Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Δεν γνωρίζω αλλά φαντάζομαι ότι το κόστος για το σύνολο των σπιτιών θα ήταν αστρονομικό. Γι αυτό δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε στο Λονδίνο, ούτε στο Παρίσι, ούτε στη Μόσχα, ούτε πουθενά. Μόνο οι πολύ πλούσιοι έχουν έχουν τέτοια πράγματα, σε συνεργασία με ιδιωτική ασφάλεια...

Γιατι απλουστατα δεν αρκει να πατησεις το κουμπι για να ερθει η αστυνομια.
Και να θελει δηλαδη, τι θα πρωτο-προλαβει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχουν κοψει χαλιναρι τα παιδια.Αντε και πολιτοφυλακες με καραμπινες και αλογα

Ναι αλλα τελικα μονο αυτοι θα την βγαλουν καπως...

Οπως ελεγε στο φιλμ ο Παπαφλεσας "και αλοιμονο οποιον βρουν οι Τουρκοι ξαρματωτο".

Στο Τεξας εχουν αναρτησει ταμπελες με μεγαλα "Μολλων Λαβέ" στα Ελληνικά παρακαλω.

Γιατι απλουστατα δεν αρκει να πατησεις το κουμπι για να ερθει η αστυνομια.
Και να θελει δηλαδη, τι θα πρωτο-προλαβει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι αλλα τελικα μονο αυτοι θα την βγαλουν καπως...

Οπως ελεγε στο φιλμ ο Παπαφλεσας "και αλοιμονο οποιον βρουν οι Τουρκοι ξαρματωτο".

Στο Τεξας εχουν αναρτησει ταμπελες με μεγαλα "Μολλων Λαβέ" στα Ελληνικά παρακαλω.

ωραιο μερος το τεξας!
με πολυ δυνατη μουσικη σκηνη!
εχει και το πολυ καλο KVRX - None of the hits, all of the time!

σκεφτεσαι κανα ταξιδι;

Kαι η αλλη πλευρα του θεματος (το βιντεο μου το στειλε ο ξαδελφος απο Αριζονα,
παντελως αδιανοητο να ψαξω και να ασχοληθω εγω ο τυροβλαχος με τετοιο θεμα)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τι βλεπουμε ? .... ΚΟΝΤΡΑ αναμεσα στο FBI και τους γελαδαρηδες καποιας (ξεχασμενης
απο τον θεο) περιοχης στην Νεβαδα ! Μαζευτηκαν 100 πανοπλοι feds απο την μια μερια
της γεφυρας και αλλοι τοσοι γελαδαρηδες απο την αλλη πλευρα. ΟΛΟΙ ... οπλοφορουντες.
Κανονικα, θα πρεπε να θρηνησουμε θυματα .... ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ. Τα οπλα ηταν αναριθμητα.
Και οι θερμοαιμοι το ιδιο.

Ομως ... οι ομοσπονδιακοι ... εκαναν πισω. Φυσικα πηραν εντολη απο καποιον (οχι μονοι τους).
Αλλα ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ. Δηλαδη, το συντεταγμενο Κρατος εκανε πισω. Η Πολιτεια εκανε πισω !!!!
Και μια πολιτεια που (απ'οτι διαβασα μετα) ειχε και δικιο. Γιατι ειχε δικιο ? Γιατι ειχε ηδη παρακαλεσει
καποιον Cliven Bundy (γελαδαρη) να ΜΗΝ βοσκει τα γελαδια του σε συγκεκριμενη κρατικη εκταση
... την οποια αφιερωσε ως προστατευμενο δρυμο για μια σπανια χελωνα της ερημου :blink: .... :laugh: :laugh:
(ουτε καν θυμαμαι ονομασια :flipout:). Ο Bundy, 75χρονος γελαδαρης παλια καραβανα και αγυριστο κεφαλι
κατορθωσε να συσπειρωσει απαντες τους γελαδαρηδες της περιοχης με το μερος του (καθολου δυσκολο,
αφου περισσοτερα γελαδια παντα χρειαζονται περισσοτερα εκταρια γης για βοσκη) και εγινε ... το ελα να δεις,
STANDOFF κανονικο. Οι γελαδαρηδες νικησαν αλλα .... με ολα τα λαθος δικια αφου ο Bundy ηταν υποδικος !!!

Επιλογος ....

για να προχωρησει μια New World Order .... πρεπει οοοοοοοοοολα τα παιδακια να καταθεσουν τα οπλακια.
Αλλιως .... τι πολιτειες και τι κυβερνησεις και τι δικαστηρια και τι εκφοβισμοι και τι κυρωσεις και τι αστυνομιες
και τι καραμπινες και τι κρατικες τρομοκρατιες. Καταρρεουν ολα.

Επαναλαμβανω .... ο Bundy δεν ηταν νομιμος (απο το 1994 του ζητουσαν να φυγει και στο τελος χρωστουσε
και 1.000.000 $ σε προστιμα). Ομως .... το κερδισε το standoff .... γιατι ολοι εκει περα ειχαν το δικαιωμα να
κουβαλουν οπλακι (second amendment).

Και φριττουν κατι Rothchield και Rockefeler και Kissinger και οι παλλακιδες τους .... Obama και Hillary.
Που ενω ο δυτικος κοσμος ΔΕΝ οπλοφορει, αυτοι .... δεν μπορουν να "ορισουν" τα του οικου τους !!!
Δεν μπορω να πω οτι λυπαμαι :rolleyes: .... (για ολους τους λαθος λογους και εγω ... :flute:)

Last edited:
Οδηγίες προς ναυτιλομένους από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη :
"Κάντε την πάπια, όχι όπλα".
Να αναμένονται αντίστοιχες και από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης?

Έχει τερματίσει αυτή η χώρα σε κάθε επίπεδο. Γιατί η Αστυνομία να αποτελεί εξαίρεση?

Και όμως κύριοι!!!!

Αυτή η κυρία κοιμόταν όταν μπήκαν οι ληστές στο σπίτι της και της βγήκε σε καλό.

Από ότι λένε κάνανε πολύ καλή δουλειά... δεν αφήσανε τίποτε τσαλακωμένο.

Re: Απάντηση: Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Kαι η αλλη πλευρα του θεματος (το βιντεο μου το στειλε ο ξαδελφος απο Αριζονα,
παντελως αδιανοητο να ψαξω και να ασχοληθω εγω ο τυροβλαχος με τετοιο θεμα)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τι βλεπουμε ? .... ΚΟΝΤΡΑ αναμεσα στο FBI και τους γελαδαρηδες καποιας (ξεχασμενης
απο τον θεο) περιοχης στην Νεβαδα ! Μαζευτηκαν 100 πανοπλοι feds απο την μια μερια
της γεφυρας και αλλοι τοσοι γελαδαρηδες απο την αλλη πλευρα. ΟΛΟΙ ... οπλοφορουντες.
Κανονικα, θα πρεπε να θρηνησουμε θυματα .... ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ. Τα οπλα ηταν αναριθμητα.
Και οι θερμοαιμοι το ιδιο.

Ομως ... οι ομοσπονδιακοι ... εκαναν πισω. Φυσικα πηραν εντολη απο καποιον (οχι μονοι τους).
Αλλα ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ. Δηλαδη, το συντεταγμενο Κρατος εκανε πισω. Η Πολιτεια εκανε πισω !!!!
Και μια πολιτεια που (απ'οτι διαβασα μετα) ειχε και δικιο. Γιατι ειχε δικιο ? Γιατι ειχε ηδη παρακαλεσει
καποιον Cliven Bundy (γελαδαρη) να ΜΗΝ βοσκει τα γελαδια του σε συγκεκριμενη κρατικη εκταση
... την οποια αφιερωσε ως προστατευμενο δρυμο για μια σπανια χελωνα της ερημου :blink: .... :laugh: :laugh:
(ουτε καν θυμαμαι ονομασια :flipout:). Ο Bundy, 75χρονος γελαδαρης παλια καραβανα και αγυριστο κεφαλι
κατορθωσε να συσπειρωσει απαντες τους γελαδαρηδες της περιοχης με το μερος του (καθολου δυσκολο,
αφου περισσοτερα γελαδια παντα χρειαζονται περισσοτερα εκταρια γης για βοσκη) και εγινε ... το ελα να δεις,
STANDOFF κανονικο. Οι γελαδαρηδες νικησαν αλλα .... με ολα τα λαθος δικια αφου ο Bundy ηταν υποδικος !!!

Επιλογος ....

για να προχωρησει μια New World Order .... πρεπει οοοοοοοοοολα τα παιδακια να καταθεσουν τα οπλακια.
Αλλιως .... τι πολιτειες και τι κυβερνησεις και τι δικαστηρια και τι εκφοβισμοι και τι κυρωσεις και τι αστυνομιες
και τι καραμπινες και τι κρατικες τρομοκρατιες. Καταρρεουν ολα.

Επαναλαμβανω .... ο Bundy δεν ηταν νομιμος (απο το 1994 του ζητουσαν να φυγει και στο τελος χρωστουσε
και 1.000.000 $ σε προστιμα). Ομως .... το κερδισε το standoff .... γιατι ολοι εκει περα ειχαν το δικαιωμα να
κουβαλουν οπλακι (second amendment).

Και φριττουν κατι Rothchield και Rockefeler και Kissinger και οι παλλακιδες τους .... Obama και Hillary.
Που ενω ο δυτικος κοσμος ΔΕΝ οπλοφορει, αυτοι .... δεν μπορουν να "ορισουν" τα του οικου τους !!!
Δεν μπορω να πω οτι λυπαμαι :rolleyes: .... (για ολους τους λαθος λογους και εγω ... :flute:)

Πολλές φορές προτιμάς τη διπλωματική λύση ή ακόμη και την μη λύση και αποχωρείς από το να γίνει αιματοχυσία και να χαθούν δεκάδες ζωές. Φυσικά μετράς και τον αντίκτυπο που έχει μια τέτοια αιματοχυσία.
Δες πχ στο Homeland στην τελευταία σαιζόν στα πρώτα επεισόδια τι έγινε.

Οδηγίες προς ναυτιλομένους από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη :
"Κάντε την πάπια, όχι όπλα".
Να αναμένονται αντίστοιχες και από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης?

Ξέχασαν να πουν, οτι τα λεφτά και τα χρυσαφικά να τα έχουμε πάνω στο τραπέζι και να φωτίζονται κάπως, γιατι αν δεν τα βρούν αμέσως, μπορεί να μας ξυπνήσουν...

Δεν ξέρω, πάντως με το επίπεδο αστυνόμευσης αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, θα ήταν ντροπή να καταδικαζόταν πχ ο παραπάνω 88χρονος για ο,τιδήποτε άλλο πέραν τυχόν αδικημάτων σχετικώς με τη νομιμότητα κατοχής του όπλου του.

Εμ δεν τους κυνηγάει η αστυνομία. Εμ ότι, και να συλληφθούν και καταδικαστούν, δεν κάθονται και πολύ μέσα λόγω νομοθεσίας. Να καταδικάζονται και όσοι ...αψηφούν τις συμβουλές του επίσημου κράτους και αποφασίζουν να αμυνθούν, πάει νομίζω πολύ.
Εγώ δεν νομίζω να επέλεγα να έχω όπλο μέσα στο σπίτι. Το εάν θα αμυνόμουν με άλλα μέσα για να προστατέψω την οικογένειά μου στην περίπτωση που εισέβαλαν ληστές μέσα στο σπίτι μου, δεν μπορώ να το προβλέψω. Σίγουρα οι ληστές σήμερα είναι ιδιαίτερα αδίστακτοι, γι' αυτό και πλέον δεν μιλάμε για διαρρήκτες αλλά ακριβώς για ληστές (πράξη που εμπεριέχει και βία κατά προσώπων). Δεν υπάρχει καμία διασφάλιση ότι σε συμμόρφωσή μου με τις "υποδείξεις τους" όλα "θα πάνε καλά" όπως υπόσχεται η ....ελληνική αστυνομία.

Ξέχασαν να πουν, οτι τα λεφτά και τα χρυσαφικά να τα έχουμε πάνω στο τραπέζι και να φωτίζονται κάπως, γιατι αν δεν τα βρούν αμέσως, μπορεί να μας ξυπνήσουν...

Μα θα μας ξυπνήσουν για να ρωτήσουν πού έχουμε τα υπόλοιπα που θα είναι πεπεισμένοι ότι κρύβουμε.

Τα περιστατικά που ακούμε τελευταία δεν είναι ούτε απλών διαρρήξεων, ούτε απλών ληστειών. Είναι περιστατικά βασανισμών.

Είχα την εντύπωση ότι η σημερινή, αριστερών ως τουλάχιστον η ίδια διαφημίζει καταβολών, κυβέρνηση, ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητη ως προς τα βασανιστήρια.

[
Είχα την εντύπωση ότι η σημερινή, αριστερών ως τουλάχιστον η ίδια διαφημίζει καταβολών, κυβέρνηση, ήταν ιδιαίτερα ευαίσθητη ως προς τα βασανιστήρια.

Μάλλον δεν αφορούν τα βασανιστήρια από εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου ....

...Τα περιστατικά που ακούμε τελευταία δεν είναι ούτε απλών διαρρήξεων, ούτε απλών ληστειών. Είναι περιστατικά βασανισμών.
...

Δεν θα έπρεπε λοιπόν να αλλάξει με κάποιον τρόπο το τι θεωρείται άμυνα μέσα στο σπίτι και πως μπορεί να ασκηθεί αυτή ? Εννοώ - οτι αυτή η επίγνωση απο τον πολίτη της ποιοτικής διαφοράς στην τέλεση πλέον τέτοιων εγκλημάτων, δεν θα έπρεπε να χαλαρώσει τα περιθώρια άμυνας που δίνει στο θύμα ? Ισχύει αυτό που ακούγαμε παλιά, οτι πρέπει να αμυνθείς με ίσης ή μικρότερης ισχύος όπλο ή ήταν urban legend ?

Δεν θα έπρεπε λοιπόν να αλλάξει με κάποιον τρόπο το τι θεωρείται άμυνα μέσα στο σπίτι και πως μπορεί να ασκηθεί αυτή ? Εννοώ - οτι αυτή η επίγνωση απο τον πολίτη της ποιοτικής διαφοράς στην τέλεση πλέον τέτοιων εγκλημάτων, δεν θα έπρεπε να χαλαρώσει τα περιθώρια άμυνας που δίνει στο θύμα ? Ισχύει αυτό που ακούγαμε παλιά, οτι πρέπει να αμυνθείς με ίσης ή μικρότερης ισχύος όπλο ή ήταν urban legend ?

Θα διαφωνήσω
το ζητούμενο είναι η καταπολέμηση της εγκληματικότητος και όχι η ελαστικοποίηση του νόμου για την αυτοάμυνα .