Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Ε, όχι και δικό μου. Θεωρείς εξ' αρχής κάποιον ότι θα κάνει κάτι, χωρίς να το έχει κάνει. Βασισμένος σε τι; Έτσι γενικά και αόριστα;

Βασισμενο στο φυλαγε τα ρουχα σου.deal with it : )

Οι γυναίκες είναι σαν τα λουλούδια......

Το ξέρεις?

:)

Άμα είναι να το ρίξουμε στην ποίηση...

111007_ugly_woman_shirt.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βασισμενο στο φυλαγε τα ρουχα σου.deal with it : )

Η οπλοφορία είναι βασισμένη στο φύλαγε τα ρούχα σου βρε. Πως το έκανες ανάποδα πάλι;

Η συγκεκριμενη (που ποσταρες) επειδη τρωει συνεχεια απορριψεις .... ισως να ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ψυχικα/συναισθηματικα.

Αλλα, βεβαια, ποιος ενδιαφερεται ! .... :p

Η οπλοφορία είναι βασισμένη στο φύλαγε τα ρούχα σου βρε. Πως το έκανες ανάποδα πάλι;

Eσυ τα λες αναποδα.H απαγορευση ειναι ακριβως για να προστατευσουμε τους αυτους μας απο τους ...Καλαχαν : )
Δρα δηλαδη αποτρεπτικα : )

Eσυ τα λες αναποδα.H απαγορευση ειναι ακριβως για να προστατευσουμε τους αυτους μας απο τους ...Καλαχαν : )
Δρα δηλαδη αποτρεπτικα : )

Με ποιο τρόπο; Ο νομοταγής λοιπόν δεν έχει όπλο. Ο παράνομος δεν ενδιαφέρεται για τον νόμο. Βρες το λάθος.

Πρεπει καποια στιγμη να αναφερθει οτι στις ΗΠΑ τα οπλαδικα διαθετουν ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ λομπυ.
Προσπαθησε καποιος (προεδρος νομιζω) να τους κοντραρει ... και τον αδειασαν οι μισοι και πλεον γερουσιαστες.
Δεν κουνηθηκε φυλο. Και ειχε ολο τον λαο με το μερος του (νομιζω οτι ηταν μετα απο μια σφαγη μαθητων απο
ντεσπεραντο συμμαθητη, απο τα πρωτα μεγαλα σοκ στις ΗΠΑ ... καπουν κοντα την εποχη του πολεμου στο
Κοσσοβο ... 1999 ... καπου εκει !)

Οι ηγεσιες μας ειναι οι μεγαλες πορνες της ψηφου. Θελουμε να τις σκανδαλισουμε με νεες πελατειες ?

Last edited:
Ο Ομπάμιας ήταν και το νομοσχέδιο της Φαινστάιν. Ναι δεν πέρασε από το κογκρέσο. Δεν σημαίνει κάτι. Η προσέγγιση του νομοσχεδίου ήταν εντελώς λάθος.

Λες ας πούμε, να μειωθεί η χωρητικότητα των γεμιστήρων ως μέτρο για τον περιορισμό των επίδοξων mass-shooteers. Τα διακοσμητικά στοιχεία στα όπλα τα κάνουν πιο θανατηφόρα. Και άλλα πολλά. Γελούσαν και τα τσιμέντα. Τι να περάσει;

Με ποιο τρόπο; Ο νομοταγής λοιπόν δεν έχει όπλο. Ο παράνομος δεν ενδιαφέρεται για τον νόμο. Βρες το λάθος.

Θα μπλεξουμε.Μετα θα αρχισει να παιζει η δυναμη πυρος.Θα πηγαινουμε για μπανιο και μαζι με την πετσετα και τα αντιηλιακα θα πρεπει να εχουμε στο πορτ παγκαζ και..minigun.
Φασαρια.Δεν ξεκιναμε καλυτερα απο το κρανος και την ζωνη ασφαλειας ? Και αυτα σημαντικα ειναι :)

Το λάθος είναι ότι νομίζεις πως ζούμε στην Άγρια Δύση και πρέπει ο καθένας να υπερασπίζεται το σπιτικό του από desperados, Ινδιάνους κλπ. Ζούμε σε οργανωμένη κοινωνία, υπάρχει αστυνομία και οι παράνομοι είναι σχετικά λίγοι (στην Ελλάδα τουλάχιστον). Οι περιστάσεις κατά τις οποίες θα σου χρησιμεύσει ενα όπλο είναι ελάχιστες. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας δεν πρόκειται να έρθουν ποτέ σε άμεση επαφή με βίαιη εγκληματικότητα. Αλλά ακόμα και αν έρθεις, η κατοχή όπλου μάλλον θα περιπλέξει τα πράγματα.

Θα μπλεξουμε.Μετα θα αρχισει να παιζει η δυναμη πυρος.Θα πηγαινουμε για μπανιο και μαζι με την πετσετα και τα αντιηλιακα θα πρεπει να εχουμε στο πορτ παγκαζ και..minigun.
Φασαρια.Δεν ξεκιναμε καλυτερα απο το κρανος και την ζωνη ασφαλειας ? Και αυτα σημαντικα ειναι :)

Πως θα παίζει η δύναμη πυρός; Θες να το εξηγήσεις λίγο αυτό;

Επίσης θεωρείς ότι είναι καλύτερα να είσαι εντελώς άοπλος μπροστά σε απειλη;

Το λάθος είναι ότι νομίζεις πως ζούμε στην Άγρια Δύση και πρέπει ο καθένας να υπερασπίζεται το σπιτικό του από desperados, Ινδιάνους κλπ. Ζούμε σε οργανωμένη κοινωνία, υπάρχει αστυνομία και οι παράνομοι είναι σχετικά λίγοι (στην Ελλάδα τουλάχιστον). Οι περιστάσεις κατά τις οποίες θα σου χρησιμεύσει ενα όπλο είναι ελάχιστες. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας δεν πρόκειται να έρθουν ποτέ σε άμεση επαφή με βίαιη εγκληματικότητα. Αλλά ακόμα και αν έρθεις, η κατοχή όπλου μάλλον θα περιπλέξει τα πράγματα.

Όχι βέβαια. Έγραψα ότι στις συνθήκες που έχουμε δεν είναι αναγκαίο.

Όσο οργανωμένη και να είναι μια κοινωνία, θήκες για να κουβαλάς αστυνομικό πάνω σου δεν υπάρχουν και οι σφαίρες είναι πολύ πιο γρήγορες από οποιοδήποτε περιπολικό. Είναι υπόθεση δευτερολέπτων η αυτοάμυνα.
Σε αυτό δεν μπορείς να κλείσεις τα μάτια όσο κι αν το θες.

Ποσες φορες απειληθηκες (απο οπλο) βρε Pleo ? ....

Εδω στην Θεσσαλονικη, βγαινω 12 τα μεσανυχτα για βολτα στην παραλια ... και ουτε που σκεφτομαι εγκληματικοτητα.
Ζω σε μια απο τις πλεον ηρεμες πολεις στον κοσμο. Και θα τρεξω να βαλω φωτια στα πατζακια μου ? Γιατι ?

Ποσες φορες απειληθηκες (απο οπλο) βρε Pleo ? ....

Πάλι τα ίδια θα λεμε; Καμία. Το έγραψα.

Εδω στην Θεσσαλονικη, βγαινω 12 τα μεσανυχτα για βολτα στην παραλια ... και ουτε που σκεφτομαι εγκληματικοτητα.
Ζω σε μια απο τις πλεον ηρεμες πολεις στον κοσμο. Και θα τρεξω να βαλω φωτια στα πατζακια μου ? Γιατι ?

Πως θα βάλεις φωτιά στα πατζάκια σου βρε; Για αυτοάμυνα λέμε. Να πιαστεί κάπου και να επυρσοκροτήσει εννοείς;

Παραιτουμαι .... :p .... αστο !

ΟΚ.

Ένα tip for you. Δεν ξέρω ούτε ένα σπίτι να μην έχει έστω ένα κρητικό μαχαίρι για σουβενίρ. Όπλο είναι και αυτό, και υπό προϋποθέσεις πιο αποτελεσματικό από ένα πυροβόλο όπλο. Think about it.

Μανούλα μου! Τι όπλα μου λέτε τώρα...

https://www.youtube.com/watch?v=cXRnQSdyeSE

PS: Και.....οι γυναίκες είναι σαν τα λουλούδια. Δεν μπορούν να οδηγήσουν (εδώ μέσα το διάβασα).

να και ένα ακόμη που θα σου αρέσει:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τώρα πείτε μου. Θα έχει τη δυνατότητα η παραπάνω ξανθιά να αγοράσει όπλο άπονα και δεν θα ψωνίσει (προς χάριν πληρότητας)?

Με τόσα καθάρματα που κυκλοφορούν έξω?
:)

Τι βίντεο είναι αυτό?

Κουδουνίζει το κεφάλι μου σαν να τις έχω φάει εγώ...

Αν βασιζετε την ασφάλεια σας στον κρατικο μηχανισμο χασατε. Η Αστυνομια λειτουργει διαπιστωτικα και κατόπιν ερευνα κλπ. Δεν θα προλαβει κανεις - ουτε και προλαβε ποτε - τον οπλισμενο διαρρηκτη πριν κανει τη ζημια.

Ειμαι υπερ της οικιακης οπλοκατοχης 100% και να πω την αληθεια θεωρω πως ειναι τραγικο να αποδεχομαστε πως το κρατος μπορει να εχει οπλα, οι εγκληματιες ουτως η αλλως δεν θα ρωτησουν, και μενει στη μεση ανυπερασπιστος ο μεσος πολιτης.