Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Καλη προσπαθεια...
Ελεγχος στα συνορα γιατι δεν υπηρχε?
9/10 που μπηκαν στην Ελλαδα τα πρωτα 2 χρονια ηταν φυλακισμενοι...

Το καλη προσπαθεια δεν το καταλαβα, μιας και δεν προσπαθησα κατι εξ αρχης.
Και επειδη δεν τα πιανω και ευκολα, παρακαλω να εισαι πιο σαφης στο τι εννοεις.

Το βρηκα, το διαβασα, το ποσταρα. Δεν ειμαι κανενας πολιτικος αναλυτης/διεθνολογος για να γνωριζω εαν ισχυουν τα παραπανω στο λινκ περι ανοιγματος συνορων του σαμαρα.
Αν θεωρεις οτι ειναι προπαγανδα/fake news και οτι δεν αληθευει το οτι τα συνορα ηταν κλειστα απο πλέυρας αλβανιας και οχι ελλαδας, απλα πες το μου να το μαθω κι εγω και να διορθωσω την εσφαλμενη μου εντυπωση.

Σαφως και 9 στους 10 ηταν φυλακισμενοι, αφου οπως αναφερει το αρθρο, μαζι με τα συνορα ανοιξαν και τις φυλακες τους.
Αν ισχυει λοιπον το παραπανω αρθρο, αυτο που χρεωνεται απο τον σαμαρα ως ανοιγμα συνορων δεν ισχυει και μονο αυτο ηθελα να καταδειξω με το ποστ μου. Μιας και εχει μεινει η φραση "ο σαμαρας ανοιξε τα συνορα."

Τωρα οσον αφορα την φυλαξη συνορων...τι να σου πω.
Ειναι ευκολο να ελεγχθουν. ? Υπηρχε υποδομη. ? Ηταν απροσμενο γεγονος οπου μας επιασε απροετοιμαστους.? Υπηρξε αλληγορια απο πλευρας ελληνικης κυβερνησεως. ?
Δεν γνωριζω για να εχω αποψη ωστε να ξερω και το βαθμο υπαιτιοτητας της Ελλαδας, οσον αφορα την ανεξελεγκτη εισροη αυτων των φυλακισμενων. (οπου ηταν το πρωτο κυμα των πιο σκληρων ληστων απο οτι ειχαμε μεχρι τοτε)

Εγω σταθηκα μονο και μονο στον αστικο μυθο οπως περιγραφει το αρθρο πως, τα συνορα δεν τα ανοιξε η Ελλαδα (σαμαρας) γιατι ποτε δεν τα ειχε κλειστα.
Και οπως αναφερεται στο αρθρο "Τα σύνορα της Αλβανίας έπεσαν επειδή κατέρρευσαν με πάταγο τα καθεστώτα της Ανατολικής Ευρώπης το 1989-90."

Αν αυτα δεν ισχυουν και η Ελλαδα οντως ειχε κλειστα συνορα τα οποια ανοιξε ο Σαμαρας, παρακαλω εσυ ή οποιος γνωριζει ας διορθωσει την ειδηση και ζητω συγνωμη αν ποσταρα καποια ανακριβεια περι συνορων οπου δεν ισχυει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Το καλη προσπαθεια δεν το καταλαβα, μιας και δεν προσπαθησα κατι εξ αρχης.
Και επειδη δεν τα πιανω και ευκολα, παρακαλω να εισαι πιο σαφης στο τι εννοεις.

Το βρηκα, το διαβασα, το ποσταρα. Δεν ειμαι κανενας πολιτικος αναλυτης/διεθνολογος για να γνωριζω εαν ισχυουν τα παραπανω στο λινκ περι ανοιγματος συνορων του σαμαρα.
Αν θεωρεις οτι ειναι προπαγανδα/fake news και οτι δεν αληθευει το οτι τα συνορα ηταν κλειστα απο πλέυρας αλβανιας και οχι ελλαδας, απλα πες το μου να το μαθω κι εγω και να διορθωσω την εσφαλμενη μου εντυπωση.

Σαφως και 9 στους 10 ηταν φυλακισμενοι, αφου οπως αναφερει το αρθρο, μαζι με τα συνορα ανοιξαν και τις φυλακες τους.
Αν ισχυει λοιπον το παραπανω αρθρο, αυτο που χρεωνεται απο τον σαμαρα ως ανοιγμα συνορων δεν ισχυει και μονο αυτο ηθελα να καταδειξω με το ποστ μου. Μιας και εχει μεινει η φραση "ο σαμαρας ανοιξε τα συνορα."

Τωρα οσον αφορα την φυλαξη συνορων...τι να σου πω.
Ειναι ευκολο να ελεγχθουν. ? Υπηρχε υποδομη. ? Ηταν απροσμενο γεγονος οπου μας επιασε απροετοιμαστους.? Υπηρξε αλληγορια απο πλευρας ελληνικης κυβερνησεως. ?
Δεν γνωριζω για να εχω αποψη ωστε να ξερω και το βαθμο υπαιτιοτητας της Ελλαδας, οσον αφορα την ανεξελεγκτη εισροη αυτων των φυλακισμενων. (οπου ηταν το πρωτο κυμα των πιο σκληρων ληστων απο οτι ειχαμε μεχρι τοτε)

Εγω σταθηκα μονο και μονο στον αστικο μυθο οπως περιγραφει το αρθρο πως, τα συνορα δεν τα ανοιξε η Ελλαδα (σαμαρας) γιατι ποτε δεν τα ειχε κλειστα.
Και οπως αναφερεται στο αρθρο "Τα σύνορα της Αλβανίας έπεσαν επειδή κατέρρευσαν με πάταγο τα καθεστώτα της Ανατολικής Ευρώπης το 1989-90."

Αν αυτα δεν ισχυουν και η Ελλαδα οντως ειχε κλειστα συνορα τα οποια ανοιξε ο Σαμαρας, παρακαλω εσυ ή οποιος γνωριζει ας διορθωσει την ειδηση και ζητω συγνωμη αν ποσταρα καποια ανακριβεια περι συνορων οπου δεν ισχυει.

Το καλη προσπαθεια πηγαινε σε αυτον που εγραψε το αρθρο...
Θεωρητικα τα συνορα της Ελλαδας για τους γειτονες τοτε ηταν κλειστα στο να ερθουν, το αν ανοιξε η Αλβανια (ή οι πρωην κομμουνιστικες χωρες) τα συνορα δεν σημαινει αυτοματα οτι πρεπει να ειναι και της Ελλαδας ξεφραγο αμπελι, πρεπει να υπαρχει ελεγχος εκει ειναι για μενα η ευθυνη των τοτε πολιτικων και ειδικα οταν ξερεις οτι αυτοι που θα ερθουν ειναι πρωην φυλακισμενοι...
Γενικα τα συνορα της Ελλαδας ειναι ξεφραγο αμπελι αυτο δεν σημαινει οτι θα δεχομαστε τους παντες ουτε οτι θα διωχνουμε τους παντες, πρεπει να υπαρχει ελεγχος...
Απλα επι Σαμαρα εγινε μαζικα...

Re: Απάντηση: Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Ισχυρη αστυνομευση χρειαζεται συνεχεια πλεον και εναν νομο οπου σπρευ πιπεριου και taser να επιτρεπονται.

Και το teaser μαπα ειναι.Μαλιστα σου δινει την αισθηση οτι ειναι ''ακινδυνο'' , οτι σε αναισθητοποιει μονο και οτι μπορει να το κουβαλαει ο καθε φουκαρας.Να περπατας πισω απο κανα τυπο και να σου την αμολυσει ξαφνικα νομιζοντας οτι θελεις να τον ληστεψεις.Να σε στειλει στον αλλο κοσμο απο ηλεκτροπληξια η καρδια επειδη αυτος φοβαται και τον ισκιο του.
Μια φορα σταματησα με την μηχανη διπλα απο μια γρια να ρωτησω που ειναι το δημοτικο θεατρο και κοντεψε να πεθανει απο τον φοβο της.Φαντασου να κουβαλαγε και οπλο η τεασερ :)

Να κινδυνευουμε απο τον καθενα που του πιπιλιζουν τα μηντια το μυαλο με τρομοκρατες, ληστες ,απιστους..μπας και αποφευχθει ο δημοσιονομικος ''εκτροχιασμος'' .Αμ δε :)

Ο Σαμαράς τότε ήταν αλληλέγγυος με τους πρώην άθεους κομμουνιστές κακοποιούς και σκέφτηκε να τους αφήσει να γνωρίσουν τον παράδεισο του καπιταλισμού και να μπουν στον ίσιο δρόμο, να κλέβουν με το σταυρό στο χέρι...
Από τότε βγήκε το κακό όνομα στην "αλληλεγγύη" και αναγκαστήκαμε να βάλουμε σίτες στα παράθυρα που πριν ήταν ξέφραγα...

Fixxer
Συμφωνω μαζι σου για τον ελεγχο συνορων ποιος μπαινει και βγαινει για προστασια των πολιτων.
Απλα και απο τα δικα σου μηνυματα στα οσα εγραψες, δεν βλεπω να διατυπωνεις πως οντως ο σαμαρας ανοιξε καποια συνορα, οπως ειπες στην αρχικη σου τοποθετηση.
Μονο σε αυτο ηθελα να σταθω (οπου συμφωνα με το αρθρο ειναι αστικος μυθος) και σε τιποτε αλλο.
Στα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου.
Αν τοτε σαν κρατος δεν καναμε οτι επρεπε για να μην μπουν εγκληματιες αναξελεγκτα, η κυβερνηση ειχε ευθυνη ή τμημα της ευθυνης τουλαχιστον.
(Γιατι δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να στελεχωσεις με ανθρωπινο δυναμικο και μηχανηματα αμεσα τα συνορα για να προλαβεις τους φυλακισμενους)

Δεν τους δικαιολογω, απλα το αιτιολογω και για οποια σημερινη κυβερνηση κατηγορουνταν οτι πεθαναν 1000 ανθρωποι απο θεομηνια χιονια κλπ επειδη δεν ειχαν τα καταλληλα μηχανηματα και ανθρωπινο δυναμικο.
Την ιδια ευθυνη θα ειχαν και οι προηγουμενες κυβερνησεις.
Ομως επειδη στη χωρα μας τα ακραια φαινομενα δεν ειναι συνηθη οπως π.χ. στην αμερικη με τυφωνες κλπ οποτε δεν μπορουμε να συντηρουμε μια ιδιαιτερη δαπανηρη κατασταση για καταστροφικες θεομηνιες.

Αν τωρα το ανοιγμα συνορων και την κατακλυσμιαια εισβολη απο φυλακισμενους δεν την σταματησε ο (καθε) σαμαρας, ισως δεν μπορεσε γιατι μια τετοια κατασταση αμυνας πρεπει να σχεδιαστει και υλοποιηθει σε μεγαλο διαστημα χρονου και χρηματος. Και ισως απλα ημασταν ανετοιμοι να τους σταματησουμε.
Δεν μπορω να ξερω λοιπον ποσο ειχε ατομικο μεριδιο ευθυνης ο σαμαρας η απλα ειμαστε γενικα μια χωρα μπο@δελο οπου τα κανουμε ολα αργα και λαθος.

Rider
Τον ιδιο προβληματισμο εχω και εγω και μαλιστα για τα οπλα.
Σκεψου να σου πει καποιο παιδι σου οτι θα επιστρεψει σε 10 μερες και εσυ την επομενη με θορυβο να την αναψεις στο σκοταδι με την καραμπινα στο γιο σου που επεστρεψε απροειδοποιητα μεσα στη νυχτα. Νομιζω εχουν συμβει τετοια περιστατικα.

Αν καποιος εχει προβλημα υγειας πτοφανως και ενα taser μπορει να του προκαλεσει προβλημα. (Το εχουμε δει στο παρελθον απο αστυνομικους σε πολιτες οπου επαθαν ανακοπη…αν και εκει μπορει να επαιξε ρολο το οτι εφαγε 2-3 taser μαζι) Δεν γνωριζω επ αυτου.

Εγω θα ελεγα οτι το taser μονο για χρηση στο σπιτι (ληστη εισβολεα)
Και σπρευ πιπεριου για εξω στο δρομο οπου ατομα μειωμενης ικανοτητας αντιστασης, θα μπορουσαν να κερδισουν χρονο να διαφυγουν απο μια κατασταση κινδυνου.

Αν τωρα παρει το σπρευ η γιαγια, το περασει για αποσμητικο και το βγαλει στο συρμο του μετρο να αερισει το χωρο και τους σκισει ολους...τι να πω. :D

Antre
Εσυ παλι λες οτι ο σαμαρας ειτε ηξερε οτι ηταν φυλακισμενοι, ειτε δεν ηξερε και τους περασε απλα για εισροη μεταναστων, δεν εκανε τιποτα για να τους σταματησει γιατι σκεφτηκε να τους χρησιμοποιησει σαν ανθρωπινο δυναμικο σε εργασιες, οπως κανει καθε χωρα.

Αν τωρα ηταν βαθια νυχτωμενος και εκει που εμπαιναν φυλακισμενοι που σκοτωναν τη μανα τους για 10 ευρω, αυτος εβλεπε εργατες για δημιουργια δρομων και εργατων ελαιοδεντρων, τι να πω δεν ξερω.

Δεν νομιζω παντως σαν iq ο οποιοσδηποτε πολιτικος ή μη να ηξερε οτι θα μπουν εγκληματιες και μπορουσε να τους σταματησει αλλα δεν το εκανε γιατι φανταστηκε οτι θα τους εξανθρωπισει ταχιστα.

Παντως δεν ξερω αν απο πολιτικης, θρησκευτικης, ταξικης κλπ πεποιθησεως καποιοι αντιτασσονται στο γεγονος οτι ο σαμαρας ή οποιος αλλος προσπαθησε να φερει φτωχους να τους εκμεταλλευτει το συστημα.
Παντως...ετσι δουλευει το συστημα σε καθε χωρα δυτικου πολιτισμου.

Ο Ελληνας π.χ. εκει που ηταν τσαγκαρης ή εσκαβε δρομους, αποφασιζει να σπουδασει σε πανεπιστημιο.
Να ανεβει στην κλιμακα εκπαιδευσης και καριερας στη ζωη του.
Θα αφησει τον κασμα για να σπουδασει γιατρος μηχανικος ή οτι αλλο.
Θα αφησει πισω του ενα κενο. Αυτο του ανειδικευτου ή ειδικευμενου εργατη.
Αυτο το κενο το καθε κρατος το καλυπτει με εισσροη οικονομικων μετασταστων.
Οπου και εκεινοι ανεβαινουν κλιμακα και απο παντελως φτωχοι και ανεργοι, πανε σε μια αλλη χωρα να εργαστουν για ενα κομματι ψωμι.

Αν παντως μου λετε οτι η φραση "ανοιξε τα συνορα ο σαμαρας" εμεινε σαν φραση μονο και μονο γιατι ΗΞΕΡΕ οτι εμπαιναν φυλακισμενα αποβρασματα και δεν εκανε τιποτα για να τα σταματησει, γιατι σε αυτους ειδε τους μελλοντικους εργατες της χωρας του...τοτε ναι φερει μεγαλη ευθυνη αν το εκανε.

Ομως σημερα (για να επιστρεψουμε στο θεμα μας) οι ληστειες ειναι περισσοτερες, εχουν αποθρασυνθει πιο πολυ.
Ειτε μιλαμε για ληστειες σε σπιτια, ειτε σε καταστηματα, ΑΤΜ κλπ.
Ειναι μπουμπουκια version 2 με αναβαθμισμενο λογισμικο.

Και φυσικα και στην Ελλαδα πλεον, εχουν εγκαθιδρυθει οι μεγαλες μαφιες διαφορων εθνικοτητων οπου ελεγχουν αλλοιβτα ναρκωτικα, την σωματεμπορια, τα οπλα κλπ
Ρωσοι γεωργιανοι κλπ εχουν μοιρασει την πιατσα και αυτοι ειναι πραγματικα ασταματητοι δυστυχως μιας και εχουν γιγαντωθει και ειναι και τρομερα οργανωμενοι.

Eχει σχεση με το θεμα :

....................
Ο αριθμός των ανθρωποκτονιών που διαπράχθηκαν στο Λονδίνο ξεπέρασε για πρώτη φορά αυτόν της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, κυρίως εξαιτίας της μεγάλης αύξησης των επιθέσεων με μαχαίρια στη βρετανική πρωτεύουσα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times.

Δεκαπέντε άνθρωποι δολοφονήθηκαν στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο, έναντι 14 στη Νέα Υόρκη -οι δύο μεγαλουπόλεις έχουν πληθυσμό παρόμοιου μεγέθους- κατά τα στοιχεία της αστυνομίας. Τον Μάρτιο, διαπράχθηκαν 22 φόνοι στο Λονδίνο, ένας περισσότερος από αυτούς που καταγράφηκαν στη Νέα Υόρκη.....
....από τις 46 ανθρωποκτονίες που έχουν διαπραχθεί στη βρετανική πρωτεύουσα από την αρχή της χρονιάς, οι 31 έγιναν κατά τη διάρκεια επιθέσεων με μαχαίρια, ένα φαινόμενο το οποίο η δημοτική αρχή πασχίζει να καταπολεμήσει...κλπ

http://www.defence-point.gr/news/martiatika-londino-nea-yorki-simiosate-1-skor-22-21-stous-fonous

Εγω εχω ανεβασμενο σακχαρο.
Αν οποιαδηποτε στιγμη αισθανθειτε απειλη απο μενα, μπορειτε να με χτυπησετε με σπρευ σαντυγι στο στομα. :laugh:

Τζαμπα οι χιλιαδες καμερες δηλαδη.Νεα Υορκη και Λονδινο.Τι συμπτωση...Οι μητροπολεις του νεοφιλελευθερισμου ,του οικονομικου και κοινωνικου φαρ ουεστ.

Απάντηση: Re: Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Τζαμπα οι χιλιαδες καμερες δηλαδη.Νεα Υορκη και Λονδινο.Τι συμπτωση...Οι μητροπολεις του νεοφιλελευθερισμου ,του οικονομικου και κοινωνικου φαρ ουεστ.

Πες μου τώρα ότι πίστεψες πως οι κάμερες μπήκαν για να πιάσουν τους κακούς...

Πες μου τώρα ότι πίστεψες πως οι κάμερες μπήκαν για να πιάσουν τους κακούς...

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Ε .... και μια φορα που συμφωνουμε ! :proud:

Μην επαναληφθει το φαινομενο :smash: .... ειμαι απο κατωτερο γαλαξια :rolleyes:

Να κανω και μια ''προβλεψη''.Θα πουν οτι φταιει το διαδικτυο.Για τους Αγγλους παντα φταει το διαδικτυο και η επιρροη του στους νεους. :)
Iσως βαλουν καμερες και στις ..τουαλετες των σχολειων για να προλαβουν την εγκληματικοτητα :)

στις ηπα η αστυνομια σκοτωνει καμια 70 αοπλους τον χρονο,λεει ο μπατσος στο δικαστηριο νομιζα οτι το κινητο ηταν πιστολι και αθωωνεται...εαν δε, εχεις κανενα παλουκι του μπειζμπολ η καμια σφεντονα εκει δεν την γλιτωνεις με τιποτα την σφαιρα,,εχουν και μια ιδιαιτερη αδυναμια σε αοπλους αφροαμερικανους η ισπανοφωνους,θετε τετοια και δω? γιατι και η αστυνομια θα γινει αλλιως..εαν δεν ειναι πισωγυρισμα πολιτισμου αυτο πιο ειναι?
και αυτοι υποτιθεται ειναι εκπαιδευμενοι επαγγελματιες,φανταστειτε τι γινεται με τους υπολοιπους..

Last edited:

Kι ομως σε πληροφορω οτι απο την εποχη της δημαρχιας Τζουλιανι, οπου υιοθετηθηκε το "δογμα του σπασμενου τζαμιου" (μηδενικης ανοχης) η εγκληματικοτητα μειωθηκε στο ενα δεκατο και βαλε.
Ο κοσμος δεν τολμουσε να βγει στους δρομους. Σημερα ειναι μια απολυτα ασφαλης πολη πολυ πιο ασφαλης απο την Αθηνα για να κυκλοφορισεις οπου θελεις.
Γιαυτο και οι διαδοχοι του δημαρχου αυτου επανελαβαν την ιδια πολιτικη.

Αμα συγκρινετε την Ελλαδα με την Ν Υορκη (οπου η πολη εχει μεγαλυτερο πληθυσμο απο την χωρα) και δειτε αριθμους ισως θα εκπλαγειτε.

Επισης στην ΝΥ και στην Αμερικη γενικοτερα δεν υπαρχει η κουλτουρα του "κουκουλωματος". Το αντιθετο.

...Αν τοτε σαν κρατος δεν καναμε οτι επρεπε για να μην μπουν εγκληματιες αναξελεγκτα, η κυβερνηση ειχε ευθυνη ή τμημα της ευθυνης τουλαχιστον...

Ρε συ Werewolf, δεν θα καταφέρεις να πείσεις πολλούς... Ειδικά αυτούς που όταν τότε έβγαιναν κάποιοι και φώναζαν να μην μπαίνουν ανεξέλεγκτα οι Αλβανοί γιατί 9/10 ήταν φυλακισμένοι, τους έλεγαν φασίστες ρατσιστές. χρυσαυγίτες... Τώρα βγαίνουν οι ίδιοι και χρησιμοποιούν το επιχείρημα "9/10 φυλακισμένοι"... Εγώ το έχω πεί ούτε "τι μέρα και τι ώρα είναι" δεν εμπιστεύομαι να μου πουν... :))

...eαν δεν ειναι πισωγυρισμα πολιτισμου αυτο πιο ειναι?...

Eίπαμε, σε δυό πινακοθήκες και σε μια παράσταση του Fabre να πάμε μετά, πατσίσαμε...
Απο τη άλλη, ξέρεις που θα τον γράψεις τον πολιτισμό όταν είσαι με την γυναίκα σου και την κόρη σου στο σπίτι και ο άλλος ή οι άλλοι σπάνε το παράθυρο να μπούν μέσα ? Βέβαια, αν εσύ συμβιβάζεσαι να έρθεις σε διαπραγμάτευση μαζί τους, δικαίωμά σου...

Με την αοριστη περιπτωσιολογια εν προκειμενω και γω γινομαι Σαολιν,ακομα και σε σπιτι ειδικων φρουρων εχουν μπουκαρει και τους εχουν κλεψει οπλα,μαλιστα μπηκαν με σπρει :),
οσο για την Νεα Υορκη
285 ανθρωποκτονιες το 17 στην Ν.Υορκη στο χαμηλοτερο αριθμο των τελευταιων 50 ετων,το 90 ηταν 2450
Στην Ελλαδα 81 ανθρωποκτονιες το 16...

Kι ομως σε πληροφορω οτι απο την εποχη της δημαρχιας Τζουλιανι, οπου υιοθετηθηκε το "δογμα του σπασμενου τζαμιου" (μηδενικης ανοχης) η εγκληματικοτητα μειωθηκε στο ενα δεκατο και βαλε.
Ο κοσμος δεν τολμουσε να βγει στους δρομους. Σημερα ειναι μια απολυτα ασφαλης πολη πολυ πιο ασφαλης απο την Αθηνα για να κυκλοφορισεις οπου θελεις.
Γιαυτο και οι διαδοχοι του δημαρχου αυτου επανελαβαν την ιδια πολιτικη.

Αμα συγκρινετε την Ελλαδα με την Ν Υορκη (οπου η πολη εχει μεγαλυτερο πληθυσμο απο την χωρα) και δειτε αριθμους ισως θα εκπλαγειτε.

Επισης στην ΝΥ και στην Αμερικη γενικοτερα δεν υπαρχει η κουλτουρα του "κουκουλωματος". Το αντιθετο.

Ναι ενταξει.

Η χωρα με τον υψηλοτερο αριθμο φυλακισμενων στον κοσμο θα συγκριθει με τις υπολοιπες.Τζουλιανι και νεραιδες .Προφανως δεν ηταν και κανας τυχαιος.Φυσικα αν εισαι στον εγκληματικο απατο , με λιγη προσπαθεια θα ανεβεις προς τα πανω.Ειδικα αν καβαλησεις στην γενικοτερη οικονομικη ανακαμψη που δημιουργησε εκατονταδες χιλιαδες θεσεις εργασιας.

Τζουλιανι ο..Καλαχαν που καθαρισε τους δρομους .Αμερικη η χωρα...της διαφανειας .Παραμυθια για μικρα παιδια.

Με την αοριστη περιπτωσιολογια εν προκειμενω και γω γινομαι Σαολιν,ακομα και σε σπιτι ειδικων φρουρων εχουν μπουκαρει και τους εχουν κλεψει οπλα,μαλιστα μπηκαν με σπρει :)...

Οταν σκέφτεσαι ένα πιθανό ενδεχόμενο - προκειμένου να κανονίσεις την αντίδρασή σου - οφείλεις να λάβεις υπ'όψιν σου την χειρότερη περίπτωση.
Το προβλέπουν και όλοι οι νόμοι του Μέρφυ... :)