Να απαντήσω και στο θέμα λοιπόν.
Ανάγκη από όπλο έχει κάποιος που φοβάται κάτι και μάλιστα βάσιμα. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένα όπλο παρέχει ασφάλεια σε κάποιον που δεν έχει λόγους.
Εκείνος λοιπόν που τους έχει, ας πρόσεχε. Γιατί έτσι και τη πληρώσει ποτέ κάποιος που είναι εκτός της σφαίρας "των λόγων", θα πρέπει να του μαμήσουνε σπίτια και μανούλες άπαντες. Και πρώτα η Πολιτεία. Η Πολιτεία όμως θα έχει εκείνη δώσει την άδεια και δεν θα ασχοληθεί τόσο ή θα κουκουλώσει.
Συνεπώς ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΟΠΛΟ μη σας πάρω αμπάριζα μόνος μου:music-smiley-005:
Η ενασχοληση μου με το Aikido μου δημιουργει ασφαλεια και δε χρειαζομαι οπλα.
Είμαι κατά της οπλοκατοχής, με την προϋπόθεση όμως ότι υπάρχει καλή αστυνόμευση.
......[/I].
Τάσο η ερώτηση είναι υπάρχει καλή αστυνόμευση ?
γιατί συνήθως έρχονται αφού έχει γίνει το κακό.
Υ.Γ.
το ψαροντοφεκο θέλει και αυτό άδεια οπλοκατοχής ?
οταν βρεθεις απεναντι απο πυροβολο οπλο(το οποιο το απευχομαι) δε προκειται να σε σωσει κανενα Aikido.
φαντάζομαι κάτι τέτοιο εννοείς...
Είναι (άρθρο 1 § 2στ' Ν. 2168/1993), θέλεις άδεια αλιείας για να δικαιολογήσεις την κατοχή του.
Τις προάλλες πέτυχα στο δικαστήριο μία υπόθεση, όπου ένας είχε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σπρέυ πιπεριού, ε, τσακώθηκε με κάποιον στο δρόμο, δεν δίστασε να το βγάλει και να το χρησιμοποιήσει. Άντε τώρα να κουβαλάει κανείς πυροβόλο όπλο και να στριμωχθεί. Το ελάχιστο που θα κάνει θα είναι να το βγάλει και να απειλήσει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.