Ε, όχι και δικό μου. Θεωρείς εξ' αρχής κάποιον ότι θα κάνει κάτι, χωρίς να το έχει κάνει. Βασισμένος σε τι; Έτσι γενικά και αόριστα;
Οι γυναίκες είναι σαν τα λουλούδια......
Το ξέρεις?
![]()
Βασισμενο στο φυλαγε τα ρουχα σου.deal with it : )
Η οπλοφορία είναι βασισμένη στο φύλαγε τα ρούχα σου βρε. Πως το έκανες ανάποδα πάλι;
Eσυ τα λες αναποδα.H απαγορευση ειναι ακριβως για να προστατευσουμε τους αυτους μας απο τους ...Καλαχαν : )
Δρα δηλαδη αποτρεπτικα : )
Με ποιο τρόπο; Ο νομοταγής λοιπόν δεν έχει όπλο. Ο παράνομος δεν ενδιαφέρεται για τον νόμο. Βρες το λάθος.
Με ποιο τρόπο; Ο νομοταγής λοιπόν δεν έχει όπλο. Ο παράνομος δεν ενδιαφέρεται για τον νόμο. Βρες το λάθος.
Θα μπλεξουμε.Μετα θα αρχισει να παιζει η δυναμη πυρος.Θα πηγαινουμε για μπανιο και μαζι με την πετσετα και τα αντιηλιακα θα πρεπει να εχουμε στο πορτ παγκαζ και..minigun.
Φασαρια.Δεν ξεκιναμε καλυτερα απο το κρανος και την ζωνη ασφαλειας ? Και αυτα σημαντικα ειναι![]()
Το λάθος είναι ότι νομίζεις πως ζούμε στην Άγρια Δύση και πρέπει ο καθένας να υπερασπίζεται το σπιτικό του από desperados, Ινδιάνους κλπ. Ζούμε σε οργανωμένη κοινωνία, υπάρχει αστυνομία και οι παράνομοι είναι σχετικά λίγοι (στην Ελλάδα τουλάχιστον). Οι περιστάσεις κατά τις οποίες θα σου χρησιμεύσει ενα όπλο είναι ελάχιστες. Η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της χώρας δεν πρόκειται να έρθουν ποτέ σε άμεση επαφή με βίαιη εγκληματικότητα. Αλλά ακόμα και αν έρθεις, η κατοχή όπλου μάλλον θα περιπλέξει τα πράγματα.
Ποσες φορες απειληθηκες (απο οπλο) βρε Pleo ? ....
Εδω στην Θεσσαλονικη, βγαινω 12 τα μεσανυχτα για βολτα στην παραλια ... και ουτε που σκεφτομαι εγκληματικοτητα.
Ζω σε μια απο τις πλεον ηρεμες πολεις στον κοσμο. Και θα τρεξω να βαλω φωτια στα πατζακια μου ? Γιατι ?
Παραιτουμαι ........ αστο !
Μανούλα μου! Τι όπλα μου λέτε τώρα...
https://www.youtube.com/watch?v=cXRnQSdyeSE
PS: Και.....οι γυναίκες είναι σαν τα λουλούδια. Δεν μπορούν να οδηγήσουν (εδώ μέσα το διάβασα).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.