Για ποια όπλα συζητάμε;
Για εκείνα που είναι για άμυνα από κοντινή απόσταση. Πιστόλια κυρίως.
Για ποια όπλα συζητάμε;
Για εκείνα που είναι για άμυνα από κοντινή απόσταση. Πιστόλια κυρίως.
Πως δεν έχει σχέση; Σκοπευτικούς αγώνες κάνεις με ό,τι όπλο θέλεις.
Όχι απαραίτητα.
Μία φορά που έπαιζα με όλμο με διώξανε γιατί χαλούσα όλους τους στόχους και έκλαιγαν τα άλλα παιδάκια....
Όχι.
Ο σκοπός του είναι να σκοτώνει αλλιώς το στόχο τον βρίσκει πετώντας και μπάλες του πινγκ πονγκ.
Το θυμάστε το tommy gun?
http://www.alibaba.com/product-detail/Super-cool-EVA-plastic-ball-shooting_1135115607/showimage.html
Πάντα είχα ένα όνειρο. Να παρακολουθήσω ζωντανά πυρηνική έκρηξη (σε ασφαλή απόσταση εννοείται) και να ακούσω το χαμηλό από το ωστικό κύμα. Θα είναι σφικτό και απαραμόρφωτο ή θα κλιπάρει τ' αφτιά μου?
![]()
Τι είχες;
81 χιλιοστών; ή 4.2";
Εγώ είχα χάσει συμμαθητές μου και από παπί και από αγροτικό και από τρακτέρ
Φαντάζομαι και πολλοί από εσάς
Μακάρι αρά να ήμασταν σα κοινωνία πιο προσεκτικοί και με αυτά τα θέματα
Όχι μόνο με τα όπλα
Παράδειγμα;
Γιατί πιστόλι που πιθανόν να μην σκοτώσει (και αυτό υπό προϋποθέσεις) από κοντινή απόσταση, μόνο κάποιο κρότου-λάμψης μπορώ να φανταστώ. Αντε και κανένα αεροβόλο.
Πυροβόλο πιστόλι (ακόμη και των 0,22") από κοντινή απόσταση σε στέλνει αδιάβαστο.....
Τον 4.2''.
Λες να έφταιγε αυτό; :chinscratch:
Όχι απαραίτητα.
Μία φορά που έπαιζα με όλμο με διώξανε γιατί χαλούσα όλους τους στόχους και έκλαιγαν τα άλλα παιδάκια.
Επίσης δεν έκανε καλές τρύπες στα donuts.
Με το desert eagle θέλεις μερεμέτια στη κουζίνα στα 5 donuts...
Πεταμένα λεφτά...
Καλό εργαλείο αλλά τελικά κατέληξα να αγοράζω τα κρεατικά μου ψόφια.
Διαφωνείς ότι σχεδιάζονται για να πετυχαίνουν στόχο με σκοπό να τον σταματήσουν;
Αν παίζουμε το παιχνίδι με τις λέξεις, τότε ναι, συμφωνώ. Σκοτώνοντας κάποιον ασφαλώς και τον σταματάς....![]()
Από πενηντάρι και κάτω είναι ψόφιο. Από πενηντάρι και πάνω μπορεί και να πετύχεις αυτό που κάθεται... πίσω σου. Δεύτερη βολή δεν έχει. Πίνεις καφέ μέχρι να ξανασημαδέψεις.
Αν παίζουμε το παιχνίδι με τις λέξεις, τότε ναι, συμφωνώ. Σκοτώνοντας κάποιον ασφαλώς και τον σταματάς....![]()
Ενα παραδειγμα με ένα Taurus η 1 desert eagle μπορει να σταματήσεις αυτοκίνητο αμα σημαδεψεις σωστα στο καπώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.