OPPO BDP-95EU (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Αν ισχύει αυτό για τους σκληρούς δίσκους, ορμάτε τους...

:offtopic:200 ευρώ για 3TB σειρά AV-GP της WD πως το βλέπεις?

Υπόψιν πως αρχές Σεπτμεμβρίου είχα πάρει τον αντίστοιχο AV-GP της WD στα 2ΤΒ
με 97 ευρώ από πλαίσιο.:offtopic:

Απάντηση: Re: OPPO BDP-95EU (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Τώρα σχετικά με τα παραπάνω που ανάφερα από τη σελίδα στο facebook της oppo?
Εφόσον φαίνεται πως η oppo δέχεται το σχετικό επιχείρημα μήπως θα είχε ίσως κάποια
επιτυχία η μαζική αποστολή παραπόνων στην Oppo Europe,στο πλαίσιο της παραπάνω
επιχειρηματολογίας? Πως το βλέπετε το πράγμα?
Θετικά.
Κράτα μας ενήμερους!

Re: Απάντηση: Re: OPPO BDP-95EU (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Θετικά.
Κράτα μας ενήμερους!

Φίλε AlexT_,

Εγώ προσωπικά όπως έχω πει σκέφτομαι να γίνω κάτοχος,γιατί έτσι κι αλλιώς δεν έχω
Blu-ray 3D player κλπ. οπότε μου χρειάζεται.Φυσικά τη δυνατότητα με τα ISO την ήθελα
πολύ στο πακέτο.

Δεν ξέρω τι νόημα έχει το να σας κρατάω ενήμερους.Δεν γνωρίζω παραπάνω πράγματα,
απλά έτυχε κι είδα τα παραπάνω στη σελίδα της oppo στο facebook.Εγώ σκέφτομαι πως
θα έπρεπε να μαζευτούν (ίσως σε ένα νήμα) οι κάτοχοι oppo και να αποφασίσουν ΜΑΖΙΚΑ
να στείλουν σχετικά μηνύματα με παράπονα προς την Oppo Europe.Ίσως και να είναι
καλύτερο να είναι ανεξάρτητα τα μηνύματα,ξεχωριστά από τον καθένα,αλλά καλό είναι να
υπάρξει μια συννενόηση μεταξύ των κατόχων,ώστε να ξέρουμε και πάνω κάτω πόσα
μηνύματα θα λάβει η εταιρεία.Αλλιώς είναι να λάβει 5 μηνύματα για το συγκεκριμένο θέμα,
κι αλλιώς 50 !

Σκέφτομαι πως πιθανόν αν δει ΑΡΚΕΤΑ παράπονα ιδιοκτητών ειδικά για το συγκεκριμένο
ζήτημα,με τη συγκεκριμένη επιχειρηματολογία,να αλλάξει στάση.
Επίσης νομίζω πως στην Αμερική είναι και πιο αυστηρά τα πράγματα στα θέματα αυτά,
οπότε ίσως εμείς εδώ στην Ευρώπη να έχουμε κάποια πιθανότητα να πετύχουμε κάτι!

Γενικά λέω πως θέλει συννενόηση μεταξύ των κατόχων το θέμα.Ίσως δεν νομιμοποιούμαι
να προτείνω αφού δεν είμαι (τουλάχιστον προς το παρόν) κάτοχος.Πιθανότατα όμως να
γίνω οπότε και εκφέρω τη γνώμη μου σχετικά!

Thanks guys!!

-bye-

Στο μηχάνημα φορτώθηκε το τελευταίο -προ κλειδώματος αναπαραγωγής ISO- λογισμικό. Δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιήσω αυτή την δυνατότητα (μιας και υπάρχει το popcorn hour C200 γι αυτές τις δουλειές) αλλά ας βρίσκεται.....

Last edited:
Δεν χρειάζεται όντως, αλλά κυρίως γιατί μπορείς να δεις τις ταινίες σου το ίδιο καλά σε BDMV.

Tα iso είναι απαραίτητα μόνο για το 3D. Eφόσον όπως είπαμε δεν σε ενδιαφέρει, δεν βλέπω το λόγο να μην συνεχίσεις τις αναβαθμίσεις! ;-)

Χμ! Καλησπέρα σας!

Αλλος ένας κάτοχος BDP-95EU....... :p

Κύριε συντονιστά! Φίλε Κώστα!

Πραγματικά εύχομαι να το απολαύσεις!Σε καλή μεριά!!

Μήπως γνωρίσεις εσύ φίλε Κώστα σχετικά με το
Region free για τα DVD ??
Ενεργοποιείται software-ικα με CD ή είναι hardware
όπως το multiregion για τα Blu-ray ?

Και πάλι εύχομαι να του τερματίσεις τα γκάζια του μηχανήματος!!:grinning-smiley-043
Που θα πάει...ο καιρός γαρ εγγύς...

Μήπως γνωρίσεις εσύ φίλε Κώστα σχετικά με το
Region free για τα DVD ??
Ενεργοποιείται software-ικα με CD ή είναι hardware
όπως το multiregion για τα Blu-ray ?

Αφού το έχω γράψει εδώ και καιρό (και το έχεις δει) ότι γίνεται dvd region free με το σχετικό αρχείο .iso που έχουμε κάψει σε CD-R.
Το έχω κάνει και δουλεύει. Τι σε προβληματίζει?

Στο μηχάνημα φορτώθηκε το τελευταίο -προ κλειδώματος αναπαραγωγής ISO- λογισμικό. Δεν ξέρω αν θα χρησιμοποιήσω αυτή την δυνατότητα (μιας και υπάρχει το popcorn hour C200 γι αυτές τις δουλειές) αλλά ας βρίσκεται.....
Μην το λες!
3D bluray πως θα δεις? Είναι το μόνο αξιόλογο μηχάνημα (bdp - media player) που υποστηρίζει αναπαραγωγή ριπαρισμένου 3D bluray (σε .iso) Υπάρχει ακόμα το Himedia 900, αλλά είναι απολύτως εισαγωγικό σε όλα.