Ποια είναι τα στοιχεια του Κωστα; Ότι... έχει πάει φαντάρος;
Παρέθεσα κάποιες πληροφορίες για το AR-15, τις οποίες προσπαθείς να βγάλεις αναληθείς. Παράθεσα ένα άρθρο υπογεγραμένο από άνθρωπο που η δουλειά του είναι να περιποιείεται τραύματα απο πυροβόλα όπλα, το οποίο αγνόησες παντελώς. Ανέφερα τη στρατιωτική μου θητεία ως τυφεκιοφόρος, κατά την οποία κουβαλούσα επί 12 μήνες ένα πολεμικό όπλο, παρόμοιας κατηγορίας με το AR-15, ως βάση για την άποψή μου ότι ένα τέτοιο όπλο είναι εντελώς ακατάλληλο και περιττό για ατομική αυτοάμυνα σε σπίτι. Εσύ απλά με ειρωνεύεσαι.
Και ότι η κοινή λογική αρκεί;
Από μόνη της όχι, αλλά είναι η απαραίτητη βάση, συνθήκη αναγκαία αλλά όχι ικανή που λένε και οι μαθηματικοί.
Μπορούμε να εθελοτυφλούμε επ' άπειρον, τα πράγματα όμως ειναι πολύ συγκεκριμένα όπως και οι συνθήκες της αυτοάμυνας.
Μπορούμε επίσης να κλείνουμε τα μάτια στο προφανές και να χρησιμοποιούμε την κοινή λογική και να βαφτίζουμε τον αστυνομικό μπουζούκι. Όλα αυτά μπορούμε να τα κάνουμε, όμως δεν μπορούν να χρησιμεύσουν στο θέμα δυστυχώς, γιατί δεν έχουν συμπέρασμα.
Ξαναδιάβασε τα δυο χτεσινά μου ποστ όπου δίνω απάντηση.
Τα διάβασα την πρώτη φορά και δεν τα βρίσκω καθόλου πειστικά.
Επίσης εδώ κανένας δεν έχει υποστηρίξει ότι πρέπει να κρατάει κάποιος όπλο δίχως την απαραίτητη εκπαίδευση. Δείξε μου που το είδες αυτό, γιατί η κοινή λογική απ' ό,τι φαινεται σε έχει προκαταβάλλει κι εσένα.