Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Eχει ειπωθει η λυση.Μπαρες στις πορτες και καγκελα στα παραθυρα , δηλαδη ΚΑΙ ''πρωτογονα' μεσα που δεν χακαρονται ουτε αντιμετωπιζονται με ''επιδεξιοτητα'' .Αλλιως ας εχει καποιος φαντασιωσεις οτι μεσα στην νυχτα θα ψαχνει το οπλο αναμεσα στα κουβερλι, τις σφαιρες αναμεσα στα σωβρακα για να αντιμετωπισει τους δραστες.Το πιθανοτερο βεβαια να πυροβολησει ειτε το @ του η το ποδι του, ειτε την γυναικα του που θα πηγαινει τουλετα, ειτε το παιδι του που παει για νερο στο ψυγειο.
Εκτος βεβαια καιαν εχει ακομα μεγαλυτερες φαντασιωσεις, οτι η αυτοαμυνα επιτυγχανεται αν κρυβεις το οπλο σε μυστικη θηκη σαν τον μυστικο πρακτορα η στο αυτοκινητο , σαν τις γνωστες αμερικλανιες.

Δηλαδή η λύση είναι να κάνουμε τα σπίτια φρούρια και φυλακές.

Σοβαρολογείς?

Και έχεις την άποψη ότι προσφέρεις κάτι έξυπνο στη συζήτηση ή στη κοινωνία λέγοντας αυτό?

Και μιλάς για φαντασιώσεις, σώβρακα και αμερικλανιές?

Σοβαρά τώρα?

Αντί να κλείσουμε στη φυλακή (και να πετάξουμε το κλειδί) όσους έχουν παράνομα όπλο, να κλειστούμε εμείς στη φυλακή και να κοροϊδεύουμε έξυπνους και αξιοπρεπείς ανθρώπους σαν τον Λεωνίδα?

Σιγουρα η αιτια ολων αυτων που συζητουνται εδω ειναι αυτο που λεει ο Χρηστος.

Αλλα τι να ξεσκισουμε τους εγκληματιες ;
Δεν ειναι πολιτικως ορθο, ουτε προοδευτικο...
Ασε που θα μας σκασει στα μουτρα και σαν ρατσιστικο.
Ασε την κατασταση εκει που ειναι. Και σωζων εαυτο σωθητω.

Δηλαδή η λύση είναι να κάνουμε τα σπίτια φρούρια και φυλακές.

Σοβαρολογείς?

Και έχεις την άποψη ότι προσφέρεις κάτι έξυπνο στη συζήτηση ή στη κοινωνία λέγοντας αυτό?

Και μιλάς για φαντασιώσεις, σώβρακα και αμερικλανιές?

Σοβαρά τώρα?

Σοβαρα.Φυσικα και η μπαρα ειναι η λυση, ποιες ειναι οι αμερικλανιες με τα αρ15 ?

Οι καλύτεροι τρόποι ''φρούρησης'' είναι οι αυτοσχέδιοι. Κανείς κλέφτης δεν μπορεί να διανοηθεί τι περνάει από κεφάλι του καθενός και πως μπορεί να παγιδεύσει το σπίτι του. Τα γνωστά ηλεκτρονικά μέσα και οι σιδερόμπαρες είναι εύκολοι τρόποι και άνετα αντιμετωπίσιμοι από τους εισβολείς.

Ο ''μόνος στο σπίτι'' μπορεί να είναι μια κωμωδία με δυο ηλίθιους κλέφτες, όμως, η συνταγή του αυτοσχεδιασμού είναι 99 φορές στις 100 επιτυχημένη.

pleo σε λάθος χώρα είσαι. Σαν να διαβάζω ορκισμένο repuplican, πραγματικά. :flipout:

Κι εγώ είμαι υπέρ (κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μιλάμε για ένα μικρο περίστροφο πχ.....χτύπα ξύλο μην συμβεί καμιά στραβή , έτσι για να χω το κεφάλι μου ήσυχο κτλ)

Ωστόσο καταλαβαίνω τα επιχειρήματα της άλλης μεριάς (και μην κοροϊδευόμαστε είναι αρκετά και αν ψάξεις και λίγο υπάρχει και data για να το στηρίξει).

Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί όμως στο όλο θέμα (και το χω ξαναγράψει) είναι οτι......αυτός που δεν θέλει να αγοράσει κανένα όπλο και νιώθει ασφαλής, μπορεί αν θέλει να μην αγοράσει ακόμα και αν επιτρέπεται η οπλοκατοχή. Ωστόσο με την στάση του απαγορεύει και μένα να εχω ένα που μπορεί να το ήθελα για να κοιμάμαι πιο ήσυχος το βράδυ.

Αν κάνεις κουβέντα με ένα αστυνομικό ή με έναν κλειδαρά κτλ θα σου πει αμέσως οτι ακόμα και να χεις πόρτα ασφαλείας, φωτοκύτταρα, σιδεριές στις εξώπορτες, συναγερμούς κτλ......αν θέλει να μπει ο άλλος μπαίνει και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Εδώ οι άλλοι μπήκαν σε μονοκατοικία στο νέο ρυσιο που εκτός απο όλα τα παραπάνω είχε και σεκιουριτα και προσωπικό μέσα στο σπιτι.........έδειραν τον σεκιουριτα (που δεν είχε όπλο) έδεσαν τους υπαλλήλους και έκαναν την δουλειά τους ανενόχλητοι.

Το δε 99,9% των πορτών ασφαλείας το ανοίγουν σε 2-4 λεπτά ακόμα και άσχετοι με ένα κιτ που μπορεί να παραγγείλει ο οποιοσδήποτε online. (με εξαίρεση κάποια βαριά μοντέλα που βγάζει η schuko που είναι λίγο πιο δύσκολα στο άνοιγμα).

Όσο για την εκπαίδευση.....εντάξει δεν χρειάζεται να ξες να στήνεις ενέδρα και σαν βατράχι για να μάθεις να χειρίζεσαι ένα 9mm. Σε ένα μήνα το πολύ μπορείς να έχεις εκπαιδευτεί άνετα.

Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί όμως στο όλο θέμα είναι οτι......αυτός που θέλει να αγοράσει οπλο, μπορεί να το κάνει και ας ειναι παράνομος.
ούτως ή άλλως, placebo στον υπερμετρο φόβο και εγωισμό του ειναι..

και ακόμα και αν τα "καταφέρει" και δεν τον στείλει στα θυμαράκια πρώτος ο ληστής/οι ληστές (συνηθως ειναι παραπάνω απο ένας) το μόνο που θα καταφέρει ο νοικοκύρης, ειναι να επιτείνει την οργανική "ζωή" του μέσα στον φόβο, καθως έχει ηδη πεθάνει προ πολλού.

ο φόβος τρώωει τα σωθικά, ειναι ο τίτλος μιας σπουδαίας ταινίας.
-bye-

Βασικό..Αν θελήσει κάποιος να πάρει όπλο θα πρέπει απαραιτήτως να περάσει μια βραδιά στο ίδιο δωμάτιο με την Λουκά και τον Άδωνι να κάνουν ντιμπέιτ ...Έτσι θα ελεγχθεί και ο βαθμός ψυχραιμίας του.. :)

Όχι με το κάθε "μαλ@κα'' που ακούει στον δρόμο,να βγάζει και την κουμπούρα. :)

Βασικά, άλλο πράγμα η οπλοκατοχή, άλλο η οπλοφορία, άλλο η οπλοχρησία.
Αυτή τη στιγμή είναι (σχεδόν) νόμιμη η οπλοκατοχή.
Δηλαδή να το έχεις σπίτι σου, σε οπλοθήκη και ασφαλισμένο.
Όχι να κυκλοφορείς με το κουμπούρι χωρίς λόγο στο δρόμο!
Από το σπίτι προς το σκοπευτήριο (και τούμπαλιν) πρέπει να είναι λυμένο και ασφαλισμένο.

Θα έπρεπε να είναι εξαιρετικά πιο δύσκολο ο κάθε ληστής, απατεώνας, παράνομος να βρίσκει όπλα.

Θεωρητικά είναι τόσο δύσκολο όσο το να βρει κάποιος ναρκωτικά.
Υποθέτω δηλαδή, γιατί δεν έχω ψάξει για κανένα από τα δύο, αλλά νομίζω you get the point. :smile:

Θα έπρεπε η παράνομη κατοχή όπλου να διώκεται σαν έγκλημα χωρίς ευεργετήματα (άδειες, μείωση ποινών κ.λπ.).

Θα έπρεπε όποια παράνομη δραστηριότητα γίνεται και υπάρχει όπλο σε αυτή να δικάζεται εξαιρετικά σκληρά.

Τότε κανένας δεν θα ήθελε να έχει όπλο.

Θα μπορούσε να υπάρχει κάποιο άρθρο όπου αν εμπλέκεται όπλο, αυτόματα η κατηγορία να γίνεται "εκ προθέσεως" και να χάνει όποιο ελαφρυντικό.

ΥΓ απευθύνομαι σε εσένα γιατί εσύ ίσως είσαι ο μόνος που δεν θα με παρεξηγήσει και δεν θα θυμώσει. Επίσης είσαι και αυτός που δεν χρειαζόταν να του το πω. ;)

Λέω και εγώ, γιατί μου τα λέει σε μένα; Αφού και εγώ κατά της όλης φιλοσοφίας είμαι. :flipout:

...

Λέω και εγώ, γιατί μου τα λέει σε μένα; Αφού και εγώ κατά της όλης φιλοσοφίας είμαι. :flipout:

Έχεις ακούσει που λένε "τα λέω της νύφης να ακούει η πεθερά"?

Ε τα λέω σε εσένα (που ούτε νύφη, ούτε πεθερά είσαι) για να τα ακούνε άλλοι! :flipout:

Σοβαρα.Φυσικα και η μπαρα ειναι η λυση, ποιες ειναι οι αμερικλανιες με τα αρ15 ?

Όχι!

Η λύση είναι να μπούν πίσω από τα κάγκελα αυτοί που πρέπει.

Και η κατάσταση σήμερα είναι η εξής:
όποιος είναι παράνομος βρίσκει ότι όπλο θέλει.

Όποιος είναι νόμιμος του κάνουμε μαθήματα ηθικής από το ψηλό μας άλογο.

Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της εθελοτυφλίας και της υποκρισίας δεν ξέρω τι είναι.

Όχι!

Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της εθελοτυφλίας και της υποκρισίας δεν ξέρω τι είναι.

Aς ξεκινησουν πρωτα απο ενα πατακι μπανιερας και ζωνης ασφαλειας , μια που τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται σπιτι και στον δρομο και μετα συζηταμε αν η ζωη τους θα σωθει φορωντας μυστικη θηκη (καλλυμενη και ετσι) με οπλο, σας τους μυστικους πρακτορες.

Aς ξεκινησουν πρωτα απο ενα πατακι μπανιερας και ζωνης ασφαλειας , μια που τα περισσοτερα ατυχηματα γινονται σπιτι και στον δρομο και μετα συζηταμε αν η ζωη τους θα σωθει φορωντας μυστικη θηκη (καλλυμενη και ετσι) με οπλο, σας τους μυστικους πρακτορες.

Mόνο που δεν μιλάμε για ασφάλεια γενικώς και αορίστως.

Μιλάμε για ασφάλεια απέναντι στην παραβατικότητα και πιο συγκεκριμένα την εγκληματική παραβατικότητα.

Μπορείς εξάλλου να καταλάβεις εύκολα τη διαφορά ανάμεσα στο πατάκι της μπανιέρας και τον ένοπλο ληστή αφού οι μπάρες και τα κάγκελα που προτείνεις δεν έχουν χρήση να σταματούν τα πατάκια ή τα γλιστρήματα στη μπανιέρα.

Όχι!

Η λύση είναι να μπούν πίσω από τα κάγκελα αυτοί που πρέπει.

δεν ειναι μάθημα ηθικής.
τα έχουμε ξαναπεί, οποιος θέλει μπορει να έχει οπλο σπίτι του παράνομα ή νόμιμα, αν γραφτεί σε ενα κυνηγετικό ομιλο,
μόνο σε περίπτωση που θα το χρησιμοποιήσει θα εχει θέματα με το νόμο.

υποκρισία ειναι τα κράτοι να εθελοτυφλούν και να αφήνουν να πωλούνται και να παράγονται όπλα. γιατί άραγε;
με τελειωτικό χτύπημα, να σου δίνει το "δικαίωμα" να παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου μεσω της "αυτοαμυνας".
ετσι όλοι οσοι έχουν συμφέρον απο την πώληση και χρήση όπλων, να ειναι ευχαρηστημένοι. και ενας ολόκληρος μηχανισμός να συντηρείται απο αυτό.

κάντε ενα κόπο και δείτε το 13th υπάρχει στο netflix με ελληνικούς υπότλιους.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Επισης εχω μια αλλη απορια.Ενταξει τα σχολεια στην Αμερικη, τα εχουν ''ψιλοχεσμενα'' , αφου ανtι να προτεινουν αυξημενα μετρα στην εισοδα και προσωπικo πανε να την βγαλουν ''τζαμπα'' προτεινοντας να εχουν οπλο οι ..δασκαλοι.Ενταξει τα γηπεδα και τα αεροδρομια .Οι αθλητικες ομαδες και οι αεροπορικες εταιρειες ειναι πανισχυρες και οι ιδιες , με προιον δις οποτε καπου εκει, στην εισοδο, τελειωνουν οι ''σαχλαμαρες'' περι αυτοαμυνας.Σε κατι δικαστηρια, δημοσιες υπηρεσιες γιατι δεν επιτρεπουν την οπλοφορια να θυμηθουν και τις παλιες καλες μερες της Αγριας Δυσης ? Απλη απορια,δεν χρειαζευαι να μπει στον κοπο καποις να μου την λυσει απαραιτητα :)

Ξεχασα και τις τραπεζες .Λογικα δενθα δουν με καλο ματι το δημοκρατικο του δικαιωμα για ..αυτοαμυνα :)

Re: Απάντηση: Οπλοκατοχή. Υπέρ ή κατά;

Να νομιμοποιήσουν και τα ναρκωτικά, ειδικά την κάνναβη που έχει σώσει πιο πολλές ζωές απ' τα AR-15.
Κι όποιος δεν θέλει να μην αγοράζει.

Στάλθηκε από το SM-N935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλα αυτο ειναι αυτονόητο. Δες τι έγινε στην πορτογαλια π.χ.

Ναι ναι οι, ότι πεις φίλε Andre. Είναι δημοκρατία να αποφασίσει κάποιος άλλος αν θα πεθάνω και χωρίς δικαιολογία από πάνω, μόνο λόγω φόβου.

Είπαμε παίδες. Μη μας καίτε το μυαλό με αυτά που γράφετε. Έχω γράψει ότι πρώτα θα εξφανιστεί η εγκληματικότητα και μετά θα ζητατε από οποιονδήποτε να μην έχει όπλο.

Μέχρι τότε δεν έχετε δικαίωμα να να επιλέξετε στο πιο ιερό δικαίωμα του διπλανού σας δηλαδή την ίδια του τη ζωή.

Φτιάξτε ένα κοινωνικά δίκαιο κράτος, χωρίς εγκληματικότητα, όπου η ζωή θα είναι σεβαστή. Όσο επιμένετε να μας λέτε για οπλοαπαγόρευση σε κράτος μπουρδελο, τόσο πιο αστεία θα είναι η αξίωση σας αυτή.

Είναι δημοκρατία να αποφασίσει κάποιος άλλος αν θα ασελγήσω σεξουαλικά σε ενα 3 χρονο και χωρίς δικαιολογία από πάνω, μόνο λόγω φόβου.

Είπαμε παίδες. Μη μας καίτε το μυαλό με αυτά που γράφετε. Έχω γράψει ότι πρώτα θα εξαφανιστεί η σεξουαλικότητα και μετά θα ζητατε από οποιονδήποτε να μην έχει σεξουαλικές ορμές.

Φτιάξτε ένα σεξουαλικά δίκαιο κράτος, χωρίς σεξισμό και πορνό, όπου η ζωή θα είναι σεβαστή. Όσο επιμένετε να μας λέτε για παιδεραστία σε κράτος μπουρδελο, τόσο πιο αστεία θα είναι η αξίωση σας αυτή.

:ears:

Είναι δημοκρατία να αποφασίσει κάποιος άλλος, αν θα λιτσάρω τους πολιτικούς ή τους εγκληματίες και χωρίς δικαιολογία από πάνω, μόνο λόγω φόβου.

Είπαμε παίδες. Μη μας καίτε το μυαλό με αυτά που γράφετε. Έχω γράψει ότι πρώτα θα εξαφανιστεί η πολιτική και η εγκληματικότητα και μετά θα ζητατε από οποιονδήποτε να μην έχει πολιτικές ιδέες.

Φτιάξτε ένα πολιτικά δίκαιο κράτος, χωρίς πολιτικά ιδεώδη και φανατισμό, όπου η ζωή θα είναι σεβαστή. Όσο επιμένετε να μας λέτε για πολιτική σε κράτος μπουρδελο, τόσο πιο αστεία θα είναι η αξίωση σας αυτή.

Είναι δημοκρατία να αποφασίσει κάποιος άλλος αν θα ασελγήσω σεξουαλικά σε ενα 3 χρονο και χωρίς δικαιολογία από πάνω, μόνο λόγω φόβου.

Είπαμε παίδες. Μη μας καίτε το μυαλό με αυτά που γράφετε. Έχω γράψει ότι πρώτα θα εξαφανιστεί η σεξουαλικότητα και μετά θα ζητατε από οποιονδήποτε να μην έχει σεξουαλικές ορμές.

Φτιάξτε ένα σεξουαλικά δίκαιο κράτος, χωρίς σεξισμό και πορνό, όπου η ζωή θα είναι σεβαστή. Όσο επιμένετε να μας λέτε για παιδεραστία σε κράτος μπουρδελο, τόσο πιο αστεία θα είναι η αξίωση σας αυτή.

:ears:

Είναι δημοκρατία να αποφασίσει κάποιος άλλος, αν θα λιτσάρω τους πολιτικούς ή τους εγκληματίες και χωρίς δικαιολογία από πάνω, μόνο λόγω φόβου.

Είπαμε παίδες. Μη μας καίτε το μυαλό με αυτά που γράφετε. Έχω γράψει ότι πρώτα θα εξαφανιστεί η πολιτική και η εγκληματικότητα και μετά θα ζητατε από οποιονδήποτε να μην έχει πολιτικές ιδέες.

Φτιάξτε ένα πολιτικά δίκαιο κράτος, χωρίς πολιτικά ιδεώδη και φανατισμό, όπου η ζωή θα είναι σεβαστή. Όσο επιμένετε να μας λέτε για πολιτική σε κράτος μπουρδελο, τόσο πιο αστεία θα είναι η αξίωση σας αυτή.

Ποιό ατυχές παράδειγμα από αυτό του παιδεραστή και του 3χρονου, σπάνια έχω δει...

Πραγματικά αναρρωτιέμαι αν έχεις κατανοήσει το όλο θέμα.

Μπορεί να είμαστε από την ίδια πλευρά αλλά από ότι φαίνεται για εντελώς άλλους λόγους.

Το 3χρονο βιάζεται, δεν συναινεί. Όπως και όλα τα παιδιά.
Η κοινωνία δεν αναγνωρίζει την ικανότητά τους σε πραγματική συναίνεση (και σωστά κάνει).

Ο ίδιος "βιασμός" αν υπάρχει, υπάρχει απέναντι στον νόμιμο και άοπλο πολίτη ο οποίος ζει πλέον σε μια ανεξέλεγκτη ουσιαστικά ζούγκλα όπου ο κάθε ανώμαλος, κακούργος κ.λπ. μπορεί να βρίσκει εύκολα ότι όπλο θέλει και να το χρησιμοποιεί χωρίς ουσιαστικά να τιμωρείται.

Αυτή την πρόταση, διάβασέ τη αρκετές φορές ώστε να την κατανοήσεις.

Όλοι μας ζούμε σε μια κοινωνία όπου δημοκρατικά αποφασίσαμε να μην έχει ΚΑΝΕΝΑΣ όπλο. ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ?

Αυτή η κοινή δημοκρατική απόφαση έχει καταπατηθεί ουσιαστικά εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα με κύριους υπεύθυνους τους πολιτικούς και τους δικαστικούς μας.
Δεν γίνεται να επικαλείται πλέον κανείς την απόφαση της πλειοψηφίας όταν αυτή έχει πάψει -και μάλιστα χωρίς αντιδράσεις- να ισχύει.

Δεν γίνεται να ζητάμε τέτοιες ευθύνες από τον συμπολίτη μας, ο οποίος εκφράζει μόνο την άποψή του και νόμιμος ων, αν και θέλει να έχει πλέον όπλο δεν έχει προχωρήσει σε απόκτηση.
Και μάλιστα δεν έχει προχωρήσει να αποκτήσει γιατί σεβόμενος την δημοκρατική απόφαση -αν και έχει πάψει να εφαρμόζεται- επιλέγει να μην παρανομήσει.

Αυτόν τον άνθρωπο, όσο και να διαφωνείς μαζί του, δεν μπορείς να τον συγκρίνεις σε κανένα παράδειγμα με παιδεραστή (ο οποίος ΚΑΙ τον νόμο ΕΧΕΙ παραβιάσει και δεν είχε ποτε τον σκοπό να τον σεβαστεί).

Είμαι οξύς γιατί αυτό που έγραψες είναι άκρως προσβλητικό απέναντι σε νομιμότατους, αξιοπρεπέστατους και έξυπνους ανθρώπους που το μόνο που κάνανε είναι να εκφράσουν μια γνώμη.

Μη μας καις το μυαλο ρε Auter με τις ασελγιες σε τριχρονα, και τα ελευθερα σεξουαλικα κρατη απογευμτιατικο η να μας κανεις και μαθηματα ζωης αν πρεπει να φοβομαστε και τι...
επι του θεματος. Οπλοκατοχη. Εισαι κατα.

Αλλα οχι αλλο καρβουνο.

δεν ειναι μάθημα ηθικής.
τα έχουμε ξαναπεί, οποιος θέλει μπορει να έχει οπλο σπίτι του παράνομα ή νόμιμα, αν γραφτεί σε ενα κυνηγετικό ομιλο,
μόνο σε περίπτωση που θα το χρησιμοποιήσει θα εχει θέματα με το νόμο.

υποκρισία ειναι τα κράτοι να εθελοτυφλούν και να αφήνουν να πωλούνται και να παράγονται όπλα. γιατί άραγε;
με τελειωτικό χτύπημα, να σου δίνει το "δικαίωμα" να παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου μεσω της "αυτοαμυνας".
ετσι όλοι οσοι έχουν συμφέρον απο την πώληση και χρήση όπλων, να ειναι ευχαρηστημένοι. και ενας ολόκληρος μηχανισμός να συντηρείται απο αυτό.

κάντε ενα κόπο και δείτε το 13th υπάρχει στο netflix με ελληνικούς υπότλιους.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μάθημα ηθικής είναι όταν συζητάμε για την άποψη του ενός ή του άλλου.

Και μάλιστα νομιμότατη άποψη.

Και μάλιστα ηθικής επί της δικής του ζωής.

Η υποκρισία είναι ότι το κράτος και οι λειτουργοί του ΔΕΝ εφαρμόζουν αυτό που θέλει η κοινωνία.

Πλήρη έλεγχο των όπλων και τιμωρία σε όποιον συλλαμβάνεται να έχει και να χρησιμοποιεί όπλο.

Αυτή είναι η υποκρισία. Ο ελέφαντας στο δωμάτιο.

Το να λες στον άλλο πάρε κυνηγετικό όπλο ή βολέψου με το κουζινομάχαιρο τη στιγμή που δεν ενοχλείσαι αρκετά από τον φόβο που βιώνει ο άλλος εξαιτίας της ανεξέλεγτης κυκλοφορίας όπλων, είναι όχι μόνο ρόλος στον οποίο δεν έχεις κανένα δικαίωμα αλλά και υποκριτικό.
Γιατί στην ουσία του λες: χρησιμοποίησε άλλο όπλο απλά όχι αυτό που έχουν οι ληστές και από τα οποία κινδυνεύει η ζωή σου.
Του λες: πάλεψε με άνισους όρους, όπως ο άλλος λέει "κλείσου εσύ στη φυλακή για να γλυτώσεις".

Όχι αγαπητέ! Η λύση είναι να μην αφήσουμε σε κλαρί πολιτικό και δικαστικό μέχρι να ελεγχθεί η κατάσταση.