Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Περιμένω κι εγώ κάποιες απαντήσεις αλλά μάλλον θα λάβω εξυπνακισμούς ή σιωπή...

Skakinen; said:
Έχεις περάσει σε άλλο επίπεδο πλέον. Έχεις μπλέξει το υπερβατικο με το πραγματικό. Και αυτό το θεωρείς επιχείρημα;
Seriously έφτασες στο σημείο να μπλέκεις αυτά τα δύο και θέλεις και απάντηση από πάνω;

Με εκπλήσσει που δυσκολεύεσαι να καταλάβεις ότι η (έμμεση) αναφορά στο υπερβατικό έγινε απλώς και μόνο για να καταδείξει τη σαθρότητα του επίχειρήματός σου (περί σκοτεινού δρόμου κλπ).

Τετρομαγμενοι που από το φόβο τους θέλουν να επιβαλλουν την αφαίρεση της δυνατότητα άμυνας από τον διπλανό τους γιατί; Γιατί είτε φοβούνται είτε δεν θέλουν ο διπλανός τους να έχει τη δυνατότητα αυτή, καθώς οι ίδιοι αδυνατούν για τους δικούς τους λόγους.
Έχεις λοιπόν αιτιολογήσει με φόβο ή και αδυναμία την άρνηση κάποιου να καταφύγει σε ένοπλη άμυνα! Υποθέτω ότι στο σύμπαν σου δεν υπάρχουν άλλοι λόγοι (ιδεολογικοί, πολιτισμικοί, ασφάλειας με την ευρύτερη έννοια κλπ).

Στην προσπάθεια αυτή φυσικά θα επιστρατεύσουν θεούς και δαίμονες προκειμένου να πείσουν ότι η αυτονόητη άμυνα δεν... υπάρχει.

Ξέρεις από άλλες συζητήσεις μας ότι η καταφυγή σε θεούς (άρα και δαίμονες) δεν είναι δικό μου χαρακτηριστικό αλλά (αν θυμάμαι καλά) δικό σου.

Καμία απάντηση για τα κρίσιμα δευτερόλεπτα άμυνας εκείνα που αφορούν την αυτοάμυνα εν τω μεταξύ. Μόνο ερωτήσεις του στυλ τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση. Και ενώ έχει απαντηθεί, τρόπος που κρατάς το όπλο, muscle memory (γκουγκλαρετε αν δεν ξέρετε τι είναι) τεχνικές αποτροπής και αντίδρασης αναλόγως κατάστασης άμυνας, επιμένουν να τη ζητάνε εις τετραπλουν!

Αυτά που γράφεις είναι δεξιότητες που πρέπει να κατέχει κάποιος (σε υψηλό βαθμό) για να είναι (όσο μπορεί να είναι) σίγουρος ότι θα αντιδράσει σωστά στην κρίσιμη στιγμή. Ρωτάω λοιπόν: πώς αποκτώνται αυτές οι δεξιότητες; Με σεμινάρια 36 ωρών; Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν και drills, πχ προσομοίωση εισβολής στο σπίτι ενώ είσαι σε βαθύ ύπνο και πρέπει σε δευτερόλεπτα να βρεθείς σε εγρήγορση, να πάρεις το όπλο (που θα είναι κάτω από το μαξιλάρι; ) και με καθαρό μυαλό να πυροβολήσεις , εύστοχα, εναντίον του κακού και όχι εναντίον του παιδιού σου ας πούμε; Οι δεξιότητες αυτές πρέπει να συντηρούνται με συχνή άσκηση, γίνεται αυτό;

By the way: δεν είναι μνήμη των μυών αλλά του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος, οι μύες είναι απλά εκτελεστικά όργανα, δεν θυμούνται τίποτα. Βασικά γάγγλια, αμυγδαλή, παρεγκεφαλίδα είναι μερικά μέρη του εγκεφάλου που εμπλέκονται.

Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή. Κάνω μαθήματα αυτοάμυνας. ΜΕ ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ.

Επιφυλάσσομαι να απαντήσω αργότερα (τα ίδια που έχουν απαντηθεί πολλές φορές).

Για την ώρα αποδίδω τα εύσημα στους οπαδούς της οπλοαπαγορευσης. Κατάφεραν με αυτά που λένε να μας κάψουν το μυαλό ΠΑΛΙ.

μεχρι να σου τυχει ληστης που εχει σκοπο εκτος απο το να κλεψει να βιασει την γυναικα σου και το παιδι σου,που και να σου συμβει αμφιβολο ειναι το τι θα καταφερεις, πιο πιθανο ειναι να χει συμβει καποιο περιστατικο με το οπλο απο ατυχημα,αποπειρα αυτοκτονιας (βαση στατιστικων)κλπ εαν εχεις το οπλο ετοιμοπολεμο,εαν δεν το εχεις και ειναι κλειδαμπαρωμενο με τις σφαιρες σε αλλο δωματιο,τοτε ειναι σαν να μην το εχεις καθολου..

Μια φορα μου τυχε στην ζωοδοχου πηγης 2 η ωρα το βραδυ ενας με μαχαιρι να κλεβει την τσαντα μιας περαστικης,εγω με εναν αλλον περαστικο τον περικυκλωσαμε απο κοντινη αποσταση ,πεταξε την τσαντα και το βαλε στα ποδια,εαν ειχα οπλο και τον πυροβολουσα θα μουν φυλακη τωρα,και αυτος στο χωμα..
αλλη μια φορα μου τυχε να πεσει μια τεραστια γλαστρα απο τον δευτερο οροφο μιας πολυκατοικιας, με τον υπερβολικο αερα που χε τοτε, ακριβως μπροστα μου και πισω απο τον φιλο μου,για λιγα εκατοστα θα χαμε σκοτωθει,εκ τοτε για να μην αφησω να μου ξανασυμβει αυτο απο μεριας μου, τι επρεπε να κανω ?να κυκλοφορω με κρανος η τανκς?

Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή. Κάνω μαθήματα αυτοάμυνας. ΜΕ ΝΥΧΟΚΟΠΤΗ.

Επιφυλάσσομαι να απαντήσω αργότερα (τα ίδια που έχουν απαντηθεί πολλές φορές).

Για την ώρα αποδίδω τα εύσημα στους οπαδούς της οπλοαπαγορευσης. Κατάφεραν με αυτά που λένε να μας κάψουν το μυαλό ΠΑΛΙ.

Οι εξυπνακισμοί που λέγαμε.

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο δεν έχει απαντηθεί ποτέ! Γιατί άραγε...;

Αυτά που γράφεις είναι δεξιότητες που πρέπει να κατέχει κάποιος (σε υψηλό βαθμό) για να είναι (όσο μπορεί να είναι) σίγουρος ότι θα αντιδράσει σωστά στην κρίσιμη στιγμή. Ρωτάω λοιπόν: πώς αποκτώνται αυτές οι δεξιότητες; Με σεμινάρια 36 ωρών; Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν και drills, πχ προσομοίωση εισβολής στο σπίτι ενώ είσαι σε βαθύ ύπνο και πρέπει σε δευτερόλεπτα να βρεθείς σε εγρήγορση, να πάρεις το όπλο (που θα είναι κάτω από το μαξιλάρι; ) και με καθαρό μυαλό να πυροβολήσεις , εύστοχα, εναντίον του κακού και όχι εναντίον του παιδιού σου ας πούμε; Οι δεξιότητες αυτές πρέπει να συντηρούνται με συχνή άσκηση, γίνεται αυτό;

Στην άλλη πλευρά τελείωσαν τα επιχειρήματα προ πολλού.

Πες μας κι άλλα για την εμπειρία με το g3 δηλαδή αυτό που έχει πιάσει το σύνολο του πληθυσμού που έχει πάει φαντάρος.

Περιμένω απάντηση και απάντηση δεν έχει ρε συ. Καμία απολύτως.

Δε μπορούμε να είμαστε όλοι σαν εσένα, κάτι ανάμεσα σε Τσακ Νόρις, Ράμπο και Ninja Master. Που παρόλα αυτά χρειάζεσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ AR-15 για να εμποδίσεις τους υποψήφιους βιαστές των παιδιών σου.

Αν θες πες μας εσύ για την εκπαίδευση που έχεις λάβει, τα όπλα με τα οποία έχεις ριξει, τις εν γένει εμπειρίες σου κλπ.

Απαντήσεις έχεις λάβει, πολλές, και επιμένεις να τις αγνοείς. Κλασικό τρολάρισμα. Σιγά μην ασχοληθώ.

Δε μπορούμε να είμαστε όλοι σαν εσένα, κάτι ανάμεσα σε Τσακ Νόρις, Ράμπο και Ninja Master. Που παρόλα αυτά χρειάζεσαι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ AR-15 για να εμποδίσεις τους υποψήφιους βιαστές των παιδιών σου.

Αν θες πες μας εσύ για την εκπαίδευση που έχεις λάβει, τα όπλα με τα οποία έχεις ριξει, τις εν γένει εμπειρίες σου κλπ.

Απαντήσεις έχεις λάβει, πολλές, και επιμένεις να τις αγνοείς. Κλασικό τρολάρισμα. Σιγά μην ασχοληθώ.

Μέχρι να απαντήσω σε αυτό που μου ζητείται πιο πριν, δείξε μου που έχω γράψει ότι χρειάζεται τουλάχιστον ΑR15 για αυτοάμυνα. Εάν δεν μου δείξεις που το έχω γράψει οφείλεις να ζητήσεις συγνώμη.
Ήρεμα με τη φαντασία. Μη μας βάζεις να σου δείχνουμε τα αυτονόητα.

Επίσης, προσπάθησε να χρησιμοποιείς σωστά την παράθεση. Δεν σου φταίνε τα ματάκια μας να βγαίνουν, και πολύ περισσότερο δεν θα καθόμαστε να κάνουμε τη δική σου δουλειά για να απαντήσουμε σαν άνθρωποι.

Μην ασχολείσαι εφ' όσον δεν θέλεις να ασχοληθείς. Ξέρεις τι λένε για τη βενετιά και το βελόνι εξ' άλλου.

Οι εξυπνακισμοί που λέγαμε.

Για την ιστορία, το συγκεκριμένο δεν έχει απαντηθεί ποτέ! Γιατί άραγε...;

Δεν απαντήθηκε γιατί αφ' ενός είμαι με το κινητό, εφ' ετέρου δεν χρησιμοποιήθηκε σωστά η παράθεση από εκείνον που ρώτησε.

Θα κάνω λοιπόν τα στραβά μάτια και θα απαντήσω.

Ή εκπαίδευση δεν σταματά ποτέ. Όσο ζεις μαθαίνεις. Τα σεμινάρια διαρκούν παραπάνω, σκέψου λίγο πόσες ώρες χρειάζεται κάποιος πριν βγάλει άδεια οδήγησης. Τα σεμινάρια δεν περιλαμβάνουν τα drills που λες.

Πρόσεξε τώρα το λάθος που κάνεις προσπαθώντας παβλοφικά να βγάλεις άχρηστο το πιστόλι ας πούμε, χρησιμοποιόντας το χειρότερο δυνατό σενάριο που μπορείς να φανταστείς. Επειδή όμως δεν απαντάς ο ίδιος κατ' αρχήν στον εαυτό σου αν το παραπάνω σενάριο θα ήταν χειρότερο ή καλύτερο χωρίς να υπάρχει όπλο, θέλεις να μας πεισεις για το εξής παράλογο: Η ζώνη ασφαλείας είναι άχρηστη σε σύγκρουση με 300 μ.α.ω. επομένως εγώ που θεωρώ ότι είναι χρήσιμη σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, είμαι ο στραβός... !
Ε, όχι, δεν είμαι. Εσύ είσαι ο ψυχαναγκαστικά επίμονος να το βγάλεις άχρηστο.

Πιάστο από την αρχή το σενάριο για να δεις ότι λες πράγματα που δεν στέκουν και αυτοαναιρούνται. Με τη σωστή εκπαίδευση δεν πυροβολείς αν δεν έχεις καθαρό στόχο.

So much for hollywood φίλος. Πιάσε κανένα αισθηματικό καλύτερα...

Κουβέντα να γίνεται. Όλοι οι Έλληνες έχουμε πυροβολήσει από μικροί με αεροβόλα με κυνηγετικά και μετά και στον στρατό με κανονικά όπλα μάχης.
Έτερον εκάτερον, ελάχιστοι έχουν αφαιρέσει ζωές ή τραυματίσει άλλους ανθρώπους.
Το να στρέψει και να πυροβολήσει κάποιος άνθρωπος με ένα όπλο άλλο άνθρωπο να του καρφώσει σφαίρα ή σκάγια για οποιοδήποτε λόγο δείχνει την λεπτή γραμμή της ικανότητας σεβασμού της ζωής. Ευτυχώς οι περισσότεροι την έχουμε και μόχθησαν πολλοί για να την αποκτήσουμε.
Το να μη θέλει κάποιος να έχει όπλα πάνω του και σπίτι του για αυτοάμυνα δείχνει ότι έμαθε κάποια πράγματα από τους γονείς κάποια πράγματα στον στρατό κάποια πράγματα στη ζωή.

Αν αρέσουν σε κάποιον τα όπλα ας γίνει κυνηγός (εμένα δεν με συγκινεί καθόλου να αφαιρώ ζωή ακόμα και ενός πουλιού) αν θέλει ας πάει για σκοποβολή, ας παίξει κάνα airsoft για κάθε είδους χόμπυ υπάρχουν αντίστοιχα πράγματα.

μεχρι να σου τυχει ληστης που εχει σκοπο εκτος απο το να κλεψει να βιασει την γυναικα σου και το παιδι σου,που και να σου συμβει αμφιβολο ειναι το τι θα καταφερεις, πιο πιθανο ειναι να χει συμβει καποιο περιστατικο με το οπλο απο ατυχημα,αποπειρα αυτοκτονιας (βαση στατιστικων)κλπ εαν εχεις το οπλο ετοιμοπολεμο,εαν δεν το εχεις και ειναι κλειδαμπαρωμενο με τις σφαιρες σε αλλο δωματιο,τοτε ειναι σαν να μην το εχεις καθολου..

Μια φορα μου τυχε στην ζωοδοχου πηγης 2 η ωρα το βραδυ ενας με μαχαιρι να κλεβει την τσαντα μιας περαστικης,εγω με εναν αλλον περαστικο τον περικυκλωσαμε απο κοντινη αποσταση ,πεταξε την τσαντα και το βαλε στα ποδια,εαν ειχα οπλο και τον πυροβολουσα θα μουν φυλακη τωρα,και αυτος στο χωμα..
αλλη μια φορα μου τυχε να πεσει μια τεραστια γλαστρα απο τον δευτερο οροφο μιας πολυκατοικιας, με τον υπερβολικο αερα που χε τοτε, ακριβως μπροστα μου και πισω απο τον φιλο μου,για λιγα εκατοστα θα χαμε σκοτωθει,εκ τοτε για να μην αφησω να μου ξανασυμβει αυτο απο μεριας μου, τι επρεπε να κανω ?να κυκλοφορω με κρανος η τανκς?

Αυτό φαντάζομαι ισχύει γιατί μας το λες εσύ ή γιατί... έτσι; Ξέρεις, εκείνο το μέχρι να σου τύχει αυτό..... θα σου έχει τύχει (σίγουρα) κάτι άλλο.... και διάφορα άλλα βγαλμένα από το στομάχι σου (ενδεχομένως)

Αν είχες όπλο, αν πυροβολούσες, αν ήσουν φυλακή, αν αν αν αν και άλλα ποιήματα του Κίπλινγκ.

Το ξαναγράφω για να γινει κατανοητό. Δεν θα σου επιτεθει κανείς με άρμα μάχης, με πυρηνικό υποβρύχιο ή με αεροπλανοφόρο. Υπάρχει όριο στο τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ορίζεται το όριο αυτό από τις συνθήκες. Στην πολιτική του ζωή κάποιος το όριο αυτό θα το βρει, σε ένα τυφέκιο ημιαυτόματο. Το όριο, όχι παντού και πάντα. Οι συνθήκες μπορεί να επιβάλλουν κάτι μικρότερο.

Κουβέντα να γίνεται. Όλοι οι Έλληνες έχουμε πυροβολήσει από μικροί με αεροβόλα με κυνηγετικά και μετά και στον στρατό με κανονικά όπλα μάχης.
Έτερον εκάτερον, ελάχιστοι έχουν αφαιρέσει ζωές ή τραυματίσει άλλους ανθρώπους.
Το να στρέψει και να πυροβολήσει κάποιος άνθρωπος με ένα όπλο άλλο άνθρωπο να του καρφώσει σφαίρα ή σκάγια για οποιοδήποτε λόγο δείχνει την λεπτή γραμμή της ικανότητας σεβασμού της ζωής. Ευτυχώς οι περισσότεροι την έχουμε και μόχθησαν πολλοί για να την αποκτήσουμε.
Το να μη θέλει κάποιος να έχει όπλα πάνω του και σπίτι του για αυτοάμυνα δείχνει ότι έμαθε κάποια πράγματα από τους γονείς κάποια πράγματα στον στρατό κάποια πράγματα στη ζωή.

Αν αρέσουν σε κάποιον τα όπλα ας γίνει κυνηγός (εμένα δεν με συγκινεί καθόλου να αφαιρώ ζωή ακόμα και ενός πουλιού) αν θέλει ας πάει για σκοποβολή, ας παίξει κάνα airsoft για κάθε είδους χόμπυ υπάρχουν αντίστοιχα πράγματα.

Συμφωνω απόλυτα για το κυνήγι. Παντελώς άχρηστη ασχολία. Διαφωνώ κάθετα με τα υπόλοιπα που λες. Ώστε είναι σεβασμός στη ζωή να αφησεις να σε σκοτώσουν; Τι λες; Αληθεια; Σεβασμός στη ζωή και ταυτόχρονα αυτοσεβασμός είναι να αμυνθείς γι τη ζωή σου.

Μιλάμε το έχετε τερματίσει παίδες. Φτάνει με την υποχρεωτική θυματοποίηση που θέλετε για τον εαυτό σας. Στην τελική κρατείστε την για πάρτη σας. Δεν σας φταίνε οι υπόλοιποι που σέβονται τον εαυτό τους τη ζωή τους και τη ζωή των οικείων τους, να διαβάζουνε ότι σώνει και καλά θα πρέπει να είναι θύματα.

Απάντηση: Re: Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Τι έτσι εύκολα; Μας τελείωσαν τα επιχειρήματα βλέπω και την κάνουμε με ελαφρά ε;
Αφού ρε φίλε απέδειξες πως όποιος δεν θέλει ένα AR-15 στο δικό του και τα σπίτια των γειτόνων, είναι ανεύθυνος γονέας που δεν νοιάζεται για τον βιασμό των παιδιών του, τι άλλο μένει να πούμε;
Υπάρχει και η διεθνής στατιστική που δείχνει πως στα μέρη που έχουν επιθετικά τυφέκια και άδειες για concealed carry, οι βιασμοί ανηλίκων και τα άλλα ειδεχθή εγκλήματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί! Έτσι αποδεικνύεται και η αποτρεπτική ισχύς της οπλοκατοχής.
Μόκο και όπου φύγει φύγει οι υπόλοιποι συνομιλητές...

To AR-15 εμένα δεν μου κάνει για το σπίτι (έπαυλη), ποιός βάζει το όριο δλδ. Εγώ θα πάρω το παρακάτω. Αφήστε με να αμυνθώ!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Re: Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Αφού ρε φίλε απέδειξες πως όποιος δεν θέλει ένα AR-15 στο δικό του και τα σπίτια των γειτόνων, είναι ανεύθυνος γονέας που δεν νοιάζεται για τον βιασμό των παιδιών του, τι άλλο μένει να πούμε;
Υπάρχει και η διεθνής στατιστική που δείχνει πως στα μέρη που έχουν επιθετικά τυφέκια και άδειες για concealed carry, οι βιασμοί ανηλίκων και τα άλλα ειδεχθή εγκλήματα έχουν σχεδόν εξαφανιστεί! Έτσι αποδεικνύεται και η αποτρεπτική ισχύς της οπλοκατοχής.
Μόκο και όπου φύγει φύγει οι υπόλοιποι συνομιλητές...

Άκου Andre. Εγώ είπα για όριο στην ισχυ πυρός που μεταφράζεται σε ημιαυτόματο τυφέκιο. Όριο. Και δεν εννοώ τα μπισκότα όπως τα προφέρουν οι αμερικάνοι. ΔΗΛΑΔΗ λέω ότι οριακά και ένα AR15 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτοάμυνα.

Και πάει ο άλλος και καταλαβαίνει ότι γράφω πως θέλει τουλάχιστον AR15 για αυτοάμυνα. Περιμένοντας να μας πει που είδε ο εκπαιδευτής του στο στρατό (sic) τη διάτρηση δύο τοιχων μονοκατοικιών με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ενοίκου της διπλανής... έπαυλης, μια και τέτοιο παράδειγμα έφερα σε ό,τι αφορά το μέγεθος της κατοικίας. Και ενώ έγραψα ότι σε ένα διαμέρισμα, ένα πιστόλι είναι πιο αποτελεσματικό, φέρνοντας μάλιστα παράδειγμα το δίκανο και την απόσταση που χρειάζεται για να είναι αποτελεσματικό.

Αλλά βλέπεις, όταν σου έχουνε κάνει από μικρό προπαγάνδα ότι φταίει το κατσαβίδι και όχι εσύ που δεν ξέρεις να το πιάνεις και πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι, μπορεί και να διαβάσεις εκείνο το οποίο είναι προδιατεθειμένο το μυαλό σου να διαβάσει.

To AR-15 εμένα δεν μου κάνει για το σπίτι (έπαυλη), ποιός βάζει το όριο δλδ. Εγώ θα πάρω το παρακάτω. Αφήστε με να αμυνθώ!

Είπαμε ποιος βάζει το όριο. Οι συνθήκες και η αποτελεσματικότητα εκείνου που θα χρησιμοποιήσεις.

Είναι εντελώς αντιπαραγωγικό να κυνηγιέστε με υποβρύχια μέσα στο σπίτι, γιατί θα βουλώσουν οι αποχετεύσεις. Είναι εντελώς αντιεργονομικό να κάνεις conceal carry ένα άρμα μάχης και να το βγάλεις τελευταία στιγμή κάτω από τα ρουχα για να κάνεις τη δουλειά σου.

Τέτοια πραγματάκια πρέπει να σκεφτεσαι. Πρακτικά θέματα.

Χωρις να κρινω κανεναν και μιλωντας μονο για τον εαυτο μου θεωρουσα αδυνατο να γραφτουν πανω από 1-2 σελιδες για το θεμα..
Θεωρουσα αδυνατο να υπαρχουν ανθρωποι που θα σκέφτονται τοσο διαφορετικα από μενα στην Ελλαδα και θα ηθελαν να εχουν οπλα στο σπιτι...
Πεφτω από τα δικα μου συννεφα, και παλι όμως αδυνατω να το "ξανασκεφτω"...
Συγνωμη για την παρεμβαση, αδυνατω όμως να το συζητησω

Δεν είναι παράλογο να φοβάσαι για την ασφάλεια σου, ειδικά μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, και να ψάχνεις τρόπους που θα σε κάνουν να νιώθεις πιο σίγουρος για αυτή.
Δυστυχώς τα πράγματα και στην δικιά μας κοινωνία πλέον μόνο ρόδινα δεν είναι.
Ο φόβος μπορεί να μην είναι ο καλύτερος σύμβουλος αλλά σε αρκετές περιπτώσεις είναι συγχρόνως και χρήσιμος.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Είσαι άδικος, το AR-15 είναι ένα κι ένα για οικιακή αυτοάμυνα. Να δες εδώ ας πούμε μια περίσταση στην οποία θα μπορούσε να είχε φανεί χρησιμότατο

https://www.youtube.com/watch?v=iPnDx18bFbo