Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Re: Απάντηση: Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Και παλιότερα που οι άντρες ξυρίζονταν με κανονικά ξυράφια, τα ξυράφια αυτά ήταν κίνδυνος-θάνατος για τα παιδιά μιας οικογένειας όπως είναι ακόμα οι χλωρίνες και τα απορρυπαντικά.

Τι εννοείς "παλιότερα";
Γιατί; Τώρα με τι ξυριζόμαστε; :p

Εννοώ τα τετράγωνα κίνδυνος-θάνατος στην συσκευασία των 5 (τα κόκκινα Αστορ κλπ). Ηταν μονόδρομος παλιότερα. Μετά ήρθαν τα "bic"...
Aλλά εντάξει, έχω δει οτι υπάρχει νήμα για εσάς τους χαρντκοράδες... φαλτσέτα, βουρτσάκι, κλπ... :)))

Ας απαγορευτούν πρώτα τα μπαλκόνια και τα αυτοκίνητα που είναι ο νούμερο 1 κίνδυνος για τα μικρά παιδιά και σκοτώνουν και πολύ περισσότερους ενήλικες, δε φταίει η οπλοκατοχή, το πολύ πολύ βάζουν ένα φίνγκερπριντ ρίντερ της Sony στη σκανδάλη και λύθηκε το πρόβλημα.

Δεν μπορεί να δουλέψει το φίνγκερπριντ. Ο έλεγχος της σκανδάλης γίνεται με ένα μέρος του ακροδάχτυλου του δείκτη. Και υπάρχουν και εκείνοι που χρησιμοποιούν γάντια.

Μπορούν να τσιπάρουν το όπλο άνετα σε 2-3 σημεία έτσι ώστε να είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσεις κάποιο εξάρτημα χωρίς ID. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν micro-printing στον επικρουστήρα και να τυπώνονται τα στοιχεία στον κάλυκα, συμπληρωματικά της βαλιστικής εξέτασης.

Γενικά μπορούν να κάνουν πολλά. Στο αμέρικα δεν θέλουν να τα κάνουν γιατί πρόκειται για "ινφρίντζμεντ στα φανταμενταλ ράητς", αλλά σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Απάντηση: Re: Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Δεν μπορεί να δουλέψει το φίνγκερπριντ. Ο έλεγχος της σκανδάλης γίνεται με ένα μέρος του ακροδάχτυλου του δείκτη. Και υπάρχουν και εκείνοι που χρησιμοποιούν γάντια.

Μπορούν να τσιπάρουν το όπλο άνετα σε 2-3 σημεία έτσι ώστε να είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσεις κάποιο εξάρτημα χωρίς ID. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν micro-printing στον επικρουστήρα και να τυπώνονται τα στοιχεία στον κάλυκα, συμπληρωματικά της βαλιστικής εξέτασης.

Γενικά μπορούν να κάνουν πολλά. Στο αμέρικα δεν θέλουν να τα κάνουν γιατί πρόκειται για "ινφρίντζμεντ στα φανταμενταλ ράητς", αλλά σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Judge Dredd μου θυμισε αυτο.

Re: Απάντηση: Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Εννοώ τα τετράγωνα κίνδυνος-θάνατος στην συσκευασία των 5 (τα κόκκινα Αστορ κλπ). Ηταν μονόδρομος παλιότερα. Μετά ήρθαν τα "bic"...

Έχεις μείνει πίσω...
Ήδη χρησιμοποιούμε ξυραφάκια που τα Astor μπροστά τους είναι γατάκια με κομμένα νύχια.
Και η λογική εξέλιξη είναι αυτή.

FeatherSSShavette.jpg

Εγώ λέω σε κανένα εξάμηνο να πάω προς τα εκεί π.χ.

Βέβαια θα είναι το πιο ασφαλές που θα υπάρχει μέσα στο σπίτι αν σκεφτείς με τι ασχολούμαι. :flipout:

Η διαφορά είναι ότι ακόμη και ο μικρός γνωρίζει για τι είναι το κάθε τι που υπάρχει στο σπίτι.
Δεν τα βλέπει σαν παιχνίδι όταν βγαίνουν σε κοινή θέα (δεν μπορείς να το αποφύγεις αυτό), δεν ξέρει που βρίσκονται, αλλά όταν θέλει να τα επεξεργαστεί ή να τα χρησιμοποιήσει το κάνει με εμένα δίπλα του και πάντα χρησιμοποιεί συγκεκριμένες διαδικασίες.
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι η ύπαρξη ενός αντικειμένου το πρόβλημα, αλλά η έλειψη παιδείας.

Και ακόμη τιμωρούνται οι "άσκοποι πυροβολισμοί" σε βαθμό πλημμελήματος...

Κάνε τους κακούργημα με τουλάχιστον 10ετή κάθειρξη να δεις για πότ κόβεται το "έθιμο". Ποιος ηλίθιος να την έφαγε λάχανο τη γυναικούλα. Αν ήθελε οπωσδήποτε να ρίξει κάτι "άσκοπα", ας έριχνε το άλλο του το βόλι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

]

Βέβαια θα είναι το πιο ασφαλές που θα υπάρχει μέσα στο σπίτι αν σκεφτείς με τι ασχολούμαι. :flipout:

Ωχ... να φανταστώ ότι ακόμη και τα πρίμα σου θα "ξουρίζουν", έτσι;

Και τα μπάσα σου θα είναι γροθιά στο στομάχι. Και τα μεσαία υγρά μέχρι πνιγμού.

Το ηχοσύστημα της οικογένειας Άνταμς. :p

Μα, εννοείται! :flipout:
Βέβαια, το πιο επικίνδυνο πράγμα που έχω στο σπίτι είμαι εγώ όταν κάποιο πιτσιρίκι πλησιάζει το στερεοφωνικό μου.

Δεν μπορεί να μην βρούμε και καμία του Αδώνιδος με όπλο!

Αν και όπλο αυτουνού, το υψίσυχνο και τα db της ομιλίας του. Sonic wave. Αν του μάθει και η μαέστρος να πατάει σταθερά σε μι ύφεση, την κάτσαμε

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν μπορεί να μην βρούμε και καμία του Αδώνιδος με όπλο!
Μπα , εψαξα για πολλου πολιτικους. Πρωτος πρωτος ο Πολακης και η "ειναι εθιμο" μπαλοθια του και μετα απειρες του κομμαντο Καμμενου σε στρατιωτικα γυμνασια.

Ουτε του Κ. Μητσοτακη δεν βρηκα , που ως Κρητικος δεν μπορει, θα ειχε ριξει καμια και αυτος.