Κάθισα και διάβαζα για πρωτόκολλα usb σήμερα γιατί η WD δεν δεν αναφέρει τίποτα στα spec του δίσκου...
Αν ήταν ένας 500άρης δεν θα ανησυχούσα αλλάεπειδή σκέφτομαι για ΤΒ (στη χειρότερη 750GB) δεν ξέρω μήπως έχει άλλες απαιτήσεις για ρεύμα και σε συνδυασμό με το "καλύτερα εξωτερική τροφοδοσία" που λέει η oppo την πατήσω και πάει χαμένος (για βλάβη απ'ότι κατάλαβα δεν υπάρχει πρόβλημα)
Εσύ Χρήστο τoυ κόλλησες 1ΤΒ ή λιγότερο?
Έχει δοκιμάσει κανείς 2,5άρι ΗDD με τροφοδοσία απο την usb του oppo? Παίζει κανονικά και απο τις δύο usb?
(έχω δει το οppo FAQ που λέει ότι καλό θα ήταν οι HDD να έχουν δική τους εξωτερική τροφοδοσία και θα ήθελα να ξέρω πριν δοκιμάσω για αποφυγή ζημιάς)
Το έχω κάνει με επιτυχία με χρήση του oShare dlna server ο οποίος έτρεχε στο laptop μου (ορίζεις "shared folder"). Απο το μενού του Oppo επιλέγεις "Μy Network" και επιλέγεις το αρχείο που θέλεις να αναπαράγει το Oppo ως dlna client. Mάλιστα η τοπολογία μου ήταν laptop - ασύρματα με router - ασύρματα στο Oppo.Έχει συνδέσει κανείς τον OPPO σε δίκτυο DLNA; Αν ναι πως λειτουργεί το πράγμα; Διαβάζει το ΟΡΡΟ αρχεία που βρίσκονται στον υπολογιστή, ή τα διαβάζει κάποιο πρόγραμμα, π.χ. itunes και τα στέλνει στο ΟΡΡΟ για αναπαραγωγή μέσω της ethernet;
Σε λειτουργία ως media player θα λέγατε ότι η εικόνα του είναι καλύτερη από τα άλλα media players που κυκλοφορούν;
Εσείς που έχετε το πλέιερ σε δίκτυο DLNA το έχετε συνδεδεμένο απευθείας με τον υπολογιστή; Γιατί στο δικό μου macmini υπάρχει μόνο μία πρίζα για ethernet που είναι κατειλημμένη απο το rooter. Μπορώ να συνδέσω το ΟΡΡΟ σε κάποια από τις πρίζες του rooter;
Ok τότε, μπορώ να το συνδέσω στο ρούτερ και να του στέλνω έτσι αρχεία, σωστά; Πρέπει να κάνω κάποιο σετάρισμα στο ρούτερ, ή δεν χρειάζεται;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.