστε. Ο νόμος είναι επαρκής ή όχι; Μόνοι σας λέτε ότι είναι εφικτό να έχεις καλάσνικοφ.

Για τα θετικά ή όχι τα αποτελέσματα της οπλοκατοχής και να βγει αποτέλεσμα θα πρέπει να έχουμε όλα τα στοιχεία και όχι τυχαία παραδείγματα. Κάποιος πυροβόλησε κάποιον και αυτό είναι τι ακριβώς;

Άμα δεν έχει σημασία ο νόμος τότε τι έχει;

Παίδες, εσείς που είστε υπέρ της οπλοαπαγόρευσης αποφασίστε. Ο νόμος είναι επαρκής ή όχι; Μόνοι σας λέτε ότι είναι εφικτό να έχεις καλάσνικοφ.

Για τα θετικά ή όχι τα αποτελέσματα της οπλοκατοχής και να βγει αποτέλεσμα θα πρέπει να έχουμε όλα τα στοιχεία και όχι τυχαία παραδείγματα. Κάποιος πυροβόλησε κάποιον και αυτό είναι τι ακριβώς;

Εγώ είμαι υπέρ της εφαρμογής του νόμου περι οπλοκατοχής και στην Κρήτη. Εκεί (τουλάχιστον σε κάποιες περιοχές) η κατάσταση είναι όπως θα την ήθελες να είναι και στην υπόλοιπη Ελλάδα, όποιος θέλει όπλο το έχει, όλοι οπλοφορούν, όλοι ξέρουν ότι όλοι οπλοφορούν κλπ. Τυχαίνει να έχω ζήσει λίγο εκεί και σε πληροφορώ ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου ειδυλλιακά απο πλευράς εγκληματικότητας.

Ο νόμος είναι επαρκέστατος, απλά στην Κρήτη δεν εφαρμόζεται, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Πως είναι επαρκέστατος ενώ έχει αδυναμία εφαρμογής; :flipout:

Αν δεν τον εφαρμόζουν οι τοπικές αρχές γιατί είναι διεφθαρμένες μέχρι το κόκκαλο τι να σου κάνει ο νόμος; Στην υπόλοιπη Ελλάδα εφαρμόζεται κανονικά.

Δεν τον εφαρμόζουν; Τι λένε δηλαδή, ότι εκεί επιτρέπεται γιατί είναι διεφθαρμένες οι αρχές; Πως δεν τον εφαρμόζουν δηλαδή; Στο δικαστήριο άμα πας σου λέει εντάξει εδώ δεν ισχύει αυτός ο νόμος;

Είναι ένας ανεπαρκής νόμος κατ' αρχήν γιατί δεν εστιάζει παρά μόνο στην απαγόρευση του άψυχου αντικειμένου. Καμία άλλη πρόβλεψη δεν έχει γίνει. Είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε και από κει και πέρα ο καθένας είναι έρμαιο της ανεπάρκειας του συγκεκριμένου νόμου.

Δεν τον εφαρμόζουν; Τι λένε δηλαδή, ότι εκεί επιτρέπεται γιατί είναι διεφθαρμένες οι αρχές; Πως δεν τον εφαρμόζουν δηλαδή; Στο δικαστήριο άμα πας σου λέει εντάξει εδώ δεν ισχύει αυτός ο νόμος;

Είναι ένας ανεπαρκής νόμος κατ' αρχήν γιατί δεν εστιάζει παρά μόνο στην απαγόρευση του άψυχου αντικειμένου. Καμία άλλη πρόβλεψη δεν έχει γίνει. Είναι ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε και από κει και πέρα ο καθένας είναι έρμαιο της ανεπάρκειας του συγκεκριμένου νόμου.

Τρολάρεις, κλασικά. Ξέρεις καμια πόλη της Ελλάδας που μπορεί να βγει ένα παιδάκι στο μπαλκόνι και να αρχίσει να ρίχνει μπαλωθιές πρωί-πρωί με το πιστόλι του μπαμπά του χωρίς να έρθει η αστυνομία; Ε, αυτό έχει γίνει στο Ρέθυμνο. Φταίει ο νόμος γι αυτό;

Ο νομος ΔΕΝ εφαρμοζεται απο θεικα οντα που ΔΕΝ τους τρυπανε σφαιρες και μαχαιρια.
Τραβα στα βουνα επανω και ΕΦΑΡΜΟΣΕ τον νομο. Θα σου κανουν τα αντερα πατσα
και θα ταισουν τα σκυλια τους.

Οι νομοι εφαρμοζονται εκει που ΔΕΝ υπαρχουν ατιθασοι, ασυδοτοι και ... σε αλλη εποχη.

kritikos.jpg